Борисов опроверга министерските постове на РЗС

Не са дискутирани изобщо подобни действия, заяви лидерът на ГЕРБ
19 юли 2009 15:24, Петя Славова
64
Борисов опроверга министерските постове на РЗС
Снимка: БГНЕС

Не съм предлагал на никого от РЗС министерски пост и в редиците на ГЕРБ.

Не са дискутирани изобщо подобни действия, заяви  лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, в отговор на твърденията на Яне Янев, че лично Борисов е предложил пост в новия кабинет на член на РЗС.

Няма такова нещо, беше категоричен той относно евентуално наличие на разпечатки от мобилни телефони.

Той заяви, че е отворен за разговори с всички, включително с лидера на РЗС, стига те да са конструктивни.

По-рано на 19 юли Яне Янев обясни, че предложението е било направено лично от лидера на ГЕРБ след телефонен разговор и съобщение на пощенската кутия на мобилния му телефон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Кокалът е сладко нещо, много сладко дори!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
*** много ясно, че никой не повярва на плоската поредна лъжа на Яне. верно тоя човек е за лечение
21
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 15 години
Паша ли си ходи да пасеш.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Няма ли за дойдат белите престилки и да си приберат най-после Яне!
19
0
 
0
 
! Отговори
до МП преди 11 мин преди 15 години
Дай координати да ти донеса от киселото мляко !
18
0
 
0
 
! Отговори
Къв паша, бе преди 15 години
***! Ако имаше още една мозъчна клетка щеше да вденешза какво става дума.Колко мъка има на този свят, кой го беше казал - наш, българскиавтор.
17
0
 
0
 
! Отговори
вместо коментар преди 15 години
Разстроена дъщеря се прибира у дома и казва на родителите си:- Мамо! Тате! Бременна съм! а бащата пита ядосано:- Кой беше тоя ***, който го направи?Тогава пред дома им спира лъскаво ферари. От него слиза състоятелен господин и *** на вратата. После обяснява, че той е ният ***, но не може да се ожени за дъщерята, защото вече е женен.- Нека ви предложа следното казва състоятелният господин Ако се роди момченце, ще ви дам 1 000 000 евро и нова къща. Ако се роди момиченце, ще ви дам цяла фабрика, заедно с работниците. Ако се родят близнаци, ще ви дам 1 000 000 евро, фабриката с работниците и разбира се нова къща. Ако дъщеря ви пометне, не знам какво ще правя обаче...- Ако пометне прекъснал го бащата *** я пак!
16
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 15 години
отново не българи коментират бъдещето на България - ГНУС ме е че някакъв паша е в форума но дваж ме е по гнус че българи му обръщат внимание.
15
0
 
0
 
! Отговори
Цезар преди 15 години
А, бе император бойко 1 , къде се покри 2-3 дни, спаси се , май няма кво да лъже по медиите, отиде да събира маТриал?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
maleeeeeeeee!i koi laje sega????ama to golqm CIRK ,bre!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
м даа и сега на живо ще гледаме как 10-15 човека ще *** 116.и те ще се кефят защото уж ще управляват
12
0
 
0
 
! Отговори
koi lli luje ??? преди 15 години
Ред, законност и справедливост" (РЗС) няма да подпише меморандум с ГЕРБ за парламентарна подкрепа, каза на пресконференция днес лидерът на партията Яне Янев, цитиран от БТА.Янев, който от половин година публично подкрепяше ГЕРБ, сега обяви, че партията му няма да отиде на преговорите с ГЕРБ, насрочени за утре, защото "считаме, че не е необходимо да подписваме паметна бележка за събитие, което не се е случило". По думите му това не е европейски политически документ. Той добави, че ще подкрепят правителството на Бойко Борисов, което ще може да разчита на тяхната помощ и подкрепа в продължение на шест месеца. Янев заяви, че са готови да водят преговори и да подпишат политическо споразумение, само ако под него фигурира подписът на Бойко Борисов, защото той е спечелил мажоритарно тези избори.По думите на Янев Борисов се е обадил на член на партията РЗС и се е опитал да го привлече да участва в правителството на ГЕРБ. Това не е европейски, а своеобразен "царски" подход за разбиване на политическата система, срещу който сме работили, посочи Янев. Той допълни, че не желаят да бъдат съпричастни с такъв вид политическа комуникация. Управителният съвет на РЗС обсъжда на заседание партията да не участва на никакви нива в изпълнителната власт - нито в политически кабинети, нито в областните администрации, нито на експертно ниво, каза Янев. На заседанието ще бъдат анализирани и резултатите от изборите за Европейски парламент и за Народно събрание.
11
0
 
0
 
! Отговори
МП преди 15 години
Прав си - за тях пък още повече не гласуваха.Това мляко от къде си го купуваш, ако не тайна?
10
0
 
0
 
! Отговори
Хахаха преди 15 години
Бойко като видя ,че е пред провал, почна да се сваля на мадурковци, като яне ... хахйаха - аз ви казах оня ден, яне ще е министер!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
до МаршалПаша пре преди 15 години
70 % не били гласували за Борисов ???? Абе алонкоолу, а колко процента тогава не гласуваха за турско-комунистическата коалиция ?Вземи изяш едно кисело мляко с кози косъм, че да ти олекне !
8
0
 
0
 
! Отговори
МаршалПаша преди 15 години
Индже, не знаех, че в парламента депутатите са 240. От думите на ББ разбрахсамо, че има морално право сам да управлява - знаейки, че той има 116, сметнах,че би трябвало общия брой най-много да е 230. При 240 за какво морално правоговори божеството? СК можеше да помогне, но както мене, и ББ май е сбърканс математиката - и той си ги смята, както му е угодно на егото. Над 70 % отизбирателите не гласуваха за ББ. Съчетано с липсата на акъл и опит, най-вероятно ни чакат нови избори.
7
0
 
0
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 15 години
Аконоса на Яне Янев е като на Буратино / не че не е / щеше да е дълаг 3.25 м. !
6
0
 
0
 
! Отговори
индже преди 15 години
Паша ефенди,116 народни представители не правят мнозинство, а малцинство, защото общия брой на депутатите е 240. И така за да се приеме предложение на ГЕРБ, ще са необходими още 5 гласа. Естествено е да дойдат от СК, но след като преди изборите Б.Б. говореше , че те са също са от ЕНП и от тях очаква нормално подкрепа, след изборите , той ги постави на еднакво ниво с РЗС и Атака, така ,че Костов е достатъно отракан политик, за да си изчака моментът. А подкрепата на Атака по скоро ще е вредна.
5
0
 
0
 
! Отговори
рзс да внимава преди 15 години
сергей и доган правят номере на герб.По телефон и със смс-и.........Така ли се прави правителство.А пък яне друг път да не се връзва така.Ръка да пипне и око да види.Иначе никаква вяра никому.Комунистическо -турските номера тепърва предстоят.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ето 1 теорийка:):1. Приятелите на Яне от ДАНС подслушват телефона на човека, на който е направено предложението и го съобщават, без този да е казал на Яне...2. Бойко не знае, че ният е "член на РЗС", все пак членовете на службите не се обявяват публично :))