Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!

Цялата драма – заради бившия сътрудник на ДС Божидар Димитров
23 юли 2009 22:43,
418
Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов призова Синята коалиция да забрави лицемерието.

В интервю за bTV бъдещият премиер коментира сложната ситуация около участието на проф. Божидар Димитров в правителството и възможността историкът да не бъде подкрепен от Синята коалиция:

Това е лицемерие от тяхна страна, защото в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти. От три години Божидар Димитров е до мен и когато аз се „биех” в София с Татяна Дончева, с Бриго Аспарухов, Божидар Димитров стоеше до мен и ме подкрепяше. И в Общинския съвет като общински съветник и навсякъде.

Това са номерца
И той сега изкара повече гласове като мажоритарен кандидат, отколкото Синята коалиция. Така че, лицемерието в случая да го забравят, ако искат да работим заедно.

Борисов дори заплаши:

Ще им върна мандата и да отидем на нови избори, щом мислят отсега да почват с номерцата си. Защото това са номерца.

Още по темата

Знаят, че Божидар Димитров ми е приятел, знаят, че му вярвам. От три години съм обявил за неговото досие, че знам какво пише в него. Давам му една канцелария в Министерски съвет, министър без портфейл.

Dnes.bg припомня, че в четвъртък от Синята коалиция предложиха министрите да се гласуват поотделно.

Когато става дума за Божидар Димитров, той няма да получи нашата подкрепа, подчерта Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
selqnin преди 15 години
Тоя нещасник Бойко най-много да ни вкара във вояна с Македония както е тръгнало
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ама това за дедото на Бойко сигурно ли е ??? Да не е умрел от старост ??? Я да покае смъртен акт. Че аз не му вервам нещо...
36
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Бойкоооо ът е принципен приятелю, щото ако пак ще се делиме на свои и чужди, язък за хубавите приказки.....
35
0
 
0
 
! Отговори
Dino преди 15 години
Кой твърди,че хората са против Б.Димитров?Червените-от яд,сините-от завист,"македонците",турците,гърците,румънците,украинците-от ужас!!!Браво на Б.Борисов за избора!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Другаря преди 15 години
За Божидар Димитров съм чувал ама кой беше тоя Мартин Димитров? :)Да не му е син някой :)
33
0
 
0
 
! Отговори
selqnin преди 15 години
Boiko 6te se provali !!!!!! hahahahaha
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Е , кво ?Три години БД е бил агент на ББ в БСП. Ами той цял живот това е правил човекъг - това знае , това прави . . .Скоро ще се предложи на някой друг , ако вече не го е направил . ..
31
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 15 години
А интересно за ГЕРБерите... Забележете какви простаци са и какви цинизми използват в безсмислените си коментари...
30
0
 
0
 
! Отговори
Бай Тошо преди 15 години
Абе убаво ми е момчето, не случайно го направихме мой охранител.... А и нашето дело продължава, пази наследството... Айде да му е на слука. Да не верваш, че дедо му беше народен враг.
29
0
 
0
 
! Отговори
Noq^ преди 15 години
Ми номерца ми... Костов винаги се прави на интересен. А в случая и без него ще се оправят... направи го с "Балкан", ще го направи и със собствената си партия ;)
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Действай! Действай! Точно така. Свикнали са на игрици и на извиване на ръце. Освен това, какво пък имат против Божидар Димитров? Като се каже сътрудник на ДС и страшна работа! Изпълнявал си е задачи по своето направление човекът. Човек натопил ли е? Българин пострадал ли е? Не ги слушай! Тези станаха бетер от земеделците. На други избори и толкова мандата няма да имат.
27
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Кажи ми какви са ти приятелите, за да ти кажа какъв си. Та и Бойко трябва да внимава, защото щом си има такива приятел, човек не може да очаква той да е много по-различен. Не че някой очаква де...
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
A TAKABULGARIA she stawa BOBOARIA
25
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 15 години
Браво Бойко, с изказването си тази вечер по BTV вкара сините мишоци обратно в дупката им!
24
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 15 години
#12Шмекери са Бойко и особено тариката БД! Точно Мартин Димитров и Костов НЕ можеш да ги упрекнеш в непоследователност, то се вижда. Бойко назначава комунисти с много компромати на всичкото отгоре, защото му били приятели и трябва да им измисли пост! СК си държи на принципите за които са гласували 300к човека, а СИКаджията да не знае много, защото след тоя мандат няма да го има...
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Спецслужбите в Пакистан получиха разпореждане от властите на страната да следят за разпространението на вицове против президента Асиф Али Зардари.Всеки, пошегувал се с държавния глава, може да бъде арестуван и го застрашава затвор до 14 години, съобщи The Daily Telegraph.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Божидаре, това е много грозно! Върви си!
21
0
 
0
 
! Отговори
боби преди 15 години
Бойко когато беше бодигард на Тодор Живков ,дали е ходил до гроба на дядо си ? Най вероятно го е подминавал с наведена глава и си викал прости ми дедо , но неможе да живеем с миналото дедо. Те комунистите не са толкова лоши хора дедо .
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Dobre be Bojko, Bojo ti e priatel.Am a ne e li po-na dalavera da go zastitavas kato profesional. a drugite w ministerstvoto koito ne sa te zastitavali ot tiricata Tanka Donkovanka te ne sa li ti priateli i zasto na tiah im davas portofeli a na priatelceto samo staicka i telefon s klozet-taka da se kaze.
19
0
 
0
 
! Отговори
Помнещ преди 15 години
"Няма да напусна БСП. Аз не съм политическа пеперуда, която скача от партия на партия. Бил съм в БСП в най-тежките й времена и за това особено ме боли, когато някои хора, които са членове на партията от 45 години, ми разправят, че съм предател." Божидар Димитров в интервю за Агенция Фокус, 7 ноември 2005