СДС зад Борисов, все пак

Съюзът реши да подкрепи кабинета на ГЕРБ
25 юли 2009 16:53,
181
СДС зад Борисов, все пак
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

 

СДС подкрепя създаването на кабинет от ГЕРБ, реши днес партията по време на заседание на Националния съвет.

По думите на лидера на съюза Мартин Димитров, кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждане на страната ни от криза.

Според Димитров, основната задача пред бъдещия премиер е ревизиране на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

От СДС окачествиха изказванията на Божидар Димитров, че има агенти в редиците им, като лъжа. 

Доказателство за това са отворените досиета преди изборите на всички кандидати за депутати, според които само Синята коалиция и още една партия нямаха сътрудници на ДС. 

“Да се сипят обвинения по този начин е проява на слабост и гузна съвест”, каза Мартин Димитров.

Той отново обяви, че назначението на Божидар Димитров за министър без портфейл е грешка.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Синята коалиция намекна за възможност да не подкрепи кандидатурата на Димитров поради агентурното му минало.

В отговор Борисов ги нарече „лицемери“, тъй като „ в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Мунка преди 15 години
Не се стягай, пич, човекът сигурно има предвид неграмотните, а не необразованите. Защото образованието не е гаранция за акъл и грамотност. Не виждате ли какви бисери и резултати имаше на матурите и на кандидатстудентските изпити. Егати средното образование! Не виждате ли как се купуват дипломи и изпити - егати и висшето образование! Разбира се, има и интелигентни хора, дай боже повече. Иначе ще си остане в сила поговорката: *** народ, слаба държава.
39
0
 
0
 
! Отговори
Запушен преди 15 години
Теб не те бръсна за слива, като къв се явяваш и за кво се бориш?
38
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 15 години
Вчера в сайта на Дарик пишеше че сините нямало да подкрепят кабинета на Борисов, а днес научаваме че са взели ново решение да го подкрепят - явно Мартинчо се е стреснал от конското което Бате му Бойко им чете вчера по една телевизия :-)
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Заставам зад БД. , ти да се огледаш в огледалото и пак ела.
36
0
 
0
 
! Отговори
jjj преди 15 години
Ако не сте правили гей секс, натискайте палец нагоре. Ако сте правили еднополова любов - палец надолу
35
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 15 години
БД допреди 2 месеца беше комунист сега видя накъде духа вяртъра и стана десен, другия парламент може и турчин да стане, само и само да е във властта. Абсолютно безпринципен, арогантен, *** популист. Той ако е професор аз съм астронафт.Гласувах за герб, но съм много разочарована от избора на ББ.
34
0
 
0
 
! Отговори
Artur преди 15 години
Г-н Б. Борисов,Моля назначете парламентарна комисия за борба с корупцията. Предлагам Ви следния състав:1. Председател - г-н Ахмед Доган2. Зам. председател - г-н Р. Овч.3. Членове - Ив. Костов, М.Димитров и др. по Ваш избор.Моля за експерти към комисията да се назначат Стафан Софиянски и Вальо наТолото.
33
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Поп преди 15 години
Туй което казваш - нац. съвет- 3-*** души на по ракия със салата. Бах маа му и партия
32
0
 
0
 
! Отговори
Artur преди 15 години
Б.Димитров е публична личност от години и винаги е бил последователен в защитата на българщината. Той не е човек появил се в последния момент и най-маловажното, което може да се каже за него е, че е приятел с ББ. Б.Димитров е първо ерудиран, второ - принципен, трето - патриот и най-нак всичко останало. Може би предлагате Илияна Йотова да се занимава с българите в чужбина? Или пък никой да не се занимава? Нали - няма да харчим от нашите пари за "предателите" напуснали България прогонени от "успехите" на СДС+ ДПС, БСП+ДПС ?
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Симпатизанти и несимпатизанти на Борисов, не може да бъде истина министър председателят на парламентарна република да каже: Първо да си подредя парламентя, възложил съм на парламента, доказал е професионализма си пред мен/за кандидата за министър на икономиката/. Такива изрази винаги трябва да ни поставят нащрек. Всички.
30
0
 
0
 
! Отговори
Atila преди 15 години
Тоя изглежда като пасивен .... Костов Доган и Станишев на бесило
29
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 15 години
БД, е една разплута гнусна ***, доносник и престъпник, няма място в кабинета, не мога да разбера как го е сложил Бойко - срам !
28
0
 
0
 
! Отговори
туй беше за 23 преди 15 години
Да си затвори устата синия провокатор, дето се е писал НАПУШЕН ЖУРНАЛИСТ. Сините говнянковци думата подмяна на вота най обичат да я дъвчат!
27
0
 
0
 
! Отговори
без значение.... преди 15 години
Ето как се доказва неграмотността на народа ни...Логически погледнато днес е събота, и тече заседанието на националния съвет...Мартин случайно да не почива днес...***...Освен, че народа ни вярва на всичко, което излиза по медиите, той не търси истината, и затова му поднасят само това, което вдига рейтинга....Жалко, жалко...Къде е Левски, че да се обърне от гроба...
26
0
 
0
 
! Отговори
до 21 преди 15 години
Ами тъй излиза. Сините кадърчета отивайки на разноски на разни секти от САЩ да "получат образование" , стават еничари , плюят на нашата вяра за пари, и то не много.
25
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Този път ние гласувахме за българи. Божидар Димитров е българин. Изключително интелигентен, ерудиран и обичащ родината и съгражданите си. Поради тези си качества този човек заслужава моята подкрепа, а вярвам и на всички българи.
24
0
 
0
 
! Отговори
СТАМАТ преди 15 години
КЪДЕ ЩЕ ИДАТ ТЪПИТЕ КОСТОВИСТИ....ББ ГИ ПРЕДУПРЕДИ НЕЩО НАСКОРО!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
напушеният журналист преди 15 години
*** заблудените сте всички. Поставянто на Божидар Димитров не е ли подмяна на ВАШИЯ вот ???? Или май пак сте гласували без да знаете за кого...
22
0
 
0
 
! Отговори
Мърморков преди 15 години
Ако сега бутнат кабинета сините трябва да им е ясно че заедно с РЗС заминават в забвението при НДСВ и другите политически трупове друга алтернатива нямат . Дано Борисов да осъзнае овреме кой са му приятелите и че трябва всячески да ги подкрепя . Борисов трябва по най-бързия начин да вкара Ирена Кръстева и синът и там където им е местото .Те и тяхната медиина група обслужваща ДПС са срам за страната ни и са един от символите на КОРУПЦИЯТА в БЪЛГАРИЯ .Трябва да се направи спешна ревизия ПТРХОДА
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абе тоя грозник подскача в сектата и пее.Така ли? И цяла събота лежи като резан турчин.