Цачева: Румяна Желева ще е еврокомисар!

Шефката на НС бясна от атаките на българка срещу българка
13 яну 2010 09:40,
164
Цачева: Румяна Желева ще е еврокомисар!
Снимка: БГНЕС

Шефката на НС Цецка Цачева коментира, че представянето на Румяна Желева на изслушването й в ЕП трябва да се раздели на две плоскости.

"Първо, онова, което беше същественото, от страна на Желева беше защитено блестящо. С много конкретни въпроси Желева показа задълбочена подготовка и детайлно познание на въпроси, за които тя би отговаряла като еврокомисар.

Другата плоскост – аз съм омерзена от това, на което станах свидетел – член на ЕП демонстрира пълна неенгажираността от своята държава и въвлякохме и ЕП в един битовизъм. Тъжно беше", така Цачева коментира пред БНТ атаките на Антония Първанова при представянето на Желева.

"Нито г-жа Първанова, нито който и да е друг от членовете на ЕП или българските комисари там не е поискал официална информация от парламента дали има, или няма конфликт на интереси", възмути се Цачева.

Попитана дали е поставена под въпрос кандидатурата на Румяна Желева, председателят на НС смята, че е имало и други случаи на конфликтни ситуации, но подобно обругаване на един кандидат за европейски комисар от негови сънародници, ЕП не познава.

Дали се обмисля вариант "Б" за български комисар, Цецка Цачева каза, че такъв въпрос не стои на дневен ред и е убедена, че Румяна Желева ще бъде новият комисар.

Тя припомни думите на Барозу, че времената, в които се хвърляха твърдения, без да са доказани, отдавна са отминали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Прокопи преди 14 години
Тя е не само бесна, тя има и мустаки!
96
0
 
0
 
! Отговори
Varbanov преди 14 години
е заради мислене като твоето България е на това дередже. Като си е наше, значи е хубаво.
95
0
 
0
 
! Отговори
skior преди 14 години
Antonia, Jeleva i Zachka sa v nadprevera za nai-mostna selianka na 2010!i trite sa ultra, ama utlra.... ne samo tupi, no i PROSTI!!!
94
0
 
0
 
! Отговори
Прокопи преди 14 години
Ей това аз наричам да си комунист! ***, но упорит!
93
0
 
0
 
! Отговори
тома неверни преди 14 години
бшжеее,ми то изказването като цяло не става,а като го разделиме...но боико е сиво искърско ***,думата СГРЕШИХ,отсъства от речника му,то щото иначе много богат...
92
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
За всички *** които смятат, че Първанова е от БСП, ще припомня че тя е от НДСВ а не от БСП! П.П.Иначе, аз не съм подръжник нито на БСП, НДСВ или пък ГЕРБ!
91
0
 
0
 
! Отговори
Eл НинЮ преди 14 години
ама то с Желева и кака Сеска Сачева да си се поотегли, щото и тя кви щуротии говори, то да те е срам ли да я съжаляваш ли, да и се подиграваш ли, да и се смееш ли ............ трагедия
90
0
 
0
 
! Отговори
Ривър Финикс преди 14 години
След цялата излагация се надявам искрено Желева да НЕ стане еврокомисар но не защото не са я одобрили а Защото Бат.Б. му е дошъл акъла и сам е оттеглил кандидатурата и ( било то и одобрена от ЕП ) Само това би замазало положението и би изтрило петното от достойнството на България пред международната общност., щото пак си показахме кирливите ризи.
89
0
 
0
 
! Отговори
евлоги преди 14 години
до редови .защо поведението на първанова да е просташко защото е казала истината ли .странно и опасно мислене .след като е лъгала след като е нарушила закона след като няма достоинство да се отегли сама то първанова е направила наи достоиното нещо че е казала истината .сега желева като е от герб трябва да приемаме и лъжите и ли.не мисля .а цеци мутанта да не мисли че като ние българите сме *** то и в европа са такива .не мисля
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пази Боже Желева да стане еврокомисар! Тогава вече срама ще е националнен спорт!
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как е по-добре - да се изложим малко, че предлагаме това недоразумение за еврокомисар или да се изложим много, като не я спрем? В този смисъл Първанова постъпи правилно.
86
0
 
0
 
! Отговори
P.djuf преди 14 години
сетихте ли се че сте българи?Вие не сте българи, вие сте ГЕРБАДЖИИ.Когато мналата година плюехте правителството, що тогава не се сетихте , че сме българи?Сега никакъв хленч няма да ви помогне!
85
0
 
0
 
! Отговори
редови преди 14 години
Недопустимо, некоректно и просташко поведение на евродепутатката Антония Парванова. Тя е срам за България и трябва незабавно да напусне Европарламента . Изказването й е антибългарско и злепоставя страната ни .Нека и се потърси отговорност,да се отзове незабавно!!
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Желева трябва незабавно да си подаде оставката - такъв резил, такъв срам. Браво на Първанова, че не се опитва да не допусне това недоразумение да срами България.
83
0
 
0
 
! Отговори
излишен шум преди 14 години
Не знам само какво се пънете и се плюете тук.Че беше трагична Желева,беше.Че явно е нарушила закона,нарушила го е.Но заради нашата"зъбла" няма да се опропасти избора на цялата ЕК.Така че,ще си я изберат,за съжаление и тя ще продължи да "прославя" България о света.Така че,всичко което пишем тук е безмислено.
82
0
 
0
 
! Отговори
до 81 преди 14 години
Не плюем, а дискутираме. Това, че нелицеприятните истини докарват някои хора до амок е друг въпрос, но не е причина да не се казват.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не плюйте по външния вид на хората - външният вид не говори за качествата му, не всеки може да е красив като гръцки бог! Но не се бойте и за друга - Желева ще бъде еврокомисар - батБоко ще иде в Брюксел, и ще удари по един шамар на всички, които разплакаха Желева, както направи и със Стенли, който съща разплакал...
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Самото кандидатиране на Желва за еврокомисар е обругаване на България. Казването на истината от страна на Първанова не е обругаване, а защита на България от обругаване. По-неподходящ човек за еврокомисар от Желва, Бойко Борисов едва ли може да намери.
79
0
 
0
 
! Отговори
Да или Не преди 14 години
Цензура ли има тук (то че я има, има я) или някой *** няма какво да прави, че се гъбарка със хората, решили да си кажат мнението ?И на мен ми стана белята, но това е друг въпрос ....
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цецке в хороскопа на Алена ли я прочете тая глупост???