Цачева: Румяна Желева ще е еврокомисар!

Шефката на НС бясна от атаките на българка срещу българка
13 яну 2010 09:40,
164
Цачева: Румяна Желева ще е еврокомисар!
Снимка: БГНЕС

Шефката на НС Цецка Цачева коментира, че представянето на Румяна Желева на изслушването й в ЕП трябва да се раздели на две плоскости.

"Първо, онова, което беше същественото, от страна на Желева беше защитено блестящо. С много конкретни въпроси Желева показа задълбочена подготовка и детайлно познание на въпроси, за които тя би отговаряла като еврокомисар.

Другата плоскост – аз съм омерзена от това, на което станах свидетел – член на ЕП демонстрира пълна неенгажираността от своята държава и въвлякохме и ЕП в един битовизъм. Тъжно беше", така Цачева коментира пред БНТ атаките на Антония Първанова при представянето на Желева.

"Нито г-жа Първанова, нито който и да е друг от членовете на ЕП или българските комисари там не е поискал официална информация от парламента дали има, или няма конфликт на интереси", възмути се Цачева.

Попитана дали е поставена под въпрос кандидатурата на Румяна Желева, председателят на НС смята, че е имало и други случаи на конфликтни ситуации, но подобно обругаване на един кандидат за европейски комисар от негови сънародници, ЕП не познава.

Дали се обмисля вариант "Б" за български комисар, Цецка Цачева каза, че такъв въпрос не стои на дневен ред и е убедена, че Румяна Желева ще бъде новият комисар.

Тя припомни думите на Барозу, че времената, в които се хвърляха твърдения, без да са доказани, отдавна са отминали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 14 години
Цецка рече и отсече!
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
v e-parlamenta, oste kato im vidiat hichtnite alchni mutri i che intelekta im e tolkova privlekatelen kolko vanshnia vid vednaga ste im napraviat mesto...da izlezat navan
135
0
 
0
 
! Отговори
Методи преди 14 години
Сигурен съм. Както и в това, че Цецка ще спечели конкурс Мисис България....
134
0
 
0
 
! Отговори
кирил преди 14 години
браво цецке, браво цачеваа че тази *** желева ще я изберат за мен съмнение няма...нещата просто са решени
133
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
g-ja Цачева - EC ne se upravliava ot GERB, ama dokato ste takiva tipigiozi na vlast, tai ste se izlagate
132
0
 
0
 
! Отговори
Толкова преди 14 години
Така доволна останала, че получила разстройство....Другарката
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тази защо не си смени очилата и да прочете търговския регистър?А после да продължи да говори за недоказани твърдения!
130
0
 
0
 
! Отговори
gnida преди 14 години
"онова, което беше същественото, от страна на Желева беше защитено блестящо" ?????????????nadqvam se ne takova blestqshto budeshte ni ochakva
129
0
 
0
 
! Отговори
Ей, преди 14 години
Не казвай хоп, преди да си прескочил трапа!Такива силни изрази "ама тя ще стане комисар" и прочие могат да докарат големи неприятности после, ако тя все пак не стане комисар.
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
селската тетка цецка действа според утвърдената през последните 60 години практика много са ми смешни като започнат да се оправдават като някакви лапета дето са направили пакост
127
0
 
0
 
! Отговори
iva преди 14 години
Цецке засрамете се направихте ни за резил пред цяла Европа с тази кандидатура нема ли в България един човек които да е за пред хора. Румяна е много подходяща да пази някоя градина но мисля че за друго не става
126
0
 
0
 
! Отговори
div преди 14 години
..evala be Ca4eva, ni6to ne se e promenili v tebe....vurla komunistka!! Evropa ne ti e ba6tiniya, s ***, kato Jeleva ni6to dobre nyama da postignete!! Yasno e 4e, ne vi puka za bulgarskite interesi...no pikaete sre6tu vyatura!! jalki predateli i pladne6ki kradci!
125
0
 
0
 
! Отговори
ЕВА преди 14 години
С ДРУГИ ДУМИ - НИЕ СМЕ ВРЪЗКАРИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЩЕ Я ПРОБУТАМЕ! КАКВО ТИПИЧНО ТОТАЛИТАРНО МИСЛЕНЕ ИМАШ ЦЕЦКЕ!
124
0
 
0
 
! Отговори
mi6osp преди 14 години
Един шебек,два шебека,котило шебеци. Цецке, хванаха Румито да лъжи. А Европа още помни и зачита десетте божи заповеди. Забравила си, че и у наседно време така възпитаваха децата: "Не лъжи. Който лъжи,той и краде. Който краде,той и убива" Така че Румито е кауза пердута.
123
0
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 14 години
Цачева погледни статията отгоре и ще разбереш,че Румите е аут от играта.А срамът е за БГ.
122
0
 
0
 
! Отговори
nufy преди 14 години
Обърнете внимание на интервюто на г-жа Цацева тази сутрин по БНТ. Там тя заяви, че е омерзена и т. н. от безпочвени обвинения, защото била юрист. Ми мале, като ги гледаш тия документи и договори за продажба на дружествени дялове на г-жа Желева и ревеш, че нищо няма, да те върнем в първи клас, а не в първи курс на университета. Но най "омерзителното" в итнервюто на Цучева беше, когато тя се ИЗПЛЮ пред репортера "То все едно сега аз да ви обвиня ,че сте ***, а вие ходете доказвайте, че не сте"
121
0
 
0
 
! Отговори
ДО: 123 преди 14 години
Ти изобщо "видя" ли като "гледа" изпитването... И аз не съм съгласна с това, което направиха двете змии, излгайки на показ начина на отнасяне между политиците в България, но Желева накара българския народ да се срамува с неподготвените отговори, които даваше на всеки въпрос и дори и аз, която в областите които я "изпитваха" съм абсолютно боса, разбрах, че не е подготвена! Извинявай, но тя даваше толкова повърхностни и общи отговори! Ако ЕП я приемат за депутат, срамът ни няма да свърши тук!
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не ми пука за нито 1 партия в България.Но ме боли за България.Не може да се държиш като махленска клюкарка ,каквото и да става,и да забиваш нож в гърба на някого защото е от друга партия
119
0
 
0
 
! Отговори
niakoisi преди 14 години
БКП БКП БКП - партийната секретарка Цачева ощ ене може да осъзнае, че такива селски тарикатлъци в Европа не вървят.
118
0
 
0
 
! Отговори
niakoisi преди 14 години
БКП БКП БКП - партийната секретарка Цачева ощ ене може да осъзнае, че такива селски тарикатлъци в Европа не вървят.