2 часа и 10 мин – избраниците ни се наработиха за днес

Събират се пак в петък за парламентарния контрол
10 сеп 2009 10:47,
76
2 часа и 10 мин – избраниците ни се наработиха за днес
Снимка: Булфото

 

Парламентът прекрати днешното си заседание заради изчерпване на точките в дневния ред. 

Цели два часа и 10 минути продължи заседанието им, на което депутатите приеха на второ четене Закона за професионалното образование и обучение.

В одобрените изменения се предвижда учениците, обучавани в 12-и клас през учебната 09–10 г. по професия с трета степен на професионална квалификация, да завършват обучението си в 13-и клас през учебната 2010–2011 г. в задочна или самостоятелна форма на обучение.

Още по темата
Следващото заседание на НС е в петък от 9,00 часа.

На него ще бъдат обсъдени промените в Закона за българските документи за самоличност, а в 11,00 ч. ще започне парламентарният контрол.

Тогава отговори на въпроси на народни представители ще дава премиерът Бойко Борисов, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на отбраната Николай Младенов, министърът на здравеопазването Божидар Нанев и министърът на земеделието Мирослав Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
кебик преди 15 години
а аз още се настроивам за работа-срам ме от себе си......
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ооооооооооооооооохоууу и тез почнаха
50
0
 
0
 
! Отговори
g преди 15 години
И тези се оказаха,като онези!Пълни безобразнизи и безхаберници!Май докато няма крути мерки пореднике лицемерници,наричащи се парламентаристи,няма да престанат да ни се подигратат постоянно.
49
0
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 15 години
neznam za6to izob6to izbirame takiva hrantutnici...koi go izmisli toia parlament be ..niakoi takuv mai deto iska da go hraniat bez da dava ni6to
48
0
 
0
 
! Отговори
3000 преди 15 години
...заради изчерпване на точките в дневния ред.?
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
О, да!!! А той горкия Лупи не ги искаше тия милиони, ама лошия Костов насила го накара да ги вземе и Митал не ги искаше, ама на. Костов ги би по главите и те накрая с отвръщение ги взеха! Сигурно! Изобщо всички са чисти като детска сълза, а Костов е един злодей и е виновен за всичко от Световния потоп до Втората световна война! И от сутрин до вечер само мисли какво зло да направи на човечеството! :-))
46
0
 
0
 
! Отговори
Пиночет преди 15 години
Особено умен извод :))) Костов ли е виновен, че настоящия министър-председател държеше да има правителство на малцинството, когато от синята коалиция му предлагаха различни форми на сътрудничество ? И с какво саборита обстановката Костов ? Може би с това, че го има
45
0
 
0
 
! Отговори
izzi преди 15 години
Костов продаде авиокомпания Балкан на Гад Зееви почти без пари, а Кремиковци за един лев! Приватизацията ги унищожи! Костов най-вече за Кремиковци е виновен - продава го мръсника, пълни банковите сметки на добрия вълк Лупи, та да го злепостави!
44
0
 
0
 
! Отговори
888 преди 15 години
Kостов отново ви прецака. Доказа, че е майстор на съботирането на политико-обществената обстановка!!!България отново беше съкрушена от неговите действия!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
Kamen преди 15 години
Ми хора, които са си купували дипломите, какво да дикутират по теми, свързани с образование
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Само за Кремиковци недей да говориш, че съм работила там и знам доста неща. Не Костов, а Лупи е виновен, ама какво да ти обяснявам.
41
0
 
0
 
! Отговори
Лумпен преди 15 години
Комунистите са виновни за всичко.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Oбществото плаче, то е болно. Kостов насади това състояние, въпреки усилията на Станишев да се подобрят нещата в страната
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ти добре л иси ,бе човече..30000?с тях може да се класираш не понапред от 10 място...За Любен Татарски се говори из Разлог че е платил 250000 за да е мажоритарен кандидат,като това не гарантира място..представи си за челно място в листата ,колко трябва да дадеш...
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Стига с тоя Костов, бе! Изтърка се вече! Колко години минаха откак беше на власт? И 100 години да минат, пак ли с Костов ще се заяждате?! То отдавна не остана нищо направено от него! Царчето и СерГей добре се постараха да съсипят всичко. Ама вие Костов та Костов... ама какво ли се очудвам. Преди 100-на години така са говрили и за Стамболов. Това е съдбата на държавниците в България. Всички да ги оплюват, че ако може и да ги убият накрая!
37
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 15 години
Основната депутатска заплата е 2121 лв. това е според вестник Труд и не включва допълнителните пари,които май са до 50 % за разни представителни нужди и сътрудници...така че ,излиза че тия мили хора четат вестници за около 3000 лв на месец,та ималко повечко...
36
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 15 години
е..,и вестника не са могли да си прочетат,милите.Срамота!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
2 часа! Брей преработиха се! Ами к`во щя праим ся кат ни съ приработиха дупетатите! Брях! Ужаст!
34
0
 
0
 
! Отговори
jore преди 15 години
..,и ще вземеш 5 пъти по малка заплата,а ще платиш 100 пъти повече данъци и таксички
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Нарочно ли се пишат глупости от умни ,но злонамерени или се пише от ограничени ? Има много работа преди внисане на законите. Преди промените законите се изработваха от компетентни хора и депутатите-доячки,тъкачки,ударници ...идваха и гласуваха и край.НА бабати топлинките може да гласуват,въпроса е дза се подготвят проектите и да несе поправят сто пъти .