Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!

Цялата драма – заради бившия сътрудник на ДС Божидар Димитров
23 юли 2009 22:43,
418
Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов призова Синята коалиция да забрави лицемерието.

В интервю за bTV бъдещият премиер коментира сложната ситуация около участието на проф. Божидар Димитров в правителството и възможността историкът да не бъде подкрепен от Синята коалиция:

Това е лицемерие от тяхна страна, защото в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти. От три години Божидар Димитров е до мен и когато аз се „биех” в София с Татяна Дончева, с Бриго Аспарухов, Божидар Димитров стоеше до мен и ме подкрепяше. И в Общинския съвет като общински съветник и навсякъде.

Това са номерца
И той сега изкара повече гласове като мажоритарен кандидат, отколкото Синята коалиция. Така че, лицемерието в случая да го забравят, ако искат да работим заедно.

Борисов дори заплаши:

Ще им върна мандата и да отидем на нови избори, щом мислят отсега да почват с номерцата си. Защото това са номерца.

Още по темата

Знаят, че Божидар Димитров ми е приятел, знаят, че му вярвам. От три години съм обявил за неговото досие, че знам какво пише в него. Давам му една канцелария в Министерски съвет, министър без портфейл.

Dnes.bg припомня, че в четвъртък от Синята коалиция предложиха министрите да се гласуват поотделно.

Когато става дума за Божидар Димитров, той няма да получи нашата подкрепа, подчерта Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
gss преди 15 години
Ако ще го връщаш,връщай го!Стига вече плаши гаргите.Започваш да преиграваш!
57
0
 
0
 
! Отговори
Малин преди 15 години
Колко рано започнаха скандалите .. чудя се ,какво ли ще стане след време? Ще ви кажа : всички върли фенове на ГЕРБ (повечето незнаеха,защо гласуват за тях)след по-малко от 4 години ще станат най-големите им противници,както стана със Симеон и НДСВ.
56
0
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 15 години
Гласувах за Синята коалиция и сега съм още по-воволен от избора си. Казват, че няма да подкрепят такъв човек и не го правят. Не ламтят за министерства или постове, просто искат да няма доносници на ключови държавни постове. Наистина харесва Божидар Димитров като историк дори мисля, че е добър човек. Според мен да му разсекретят досието и ще се види дали е натопил 10 човека или просто е писал доклад за Македония :)
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Za nishto ne stavash, pojarnikarche ..hahahahahahaha...*** si ot vrachansko selo, ne luji, che si ot Bankya,be, shut pridvoren...
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
BOYKO BORISOV - T, T
53
0
 
0
 
! Отговори
кефчев преди 15 години
Най-доброто в случая, е че Костов бе озаптен и свален на земята!!!!Ако не е в затвора поне да е по далече от баницата!!!За втори път закопа СДС и трябва да получи заслуженото си, а то сега започва.....!!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
костовак мартинак преди 15 години
Това е абсурдно да има ДС министър!!! С това се нарушава програмата на СК, а само с нея може да се излезе от кризата. Но освен това грубо се обиждат лично най големите водачи на СК. Не е честно от Борисов да постъпва така.
51
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 15 години
Не е започнал работа, а започна да се дъни?
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
точно така кмете- бойко да връща мандата и да си ходи и да си идват нашите момчета - сергейчо и доган!аман от тия промени- какво ни беше лошото при тях- те си крадеха и си ни лъжеха,ние си им вервахме и всичко сип беше ОК, а сега тоя ББ некви промени ще ми прави?!че как тъй без крадливи турци и комунисти бе?!то ще пропадне държавата така!
49
0
 
0
 
! Отговори
Борислав преди 15 години
Бойко още не е започнал работа като премиер, а вече червени, сини и турски *** ореваха форумите....
48
0
 
0
 
! Отговори
жбжб преди 15 години
айде де, върни го! Аз на следващите избори няма да глазсувам отново за ББ, така че ето -1 глас за ГЕРБ. Просто като видях отбора "експерти"- даскали, каки, ветеринар ...а пък на Отбраната, майкооо мила, немам думи....
47
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 15 години
Абе Бойко толкова ли е безотговорен, че само плаши с "хвърляне" на мандата и оставяне на България в трудно положение???И то като гледам само върховни популисти, психопати го подкрепят от партиите(познайте кой визирам).
46
0
 
0
 
! Отговори
XX преди 15 години
6TEGI OPRAVI VSI4KI 6TEGI VKARA V RELSITE
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
война се води между две армии,в случая действието ще се нарича окупация и анексиране.сега основният - за какъв ..*** е на България да си връзва този камък на шията македония?
44
0
 
0
 
! Отговори
dani преди 15 години
TEZI SINI SA KOMUNIAGI I GI E ID 4E NE SA NA VLAST..HA HA KOSTOV PEDE-RAST-CIGA-NIN MRASEN
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
U2-1love
42
0
 
0
 
! Отговори
NO! преди 15 години
На Борисов, този като му е приятел не значи, че трябва да е и министър. Нека сега да измисли за всичките си приятели по едно министерство, а жената, с която живее да обяви за майка на нацията, а той като по-скромен да се обяви за Гръмовержец. Във всяка нормална държава си има правила, които спазват всички. Ако Борисов наистина мисли да нормализира държавата да се държи според правилата, а не да си мисли, че като е спечелил едни избори е хванал Господ за шлифера.
41
0
 
0
 
! Отговори
Селянин преди 15 години
За комунистите и турците ли трябваше да гласуваме ?
40
0
 
0
 
! Отговори
XX преди 15 години
MNOGO SI T1P
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Агент милиционер агент милиционерЗа това ли гласувахте българи?