Първанова: Срамът е само и единствено за Желева

Враговете на ГЕРБ са в самия ГЕРБ, каза тя пред Dnes.bg
13 яну 2010 10:34,
736
Първанова: Срамът е само и единствено за Желева
Антония Първанова. Снимка: Булфото

"Проблемът на Румяна Желева, освен неверните данни в декларацията и за конфликт на интереси, е и лошото й представяне, което е безспорно. Не остана евродепутат и журналист в Брюксел, който да не го коментира", обяви в интeрвю за Dnes.bg евродепутатът Антония Първанова.

"Оттук нататък е въпрос на нашето правителство как ще излезе от тази ситуация, защото проблемът не е в България, а в г-жа Желева," каза Първанова, която смята, че вече текат консултации между нашето правителство и еврокомисията в лицето на Барозу за полезния пред България ход – оттеглянето на кандидатурата ни или замяната й с нова.

Първанова бе повече от категорична, че не бива да се обвързва представянето на Желева с България

Това е неин личен проблем. Освен това очевидно враговете на ГЕРБ са в самия ГЕРБ.

Но не от ГЕРБ, а вие бяхте човекът, който обяви в ЕП снощи, че тя лъже?

Нямах намерение да се изказвам, на мен ми беше дадена думата, защото тя засегна моето име. Всички групи в ЕП бяхме информирани предварително от докладчика по изслушванията за несъответствията в декларацията й за конфликт на интереси. По-скоро аз съм възмутена от опитите да са прикрива истината чрез изместване на същността, а тя е, че г-жа Желева е написала неверни неща, които е предоставила на ЕП.

Имаше и отговори, които породиха скептицизъм и усмивка – непознаване на кризата в Аденския залив, хуманитарната катастрофа в Конго с близо 1 млн. изнасилени жени, ситуацията в Афганистан.

Тя въобще не се сети, че става въпрос за Сомалия, защото започна да обяснява как ще преговаря с правителството за решаване на кризата.

За Конго пък тя предлага жените да бъдат обучавани...

Още по темата

За Афганистан настоя да бъдат използвани талибаните като инструмент за предоставяне на хуманитарна помощ в страната!?!

Много неубедително представяне, което многократно беше изказвано от евродепутатите по време на изслушването й, каза още Първанова.

С високо вдигната глава ли ще отидете днес на работа в ЕП?

Нямам основание и нито един българин няма основание да се срамува от това, че е българин. Има един-единствен човек, който трябва да се срамува, и това е г-жа Желева, че се представи толкова зле и се държа агресивно, което не даде възможност на българските евродепутати да се зарадваме, че имаме един добър кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


736
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
до 33 преди 14 години
Братле-тя сама се е натопила! Защо е тръгнала да спори точно с Първанова, която най- добре и знае кирливите ризи?! Сама си го направи-от алчност и злоба!
42
0
 
0
 
! Отговори
капо ди тути фрути преди 14 години
Хайде, жалки гербери, плюйте по Първанова, че каза истината.Давайте помощи на талибаните, обучавайте жените, как да се разкрачват по-добре!
41
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 14 години
А от кого, освен от мъжа си (агент Гоце) да наследи тези прийоми президентшата...
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво на Първанова! Няма място за лъжци и мафиоти, жалко е за резила Европейският Парламент да ни казва това, което би трябвало ние да знаем и да вземем мерки! Не за еврокомисар-и за министър на вътрешните работи няма място тази-срам и позор за ГЕРБ!
39
0
 
0
 
! Отговори
Kiro sviro преди 14 години
Червена ***.
38
0
 
0
 
! Отговори
zam.Direktora na MAT преди 14 години
zam.Direktora na Matematicheskata kam direktora na Angliiskata: samo na teb? I nie biahme v grupata.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Редно е ББ да знае с какви хора си има работа .... А той мунчото си имал устно обешание че не е така ... НЕ РЖ е резила А ББ и бсичките смешници около него ...
36
0
 
0
 
! Отговори
misho преди 14 години
Показахме злобата си едни към други и се изложихме! Това сме ние - прости, злобни и лъжливи! Това видя Европа в нас вчера! Срам ме, че съм българин, заради тази ***, на която и липсваха конкретни отговори, която се опита с общи приказки да спечели Европа, но уви! Европа иска конкретност и точност в исказванията!
35
0
 
0
 
! Отговори
духай преди 14 години
тази ако не е правила ***,щеше да бъде с мъжа си.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жалки кариеристки ,които излагат цялата ни нация ,в жалките си борби помежду си !
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ей т'ва сме българите - Натопи другарче.Винаги е било така и винаги така ще бъде.В историята не са малко случаите, в които българи предават българи.Затова винаги ще бъдем последна дупка на кавала.От това никой неможе да ни спаси. Не подкрепям Желева, но постъпката на Първанова е направо к*рвенска.
32
0
 
0
 
! Отговори
2625 преди 14 години
Желева нищо не става , Бойко Борисов се обградил от няколко некъдърни *** това цецка цачева ,желева ,фъндъкова . които непрекъснато лансира защото са верни. Бойко подобно на Т.Живков има култ към некъдърноста, винаги избира най-големите негодници.
31
0
 
0
 
! Отговори
бесен преди 14 години
Не ви разбирам честно.Знчи Бойко и ГЕРБ са тези които са за честност и прозрачност за борбата срещу корупцията.Значи когато Борисов вади далаверите на БСП и НДСВ това е хубаво.Но когато те вадят неговите далавери срамим БГ така ли?Тъпо е.Желева си беше издънка и Борисов го знаеше.За кво се заинати Желева,че Желева май нещо не е чак тполкоз независим и горд колкото го раздава по тивито.
30
0
 
0
 
! Отговори
Руми преди 14 години
по една или друга причина за пореден път се изложихме като кифладжии без кифли.....за съжаление изслушването бе превърнато в махленска разправия. дано Б.Б. си вземе поука, не винаги амбициите на човек, изразяват истинските им възможности. а първанова се възползва на 110% от възможността да закопае Желева още повече. Вината не е само на 1 човек. манталитета ни е такъв, работим на принципа "не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле"
29
0
 
0
 
! Отговори
Оbserver преди 14 години
Няколко перли от въпросната Първанова -Антония Първанова е депутат от НДСВ.Жена и свлачище не се спират пред нищо. пред в. СегаВ политиката е като в кухнята накрая жените мият чиниитеНе знам дали тестостеронът е виновен или друго, но нещо кара мъжете да изпадат в много агресивни състояния. пред в."Труд", 01.2006Във външния вид на всяка дама трябва да има закачка, акцент или детайл, които да издават нейната женственост. Стандарт; 29 март 2002При перлите има една малка, но много с
28
0
 
0
 
! Отговори
Direktora na Anglijs преди 14 години
E za s.f.irkite ne be6e nujno da go spomenavate. Vse pak i men obijdate.Ama pyk dobre gi varte6e.
27
0
 
0
 
! Отговори
Цирк преди 14 години
Браво на Първанова .... До тук с поартийни парашутисти ... РЖ не знае къде е Грузия те за Аденския залив я питат ...Между другото - ситуацията с РЖ да ви напомня фалпивите декларации на повечето министри на ББ??? Пред Еп това обаче се санкционира веднага ... Това да не е родният ни Цирк ...
26
0
 
0
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 14 години
Заради такива изцепки на разни зализани ку#ви на българския казан в ада няма пазачи-един да тръгне да излиза и другите го връщат обратно!Лшото е в това,че БСП връща цялата държава в казана!
25
0
 
0
 
! Отговори
учуден преди 14 години
ами няма ли кой да каже на тази от снимката- последнарова-, че не беше за там ,а спретнаха една голяма мадритска лъжа и ето .....
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как по- конкретно ги правят за срам? М. Кунева нямаше никакви проблеми с конфликта на интереси и никога не ни е правила за срам пред Европа, за разлика от тази политическа парашутистка.