Борисов опроверга министерските постове на РЗС

Не са дискутирани изобщо подобни действия, заяви лидерът на ГЕРБ
19 юли 2009 15:24, Петя Славова
64
Борисов опроверга министерските постове на РЗС
Снимка: БГНЕС

Не съм предлагал на никого от РЗС министерски пост и в редиците на ГЕРБ.

Не са дискутирани изобщо подобни действия, заяви  лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, в отговор на твърденията на Яне Янев, че лично Борисов е предложил пост в новия кабинет на член на РЗС.

Няма такова нещо, беше категоричен той относно евентуално наличие на разпечатки от мобилни телефони.

Той заяви, че е отворен за разговори с всички, включително с лидера на РЗС, стига те да са конструктивни.

По-рано на 19 юли Яне Янев обясни, че предложението е било направено лично от лидера на ГЕРБ след телефонен разговор и съобщение на пощенската кутия на мобилния му телефон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 15 години
Айде, пак някой не разбрал, пък друг не се изказал ясно! Мискинлици! Тъй казваше баба ми. На него му се иска, пък тя не му дава... Дрън, дрън, че пляс. Стига с тези манипулации. Това медиите са голяма работа. Ако съобщят, че по доматито има ***, то на пазара ще скочи двойно. Ако това не е ... да не казвам какво... всеки си е дал гласа за някой. Какво има да се джангазиме сега. Търсим рейтинг ли или имидж за някои жерналисти?
62
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 15 години
ББ е грухтар
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ти си намерил какво да четеш! Все едно "ШОК", нищо по различно!
60
0
 
0
 
! Отговори
Ачо преди 15 години
ойко и "Шпигел"Авторитетното немско издание "Шпигел" пише за Бойко Борисов:Спорни са обаче личните му качества за "готин тип". За годините му като шеф на частна охранителна фирма и после като висш борец срещу мафията с генералски чин пише доклад на бивши американски криминалисти от 2005 г., от който цитира реномираното седмично издание "Congressional Quarterly": Борисов бил "бизнес партньор и бивш сътрудник на някои от най-важните гангстери в България", отбелязва още "Шпигел".По-нататък в статията се посочва оценката на публициста Юрген Рот, автор на книгата "Новите български демони" - че трагедията на днешното българско общество се корени в непречупената хегемония на преплетени икономически, политически и криминални кръгове. Тази плетеница се контролирала от тайните служби и бива търпяна от наивните европейски политици.
59
0
 
0
 
! Отговори
андрешко преди 15 години
Tor представлява технологично софтуерно средство, чрез което можете да останете анонимен в Интернет за определени услуги и при определени условия. Tor е начин да затрудните и попречите да бъдат събирани трафични данни за вас от вашите доставчици на услуги, да прикриете сайтовете които посещавате и още няколко неща. При това използването на Tor е напълно законно и съществуването му се подкрепя от редица организации, защитаващи гражданските права online, свободата и правото на анонимност в мрежата. Tor е вид технологична противоотрова, в отговор на все по-наглия политически и законодателен натиск за ограничаване на Интернет.Tor е софтуер с отворен код и работи чрез мрежа от временни тунели, която по случаен път препредава данните обменяни между вашия компютър и например сайт, който разглеждате в момента. Мрежата е разпръсната, динамична и анонимна и никоя междинна точка в нея не знае нищо повече от това от коя предна междинна точка идва информацията и към коя друга междинна точка да я предаде, но не и крайната или началната дестинация. Трафикът между възлите е криптиран. И всеки изграден от случайни междинни точки път може да се използва само от серия заявки за определено време, след което за последващите се изгражда нова случайна верига. Тази техника има разбира се, технически ограничения, но реално може да се ползва за всяка мрежова услуга, която може да ползва SOCKS.Повече можете да прочетете в частта от превода на оригиналната документация на Tor, Ще последват и инструкции как да използвате Tor за различни операционни системи. А ако английският не ви затруднява първоизточникът е сайтът на Tor. Всичко публикувано там, съответно и българският превод е под условията на Creative Commons Attribution, позволяващ свободното разпространение и ще бъде чудесно ако го популяризирате.
58
0
 
0
 
! Отговори
БОБО преди 15 години
Това да кажеш че някой е крадец не е мъжество а евтин пиар Като е такъв мъж да влезе в съда (в който има доверие) съжелявам но другото е зарибявка за наивници
57
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 15 години
А Доган получил ли е покана...?
56
0
 
0
 
! Отговори
mario преди 15 години
И защо "плюете" ЯНЕ !!!!НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ НЯМА ОТКЪДЕ ПОЛУЧАВА ИНФОРМАЦИАЯТА СИ ЗА КРАЖБИТЕ ...ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ИМА МЪЖЕСТВОТО ДА Я НАПРАВИ ПУБЛИЧНА ,РИСКУВАЙКИ МНОГО НЕЩА !!!УЧУДВАМ СЕ НА НЕРАЗБИРАНЕТО НА ТОЗИ *** АКТ ...ДОСТАТЪЧНО Е ДОРИ САМО РАЗКРИТИЕТО ЗА МУРГИНА ....
55
0
 
0
 
! Отговори
ДеПУТатин преди 15 години
Абе аз написах лично СМС на Яни,за да всея смут в стройните редици на герб.И тъй като съм резак смятам още СМС -си да пратя и към синята коалиция за да ги скарам за да може ний el doradoце да завладеем ***.... "Велика е мюсюлманската ***!!!"
54
0
 
0
 
! Отговори
до минувача иво/38/ преди 15 години
Защо ли ми се струва, че от няколко дни нямаш настроение ? Ти да не пишеш статии в 'дневник' и 'капитал' ? А може би си формален собственик ?
53
0
 
0
 
! Отговори
Странник преди 15 години
Янице Янев, не плачи, моме! Алексей Петров ще ти даде още парички!И помачето от Гоцеделчевско ще докара - онова, същото, дето ти го показа на снимка как те обгрижва изотзад. Пак ще си обгрижена, Янице, изтрий сълзите.
52
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 15 години
Малките кученца искат голямо парче от мръвката на голямото куче.Лудото Яне пак не си е пил хапчетата.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Всичко ми прилича на един голям театър. Сценарист обаче не е ББ. Просто добре изиграни роли. Няма да се спре с корупцията, ББ не е вълшебник. Той ако беше такъв в Америка щяха да го вземат, а той сега ще обяснява на българите как ще се справи със всичко. Айде, мислете реално.
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Не ми се вярва да се стигне до предсрочни избори.Никой не е видял листата на ББ,на ГЕРБ,а вече са против.Това,че няма министерства за никоя от партиите е без значение за тези.И без това ще спестят само време и пари за контрол и отзоваване.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ха ,че бесплатен обяд има ли ,нали и серенето в капана е с пари ,който си е мислел ,че тия мекерета ще крепят бойковите тащаци ,за мерси се е излъгължестоко,работата отива на предсрочни избори сякащ ,щото и тия от атака са същите неориентирани плащоци ,като останалите и като видят ,че няма гущка,както и е олещано вероятгно и те ще изостовят лъжебойко и ще почне всичко отначало ако най нак на стадото наречено народ не му писне и не хване по една дряновица и да ги усорвака предсромно всичските
48
0
 
0
 
! Отговори
папарак преди 15 години
Всички, които се клеха преди дни в лоялност и че ще поддържат ББ, сега вече започнаха да забравят меморандумите си, да показват дяволските си рога и да си точат секирите. Оказва се, че интимните приятели на ББ, са му фактически интимни врагове. Искат да ядат от баницата на ББ, а вместо това ще ядат бой от него. По стар мутренски обичай, започва разпределяне и преразпределяне на територии на кой кое министерство, на кой кое парче от баницата. Дано не се стигне до увеличаване на броя на неразкритите поръчкови убийства.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
РЗС ПАК ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ПАЗЪРЛЪЦИ И СКАНДАЛИ И СИ ТЪРСЯТ ПОВОД ДА СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ.ЯНЕ Е ГАЛЕОНФИГУРА НА ЦИОН,И ИСКА МЕСТО НА СИМЕОН В ЗДРАВНОТО И ДРУГИ МИНИСТЕРСТВА,КЪДЕТО ИМА ДАЛАВЕРА И ОЩЕ НЕЩА ЗА ОГРАБВАНЕ.НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОПРАВДАВА РЕЖИЙНИТЕ ПО ИЗБОРИТЕ.ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ С МИНИСТЕРСТВО ТОЙ И КОСТОВ ИСКАТ ДА СЕ ЗАСТРАХОВАТ ОТ ЕДНО РОВЕНЕ И ЕВЕНТУАЛНО ДА СЕ СКРИЯТ ЗАД ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ ИМУНИТЕТ.ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ..
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
A kaк да се самоарестуват? Крадеца вика:"Дръжте крадеца!"
45
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 15 години
Герб и АТАКа ще управляват 4 години. Те са роднини. АТАКАЗ е в сянка, а сини и янета ще разберат това догодина. Няма министерски места за други. Лошото е, че в АТАКА има много луди хора и не е ясно докъде щве стигнем
44
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Същата история, като да нарекът сестра ти лека жена ходи после обяснявай, че нямаш сестра. Тия *** Яне Янев, Алексей Петров и генералите, дето са им отгоре е време да спрат с малоумията си!