Цачева: Румяна Желева ще е еврокомисар!

Шефката на НС бясна от атаките на българка срещу българка
13 яну 2010 09:40,
164
Цачева: Румяна Желева ще е еврокомисар!
Снимка: БГНЕС

Шефката на НС Цецка Цачева коментира, че представянето на Румяна Желева на изслушването й в ЕП трябва да се раздели на две плоскости.

"Първо, онова, което беше същественото, от страна на Желева беше защитено блестящо. С много конкретни въпроси Желева показа задълбочена подготовка и детайлно познание на въпроси, за които тя би отговаряла като еврокомисар.

Другата плоскост – аз съм омерзена от това, на което станах свидетел – член на ЕП демонстрира пълна неенгажираността от своята държава и въвлякохме и ЕП в един битовизъм. Тъжно беше", така Цачева коментира пред БНТ атаките на Антония Първанова при представянето на Желева.

"Нито г-жа Първанова, нито който и да е друг от членовете на ЕП или българските комисари там не е поискал официална информация от парламента дали има, или няма конфликт на интереси", възмути се Цачева.

Попитана дали е поставена под въпрос кандидатурата на Румяна Желева, председателят на НС смята, че е имало и други случаи на конфликтни ситуации, но подобно обругаване на един кандидат за европейски комисар от негови сънародници, ЕП не познава.

Дали се обмисля вариант "Б" за български комисар, Цецка Цачева каза, че такъв въпрос не стои на дневен ред и е убедена, че Румяна Желева ще бъде новият комисар.

Тя припомни думите на Барозу, че времената, в които се хвърляха твърдения, без да са доказани, отдавна са отминали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
... онова, което беше същественото, от страна на Желева беше защитено блестящо....Мдааа!
116
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
SRAM LI VI E OT PREPITVANETO NA R.JELEVA. DA,I MENE ME E SRAM.SAMO 4E NE OT JELEVA KOJTO BE OPE4ENA NA BAVEN OGAN PLANOMERNO I JESTOKO,NO OT DVETE BALGARSKI KU4KI A.PARVANOVA I MEGI KRIVATA USTA KOITO SA PODBUDITELKI I ORGANIZATOORKI NA OREZILJVANETO NA R.JELEVA.DALGARA RAKA NA BSP O6TE VEDNAJ SE PROTEGNA I SMA4KA BADE6TETO NA BALGARIA.SEGA BOIKO E NA HOD.
115
0
 
0
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Да, страхотен еродит :). Нейна е гениалната мисъл, че ако те хванат в предизборната нощ с чувал пари да раздаваш на избирателите това по никакъв начин не означава, че купуваш гласове. *** и дъртата номенклатура!
114
0
 
0
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Комунистът партията си мени, но манталитета никога. Баба Цеца е типичен представител. Цялата европейска преса обяснява колко е некадърна скумрията и как не е могла да даде смислен отговор на нито един въпрос, свързан с ресора който иска, даже Тиквата си призна колко е трагично, а баба Цеца по типичен партиен стил припознава "блестящо представяне". Абе цецке една лъжа и милион пъти да я повториш истина няма да стане
113
0
 
0
 
! Отговори
тнс преди 14 години
тази жена, цецка, е ерудирана и аз вярвам на преценката й. понякога не намира правилните изразни средства, но това е защото се притеснява.
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
както са я подкарали бесепарите с мръсните червени номера Бойко може найстина да управлява много години просто хората няма да имат друг избор освен да гласуват срещу БСП
111
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМ преди 14 години
СЛЕД КАТО "ЧЕЧКА "ЦАЧЕВА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КАКВО ДА МЕ ИЗНЕНАДА !!!!
110
0
 
0
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Цеце, кът са върне оная пудра Първанова, да земеш да й откъртиш 2 шамара, не мое то така. Полвин година да са мъчите да скриете кви сте селени, а тя така да ви по.се.ре насред Европата и да ви съсипе усилията...
109
0
 
0
 
! Отговори
баба Тонка преди 14 години
Много по български!С това обаче едва ли ще предизвикаме нечие уважение!ЖАЛКО е за българите,защото вече никой негледа сериозно на нас!
108
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
rumjna jeleva be6e jertva na otvratitelen zlosten scenarii,rakovoden ot a.parvanova i megi krivata usta.SRAM ME E!!!!!!!!NO NE OT JELEVA,A OT TEZI BESEPARSKI MA6I,KOITO MILO ZA DRAGO DAVAT I RODINATA SI PRODAVAT,SAMO DA NEDADAT NA NOVAT VLAST DA IZPLUVA.VELIK SRAM ZA BALGARIA,KOITO O6TE EDIN PAT MI NAPOMNJ ,4E TAKIVA PARTIINO-MAFIOTSKI OBRAZOVANIA KATO BSP I DPS TREBVA DA BUDAT UNI6TOJENI!!!
107
0
 
0
 
! Отговори
Терорист преди 14 години
Боковци са си мислили, че номерата им, които безоткатно минават в България, ще вървят и в ЕС. Тук можеш да разтуриш някоя парламентарна група дето реве за конфликт на интереси, да смениш председателя на комисията, да издърпаш ушите на някой главен редактор дето изпуснал неудобна публикация в подопечната му медия и в краен случай да теглиш куршума на някой крайно неудобен. На Запад обаче тея номера не варват!!!!!!! Получихме добър урок по демокрация и законност. Няма обаче кой да се поучи от това
106
0
 
0
 
! Отговори
Единицата преди 14 години
Защо ли не се учудвам, че Желева ни наака при изслушването. Няма как да е другояче, след като вожд ни е Хаджи Боко Тъпанара, а председател на Народното събрание е мекицата Цецка.
105
0
 
0
 
! Отговори
хахах преди 14 години
колко е несправедлива природата-тази визия на желева,що не я компенсира с ум поне?
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ще е , ама в някой друг живот
103
0
 
0
 
! Отговори
Бо преди 14 години
Цецкеиии - дай малко на заден ... да не си крием главата в пясъка!
102
0
 
0
 
! Отговори
М преди 14 години
Абе, тикво, ходи в Плевен и обяснявай там колко компетентна е Желева! Почти колкото теб....
101
0
 
0
 
! Отговори
vimpel преди 14 години
Тази Първанова цяло ВиК не и се опря,че някаква си Европа ли?Цял Добрич я знае,знае и от къде е тръгнала и как е правила кариера и за съжаление сега цяла Европа нази гледа,и отново България е за смях благодарение на такива долни к***и като Първанова
100
0
 
0
 
! Отговори
Цачева преди 14 години
Мали,че съм проста!!!
99
0
 
0
 
! Отговори
ник преди 14 години
Бог да пази България от прости хора като Желева.
98
0
 
0
 
! Отговори
male mila преди 14 години
Хвани единия ,та удари другия ...!!!! Цеца дъртата *** тръгнала да защитава Крокозъбела,,, !!! И на бялото вика черно ,,,МАСКАРИ С МАСКАРИТЕ,,, !!! ОТВРАЩАВАТЕ МЕ ,,,А пожарникарската кратуна -ДЕТО СИ ГИ ИЗБРА ТАКИВА ще го издухаме ,както издухахме НДСВ,,, !!!