Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори

Идната седмица обсъждат с ДПС вот на недоверие към кабинета
4 сеп 2010 16:40,
474
Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев прогнозира, че ще има предсрочни парламентарни избори.

„Продължаваме консултациите за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ с тези парламентарни групи, които не го подкрепят“,  заяви червеният лидер.

Той участва в събор в село Красава по повод на 102-та годишнина от организираното социалистическо движение в Брезнишкия край.

Още по темата

"Моето разбиране е, че колкото по-дълго ГЕРБ е на власт, толкова е по-зле за България", категоричен бе Станишев.

Следващата седмица предстои среща с представители на ДПС.

Сергей Станишев заяви, че има много неща, за които да се иска за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, "като се започне от неуспеха на антикризисната програма, която се усеща на гърба на почти всички българи".

"Здравеопазването е в пълен срив. В някои от болниците от три месеца не се правят планови операции. Недоимъкът е гигантски. Орязват се заплати на лекари и медицински сестри. Държавата не си изпълнява основното задължение – да финансира здравеопазването", заяви БСП лидерът.

По думите му въпросът за какво точно ще се поиска вот на недоверие към кабинета "Борисов" трябва да бъде консултиран с другите парламентарни групи и депутати, които не споделят политиката на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
428
1
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
serGEI ti pogreba 4ervenite star4eta kakvo 4aka6 sega ga vy3krysnat li ? 3a da glasuvat 3a teb nikoi ne ti viarva osven DOGAN
427
9
 
5
 
! Отговори
Сценарий е Борисов преди 13 години
Това правителство има един единствен приоритет - източването на държавата! Дали е сценарий на задкулисни кукловоди?Може. В последните дни на правителството Станишев направо ни дразнеха да го свалим-Доган,царските най-вече.Доган разправяше за порции, царските само искаха гори и дорци.Може Борисов да е сложен за да могат кукловодите да ограбят чрез правителството Борисов това,което той спести.Това е много вероятен вариант,защото Борисов винаги се е причислявал към БКП и е обграден само с комунисти
426
3
 
8
 
! Отговори
stoi4o преди 13 години
серж искати се ама няма няма да не ти свършиха парите че пак се точиш
425
7
 
7
 
! Отговори
Кой окраде държавата преди 13 години
Държавата я фалира, драги ми приятелю анонимен 4-4-6, именно Борисов и Дянков. Погледни приятелю драги, официалните данни на дянковото министерство. Погледни приятелю жарки, какъв дълг са ни опънали, който има да го плащат не само внуци, но и правнуци, Дълг за който плащат 2/3 от бюджетния разход, и който расте и се разраства страховито.Погледни си в портмонето, ако ти не си ченгето, и можеш да помислиш по въпроса: Кой окраде държавата? Кой продължава мощно да я краде: Мутрата на БКП!
424
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятелю или приятелко-незнам,ти още по времето на комунизма ли си живееш,със светлото бъдеще.Незнам дали си живял по това време,но не ти го препоръчвам.Всичко което се говори за тогава е една утопия,и още тогава бащата мна Сергй Дмитриевич окраде парите на държавата със своята шайка и сега ще плащаме техните кражби още много години.Така че не говори за стабилност при Станишев,просто окрадоха парите които събираха предните 2 демократични правителств и след това фалираха те,фалира и държавата.
423
3
 
5
 
! Отговори
Иван Христов Петров преди 13 години
Ти *** очилато, що не си завреш плямпалника в ***?
422
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Nikoga pove4e ruski kopileta na4elo na stranata ni.............6 za 60 godini stigat!1.G.Dimitrov2.V.Kolarov3.V. 4ervenkov4.G.Filipov5.A.Lukanov6.S. Stanishev7.Сер(ящи)гей(ове), Ahmedovci i Simeon........
421
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бог да ни пази от такива продажни политици, който ни поробиха с АЕЦ-Белене и Газпром, само и само да угодят на руската мафия наречена КГБ!
420
10
 
8
 
! Отговори
стойностен политик преди 13 години
Станишев е най-стойностния политик през последните 20 години. Инфлацията падаше, реалната и номиналната заплата растяха, безработица нямаше, брутния продукт само нарастваше, инвестиции бол, фискалния резерв пращеше, остави 8 млрд. излишък, озапти някак лакомото дупе на Доган и царските пиявици с по някой и друг фалшиф договор за фалшива дейност, озапти и Бойко с метрото на София и винетките (ама на лакомото дупе не стига), банките бяха стабилни, лихвите - ниски, данъка - 10%, акцизите - поносими
419
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Серж,ти пак нещо не си разбрал!В резултат на повишаването на пенсиите при вашето управление,те стигнаха до 138,а средна заплата 578лв.бабите и дядовците,които гласуваха за вас измряха,вие консолидирате бандити,крадци,престъпници,мутри защото по вашо време съда не намираше повод и основание да ги осъди и така станахме европейска държава с най корумпирания съд,а полицията беше привела гръб.Е сега нещата са други и това се усеща ,най вече от бандитите,много кранчета секнаха много изтерясаха...
418
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бесило за БСП!!!!!
417
2
 
3
 
! Отговори
ИЦО преди 13 години
Народ наивен, народ ***, народ готов да преглътна с усмивка всяка една изречена опашата лъжа и сторена му измама...народ Български!
416
4
 
1
 
! Отговори
за 437 преди 13 години
Ако искаш и *** *** му целувай!
415
4
 
7
 
! Отговори
За сакото на Серж! преди 13 години
След като видях какви ги вършат Бойко Борисов магистралния метрополитен винетков, Цецка Цачева стругаро-фрезистката, Искра Фидосова скандала, Телешкия взор и птичи мозък дето пази само бюндюгите, учительницата - кмет за смет, финансиста в розова усмирителна риза,ще гласувам не само за Серж, но и сакото му. Такава стана тя изГърбени черепи и мутри.
414
5
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
много се радвам на този човек, дано никога не напусне поста си, защото докато е на чело на партията столетница, никой повече няма да пусне червената бюлетина. дойде ли нов лъжец, баба ми пак ще се надигне и ще забрави как се кооперираха с ***, за да крадат, както забрави как висеше 2 часа на опашка за олио при жан виденов
413
6
 
14
 
! Отговори
стан преди 13 години
Станишев е формула едно. Тоя смърф и хабер си няма колко много го мрази народа.
412
6
 
12
 
! Отговори
манафа преди 13 години
серГЕЙ сънувал снощи 4е е *** навътре,ахххх колко хубаво му е било....
411
1
 
2
 
! Отговори
кюфтета преди 13 години
Никои збори не донесоха нищо добро за Бг, а напротив и само напрв и още по- и по-напрв. 20 год всичко върви само напротив. Колко процента са 20 г от един човешки живот? Колко още х20 да се чака за излизане от тунела на "демократичния" преход, предвид и кризата, която не е ясно дали ни заварва по средата на тунела или сме още в началото му. И накъде, КЪМ КАКВО води този т.нар. преход, моля ви се? Видимо, само от избори към избори. За запазване статуквото на яхтите, барбекюто...
410
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
няма ли места на 4-ти км.,за да го приберат този? луд ли е,перде ли е,*** ли е-не можем да го разберем този мишок
409
3
 
11
 
! Отговори
GB преди 13 години
"Моето разбиране е, че колкото по-дълго ГЕРБ е на власт, толкова е по-зле за България", категоричен бе Станишев. Ами да, ама за него България това е той самият и комуняжката клика! Ха, дано има предсрочни избори та да ви натикаме в дупката съвсем! Под 4%! Колкото по-рано, толкова по-добре. За българите не заа България.