Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!

Цялата драма – заради бившия сътрудник на ДС Божидар Димитров
23 юли 2009 22:43,
418
Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов призова Синята коалиция да забрави лицемерието.

В интервю за bTV бъдещият премиер коментира сложната ситуация около участието на проф. Божидар Димитров в правителството и възможността историкът да не бъде подкрепен от Синята коалиция:

Това е лицемерие от тяхна страна, защото в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти. От три години Божидар Димитров е до мен и когато аз се „биех” в София с Татяна Дончева, с Бриго Аспарухов, Божидар Димитров стоеше до мен и ме подкрепяше. И в Общинския съвет като общински съветник и навсякъде.

Това са номерца
И той сега изкара повече гласове като мажоритарен кандидат, отколкото Синята коалиция. Така че, лицемерието в случая да го забравят, ако искат да работим заедно.

Борисов дори заплаши:

Ще им върна мандата и да отидем на нови избори, щом мислят отсега да почват с номерцата си. Защото това са номерца.

Още по темата

Знаят, че Божидар Димитров ми е приятел, знаят, че му вярвам. От три години съм обявил за неговото досие, че знам какво пише в него. Давам му една канцелария в Министерски съвет, министър без портфейл.

Dnes.bg припомня, че в четвъртък от Синята коалиция предложиха министрите да се гласуват поотделно.

Когато става дума за Божидар Димитров, той няма да получи нашата подкрепа, подчерта Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
418
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
а при тези мизерни заплати на лекари...асистенти...професори..всеки се гърчи да изкара някой законен лев от хонорари, които се облагат за разлика от доходите на част от работническо селският елит...Уважавам всеки един честен труд!Но нека има реално заплащане на труда на интелектуалеца!тогава ще видим дали ще се купуват изпити ше има корупция..Днес действа принципа на преразпределението и част от парите изкарани без да се плащат данъци от работническият елит се връщат при доктори,преподавател
417
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
ако има сега некачествени доктори..учители..преподаватели във факултетите..ми те са плод на политиката на БКП!Имаше рабфаковци..имаше прием с предимство за синове и дъщери на активни борци....Та затуй явно днес нашата интелигенция копа домати и картофи..водата кръв не става!Селянията го влече...не иска да повишава квалификацията си, а и нема далавера от много учене!а при тези мизерни заплати на лекари...асистенти...професори..всеки се гърчи да изкара някой законен лев от хонорари, които се о
416
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Жшвота който живеем е резултат от колективната посредственост...на стадото народ или по-точно УФСИ..но ти, едва ли ще осъзнаеш колко си елементарен!Принадлежиш към стадото!
415
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
дано да не пипнат борда , защото ако стане ще се повтори жан виденовата епоха...дано да бъркам, но мисля че червените кредитни милионери готват на овчия български народ този номер..Така че подкрепям Синята коалиция да не бъде заложник на герб !В противен случай ще отнесат всичките негативи от това управление!Вярвам на Мартин Димитров и Костов!Добри икономисти и отлични политици !Синята коалиция, това е бъдещето на България!Вижте вече няма млади хора в България...! Младите се изнасят ..
414
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Добре е, че Мартин Димитров отиде в Бургас да му набият обръчите.Но трябваше по-рано, че стана за смях.Хората му няма да забравят *** му напъни да се прави на интересен.
413
0
 
0
 
! Отговори
TQ преди 15 години
а кой е Мартин Димитров,а? Кой е .....
412
0
 
0
 
! Отговори
Бай Костов преди 15 години
оооо почваме и да се плашим като едно време леко ,леко баце
411
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ot DNES ne dopuskat drugomislesti,razkrivasti istinata za Oligofrennata republika na Zloto na teritoriata na ZARSTVO BALGARIA.Vsichki medii,vlasti i biznes sa nasiteni do maksimum s agenti na KGB s unistozeni dosieta i pak sa zarobili Balgarite v Lainanata KGB-republika na Zloto...Sled kato se vida che ZARAT e nai-obichania ot Balgarite darzavnik i chovek zapochna organizirana Ataka ot KGB-AGENTURATA- MOSKVA s/u Balgarskia ZAR,koiato ia imashe prez zelite 60 godini na Robskata republika na ZLOTO
410
0
 
0
 
! Отговори
RAZSLEDVA6T 4 преди 15 години
Името на софийския депутат от ГЕРБ Емил Димитров нашумя покрай далаверата с 14-те дка общинска земя в столичния квартал Стрелбище. Според събраните от проатурата доказателства, с фалшив подпис Димитров се е опитал да присвои парцела, оценяван за близо 14 млн. евро.
409
0
 
0
 
! Отговори
RAZSLEDVA6T 3 преди 15 години
И за да направят приятелството си по-силно и крeпко, още един представител на семейство Кирови вече е в законодателната власттова е Йонна Кирова. Тя е съпруга на сина на Киро Киров Иван, който бе основно действащо лице по време преговорите с похитителите на баща си.
408
0
 
0
 
! Отговори
RAZSLEDVA6T2 преди 15 години
Цецка Цачева за председател на Народното събрание, като се проследят роднинските й връзки с крупния бизнесмен Киро Киров. Собственикът на компанията за строителна техника, който бе отвлечен и след това пуснат от похитителите си, и Цачева са роднини и са родом от едно и също село-Драгана, община Угърчин. Киров никога не е крил близките си отношения с Бойко Борисов, както и че е един от основните спонсори на партията му.
407
0
 
0
 
! Отговори
RAZSLEDVA6T преди 15 години
Обявеният от бъдещия премиер нов финансов министър Симеон Дянков е братовчед на бившия изпълнителен директор на Икономедия Бисер Боев. Последният е част от бизнес кръга на Иво Прокопиев и името му упорито се спряга за икономически министър. Още по-силни са връзките на Дянков с вицепрезидента на Световната банка Кристалина Георгиева, която е готвена за първи вицепремиер в правителството на ГЕРБ. Бъдещият финансист номер 1 е племенник на Георгиева, което от своя страна най-малкото обяснява и блестящата му кариера в световната финансова институция.
406
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Недоносчета като вас не могат да разберат такова нещо като отстояване на мнение и изпъняване на обещания.Сини = червени фурнаджийски лопати.Няма такива гадни лицемери като дебилното момченце с перчемче и джунестия мавър.
405
0
 
0
 
! Отговори
26g преди 15 години
Сега всички дебнат Б. Борисов да згафи! Сините, хем го потктепят, ама имат едно на ум, че Борисов, ако се провали, на следващите избори може да влезнат в управлението и потъркват ръчички. Б. Димитров не го познавам, но съм останал с добри впечатления от него (патриот). Затова тоя зубарчо, М. Димитров, да се успокой малко и да не се занимава с интриги, ами да работи в полза на България!
404
0
 
0
 
! Отговори
huki преди 15 години
Bojidar D! e rabotil v edna poro4na sistema!! horata , koito slujiha v tezi slujbi, re6iha sudbata na hilyadi dostoyni bulgari!! Po4erniha mnogo semeystva!! Bojidar e znael za tova!! no ne e napravil ni6to!! mogul e da napusne, da izbyaga!! no ne go e napravil, za6toto tova mu e haresval!! eto za6to, toy nyama moralnoto pravo da se polzva s doverie v na-eto ob6testvo!!
403
0
 
0
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 15 години
Аз не съм толерантен към Г-Е-Я ЖЖ. Тук се коментира всичко друго но не и неговата ориентация ама той от де да знае.
402
0
 
0
 
! Отговори
ЖЖ преди 15 години
Винаги съм бил на мнение, че единствената истинска любов може да съществува само между двама мъже. Например между ББ и Божидар Димитров. Когато първия плаща на втория.
401
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 15 години
Абе,хора,защо не започнете да пишете на латиница,след това,защо не си намерите вашеят-гей сайт и там си пишете,това е сайт за политика.
400
0
 
0
 
! Отговори
ilteko преди 15 години
Плаши гаргите.
399
0
 
0
 
! Отговори
TANKIST преди 15 години
BULGARINA E PROST 4OVEK TOI E SVIKNAL DA ROBYVA I VSE NQKOI DA GO UPRAVQ , STIGA MU DA MU SE DIGNE ZAPLATATA S 10 LEVA I PENSIQTA S 20 LEVA I STAVA ROB ZA CQL JIVOT NA KRADLIVI POLITICI .. TE I NA TOVA RAZ4ITAT PARLAMENTARNITE PLUXOVE