СДС зад Борисов, все пак

Съюзът реши да подкрепи кабинета на ГЕРБ
25 юли 2009 16:53,
181
СДС зад Борисов, все пак
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

 

СДС подкрепя създаването на кабинет от ГЕРБ, реши днес партията по време на заседание на Националния съвет.

По думите на лидера на съюза Мартин Димитров, кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждане на страната ни от криза.

Според Димитров, основната задача пред бъдещия премиер е ревизиране на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

От СДС окачествиха изказванията на Божидар Димитров, че има агенти в редиците им, като лъжа. 

Доказателство за това са отворените досиета преди изборите на всички кандидати за депутати, според които само Синята коалиция и още една партия нямаха сътрудници на ДС. 

“Да се сипят обвинения по този начин е проява на слабост и гузна съвест”, каза Мартин Димитров.

Той отново обяви, че назначението на Божидар Димитров за министър без портфейл е грешка.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Синята коалиция намекна за възможност да не подкрепи кандидатурата на Димитров поради агентурното му минало.

В отговор Борисов ги нарече „лицемери“, тъй като „ в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
отговаря на "без значение".."Писна ми от необразования ни народ."Задочно получих и аз обида към мен, че съм бил необразован. Ами такъв съм си, но зная как се държи лопата, кирка, с две ръце къща съм си построил, питайте съселяните ми, всички ме знаят. Една кокошка сигур не си отгледал през живота си, но нали няма значение, има ги замразени у магазина. Корените си забравихте, необразованите си баби и дядовци и (пра) забравихте, благодарение на които сте тук и сега и ми се правите на важни.
19
0
 
0
 
! Отговори
Д-р Зорге преди 15 години
Великий, на този сополанко би ли му пляснал една "мастика" по мазното чело?
18
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 15 години
ЕЕ разгеле, то си беше ясно, но трябваше да поувъртат една седмица, за да се правят на интересни
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
*** грозния сектант.алилууяя.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Днес ще ги подкрепят а утре ще им ударят секирчето :)
15
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
дано новото правителство да работи за народа,а не против,защото вече няма да изплуваме никога,никога
14
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Поп преди 15 години
И какво като е кръстил детето си в православна църква? Това говори колко държи на принципите си ! Преди месец почна упорито да се говори, че е любител на съботните почивки и веднага спретна представление- "КРЪЩЕНЕ"! Лопата фурнаджийска!
13
0
 
0
 
! Отговори
Hator преди 15 години
Наследник на синята коалиция, е наследник на много лоши неща. По дяволите бихте се срещнали със син дявол? Боже мили. Простака да си върви в къщи и да не се занимава с такива като вас. Олеле боже.
12
0
 
0
 
! Отговори
tia преди 15 години
Ами ще ги подкрепят много ясно иначе ще изпуснат кокала съвсем...
11
0
 
0
 
! Отговори
Оевски, оуе преди 15 години
Сами срещу всички!Типчен гегбоман, чалгарче.
10
0
 
0
 
! Отговори
Баш Агент преди 15 години
Абе Мартинчо,кой си ти и кой ти иска мнението,кое е "грешка".Какво синаправил за България,през твоя животец,че мериш п.ш.к.със г-н Б.Димитров.Трай там,да пораснеш и се учи от заслужилите и велики българи!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ох, какви сте фурнаджийчета! Да се пита човек защо сте в парламента, а не ходите да си въртите лопатите. Кои бяха заблудените, които ви дадоха и тези мандати? Мартинчо, ти откога започна да ги разбираш тези работи по политиката? Командира, Командира е старият вол.
8
0
 
0
 
! Отговори
без значение.... преди 15 години
Аз пък не мога да дишам неграмотници като т, които са толкова невежи, че го пише на челото им...Явно, че визираш Мартин Димитров като сектант...Груба лъжа ! Миналата седмица той кръсти детето си в православна църква. Познавам лично човека и сме си говорили на темата за сектите. И двамата мразим сектантството (а ти, АНОНИМЕН, земи малко се образовай на тема религии и секти). Мартин Димитров е сектант, точно толкова, колкото и Папата е сектант...Писна ми от необразования ни народ.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Тоя очилат СУЯК не мога да го дишам повече. Нагъл суяк.Браво на нашия избранник, че го постави на мястото му вчера." Да не си правят номерцата още от сега"ХАХАХА БРАВО БОЙКО!БРАВО! Бойко - спасителя на България!
6
0
 
0
 
! Отговори
Балони Балони преди 15 години
Е тоя Бойко ги направи на ***! Колко ги е страх от нови избори!ЦИРКаджии!След 800 дни ще видим - вервайте ми!
5
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
На изборите гласувах за атака но искренно се надявам на добри 4 години за Бойко-дано Господ му помогне-ако работи за България разбира се ...
4
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 15 години
Това поредно извъртане на синята коалиция може да се опише с този откъс от известната песен - "Върти джиги дадай,джиги дадай, джиги дадай.Върти дупето дай,дай на ляво дай надясно." :-)
3
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Мале тоя фъфлек ако ми падне такъв шамар ще му отвъртя че не е истина ... ех мечти ! Как няма психиатрия да приеме евангелистчето на Гаргамел ?
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ТОЯ СЕКТАНТ ГРОЗЕН НЕ МОГА ВЕЧЕ ДА ГО ДИШАМ.
1
0
 
0
 
! Отговори
обективен преди 15 години
Няма да му е лесно на Бойко - всички останали партии в парламента се надяват той да се провали. Засега си тт, понеже се видя кого иска народът. Не е лесно, Бойко, да си сам срещу всички. Дано цената на тази истина не я плащаме пак всички ние...