СДС зад Борисов, все пак

Съюзът реши да подкрепи кабинета на ГЕРБ
25 юли 2009 16:53,
181
СДС зад Борисов, все пак
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

 

СДС подкрепя създаването на кабинет от ГЕРБ, реши днес партията по време на заседание на Националния съвет.

По думите на лидера на съюза Мартин Димитров, кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждане на страната ни от криза.

Според Димитров, основната задача пред бъдещия премиер е ревизиране на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

От СДС окачествиха изказванията на Божидар Димитров, че има агенти в редиците им, като лъжа. 

Доказателство за това са отворените досиета преди изборите на всички кандидати за депутати, според които само Синята коалиция и още една партия нямаха сътрудници на ДС. 

“Да се сипят обвинения по този начин е проява на слабост и гузна съвест”, каза Мартин Димитров.

Той отново обяви, че назначението на Божидар Димитров за министър без портфейл е грешка.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Синята коалиция намекна за възможност да не подкрепи кандидатурата на Димитров поради агентурното му минало.

В отговор Борисов ги нарече „лицемери“, тъй като „ в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
синя идея преди 15 години
сини ***
79
0
 
0
 
! Отговори
Artur преди 15 години
Някой има ли нещо против да се назначи комисия за борба с корупцията в състав:1. Председател - г-н Ахмед Доган2. Зам. председател - г-н Р. Овч.3. Членове - Ив. Костов, М.Димитров и др.За експерти към комисията да се назначат Стафан Софиянски, Вальо наТолото. А Б. Димитров да се изгони от всякъде, понеже развращава с петриотизма си, "недостоен" за един депутат.
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
СДС зад Борисов...А Борисов чувал ли е израза- " пливай, пливай, не е риба..."
77
0
 
0
 
! Отговори
Ц И Р К преди 15 години
Хе-хе-хе, остава само и БСП да го подкрепят това правителство и ще си дойде всичко на мястото ...Така де - правителството на политическата мафия трябва да бъде подкрепено от всичките си представители !Няма да се излагаме я !
76
0
 
0
 
! Отговори
непукист преди 15 години
Та как беше онази поговорка: На нов началник и на малко прасе не се радвай, защото не се знае каква *** ще излезе. Пак ще се чуем след една година и нека всеки да помни писанията си.
75
0
 
0
 
! Отговори
без значение.... преди 15 години
не съм казвал, че Мартин Димитров е приел плоския данък. Той и не може да го приеме, щото не беше управляващ ;) . Приеха го тройната коалиция, но от кого го взеха? Или да вземем да ровим из стенограмите от заседанията на парламента, за да се докаже, че съм прав... ?
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
все ми се струва че плоския данък го прие БСП и ДПС,а НДСВ бяха против барабар със всички останали в парламента...явно ти забравяш или се опитваш да мамиш
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Тоя на снимката ми е много неприятен..... има излъчване на извратен.....
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
само че му обясни и какво означава оксиморон,защото със сигурност не те е разбрал...не може да заспиваш червен,да се събуждаш син,а към обед вече да си гербер...това нещо ми намирисва...най-лошото е че във всички партии е пълно с такива субекти...важното е да сме на власт,тук не опира работата до патриотизъм,а до егоизъм..поне според мен
71
0
 
0
 
! Отговори
pavlin преди 15 години
Nai setne da vidq ne6to pozitivno v tova re6enei da se podkrepi tova novo pravitelstvo.Zna4i ima vse o6te hora v toq parlament koito mileeqt za taza darjava.Pone taka mi se iska da mislq.Lek den v taq jega
70
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 15 години
Да бе и БД - този безпринципен, службогонец ли ще спира корупцията??? Майко мила !
69
0
 
0
 
! Отговори
без значение.... преди 15 години
Явно забравяш, че най-активния депутат в 40то Народно събрание беше именно Мартин Димитров. Той е автора на данък 10 %, както и много други неща, които подобриха бита ни... Ех, пуста кратка памет...Затова ще си се гърчим в още години наред..Още не можем да разпознаваме злото от доброто и това ще ни погр...Опомни се народе !
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
синята коалиция започва да ми заприличва на една друга изнудваческа партия скоро май ще сподели и тяхната съдба за непросветените партията на таралежите
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Artur, написаното от теб е коментар на Тиква с промит мозък..... Повтаряте като папагали все едно и също......
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
на ЕС им дреме на дремалото,какви са министрите...за тях е важно да се спре корупцията и да се научим да слушкаме...
65
0
 
0
 
! Отговори
гласоподавател преди 15 години
***
64
0
 
0
 
! Отговори
Мунка преди 15 години
Кажи нещо ново, това вече го прочетохме. Не съм на заплата към БСП, нито някога съм била член на партия. Да не говоря с какво нетърпение чаках червените *** да се махнат! Съгласна съм, че верността към народа е най-важна, но досега не съм виждала такъв политик. За мен честен политик е оксиморон (за съжаление)
63
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 15 години
Ооо да от ЕС ще са много щасливи да има бивш агент на ДС в министерството ! аз не съм гласувала за тая *** и фурнаджийска лопата. Ама как така за една нощ от ляв ставаш десен? Вчера си защитавал леви идеи, събуждаш се и вече защитаваш десни? Как става така??? Това какво е? Безпринципност липса на капка морал и службогонство, тоя го интересува само собствения му келепир.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
До вчера бяхте против сега подкрепяте Какво ви обещаха да актуализират бюджета и после Костов да се бие в гърдите че без него нищо не става
61
0
 
0
 
! Отговори
Artur преди 15 години
ти на заплата ли си към БСП или ти плашат на ден прекаран в писане на простотии в нета? Не ти харесва Б. Димитров,а? Значи щом е разбрал какво казват от ЕС и е напуснал БСП не е достоен човек? За непросветениете, ЕС казаха в прав текст - Вие господа от БСП/ДПС/НДСР сте корумпирани и... ви спираме фондовете за да не крадете. Много по-достойно е не да напуснеш една партия, чиято основна задача е ЛАПАНЕТООО, а да си стоиш там, так ли? Човеко 123, верността към партията е комунистическа измислица. По-важна е верността към народа ти! Б.Димитров е патриот, а това изключва краденето от собственияти народ. Той няма място в БСП, защото те са КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ и това последното не ко казвам аз, а ЕС!!!