Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори

Идната седмица обсъждат с ДПС вот на недоверие към кабинета
4 сеп 2010 16:40,
474
Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев прогнозира, че ще има предсрочни парламентарни избори.

„Продължаваме консултациите за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ с тези парламентарни групи, които не го подкрепят“,  заяви червеният лидер.

Той участва в събор в село Красава по повод на 102-та годишнина от организираното социалистическо движение в Брезнишкия край.

Още по темата

"Моето разбиране е, че колкото по-дълго ГЕРБ е на власт, толкова е по-зле за България", категоричен бе Станишев.

Следващата седмица предстои среща с представители на ДПС.

Сергей Станишев заяви, че има много неща, за които да се иска за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, "като се започне от неуспеха на антикризисната програма, която се усеща на гърба на почти всички българи".

"Здравеопазването е в пълен срив. В някои от болниците от три месеца не се правят планови операции. Недоимъкът е гигантски. Орязват се заплати на лекари и медицински сестри. Държавата не си изпълнява основното задължение – да финансира здравеопазването", заяви БСП лидерът.

По думите му въпросът за какво точно ще се поиска вот на недоверие към кабинета "Борисов" трябва да бъде консултиран с другите парламентарни групи и депутати, които не споделят политиката на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
4
 
14
 
! Отговори
breg преди 13 години
stani6ev marionetkata na dogan kloun
387
6
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Гласувай за който щеш какво ни занимаваш със себе си?Пука му на някой за тъпите социалисти.Колкото спечелихте парламентарните ,и за европейски парламент и частичните местни с София и в Габрово толкова ще вземете и на следващите.На какво се надявате като сте се разкрещели за избори?
386
5
 
8
 
! Отговори
Ме преди 13 години
Бяхме по добре наистина..След Костов бяхме по добре.. но след БСП винаги сме били на това дередже
385
2
 
10
 
! Отговори
Ме преди 13 години
Глупавите хора имат навика и рядката способност да заучват и повтарят глупави фрази
384
4
 
2
 
! Отговори
Ме преди 13 години
Има има.. предното правителство на БГ
383
5
 
14
 
! Отговори
... преди 13 години
Станишев, подготви се.. подмий се..
382
11
 
8
 
! Отговори
адвоката преди 13 години
Който и да дойде на власт,по прости,***,крадливи и нехуманни от тия не може да са дори и да искат,защото сегашното правителство,което аз наричам правителство на лъжите е върхът на простотията в световен мащаб!
381
5
 
15
 
! Отговори
за 399 преди 13 години
Гладна комунистка, избори сънува!И избори да има, най-много да не влезнете в парламента.Тогава ще му забравим и физиономията на вашият овчар.
380
8
 
15
 
! Отговори
за 391 преди 13 години
"Аз бях по-добре при Станишев, и ще гласувам за БСП."Много си прав!Ти да, но народа не!Ако е било по-добре, защо БСП претърпя такъв невиждан провал?Аз ще ти кажа, защото пенсийте измряха, а нас младите хора не може да ни лъжете със светло бъдеще, което никоя комунистическа държава не е постигнала.От всичкото зло, БСП е най-голямото!
379
13
 
10
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Стандартът Стара Планина знаете ли какво означава в сферата на здравеопазването? Една болница на север от Стара планина и една болница на юг от Стара планина. ИЗБОРИ!
378
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тебе въобще няма кой да ти обръща внимание, като не ти пасва-куфара и чао!Ама такива никъде не ги искат, защото искат да лапат пък да не работят!Ти още малко ще искаш и 13 детска надбавка за децата си, ама няма.И знаеш ли защо, защото тия твоите авери са ги откраднали, а сега плачеш.И да плачете това е, ГЕРБ ще управлява поне още един мандат.Всичките *** сте така, говорите за себе си. Тоест искаш 13 заплата само за теб.Искаш ама няма!
377
12
 
7
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
Мене ако питате, и при царо бяхме по-добре , отколкото сега.
376
12
 
7
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
Ако даде Цецо 13 та заплата като Станишев-за него ще гласувам.Ама като не дава-няма!Ще си гласувам за 13 тата заплата на мен и на жена ми, и за 13тата пенсия на майка ми и баща ми-тоест за БСП.
375
11
 
10
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
Не ме интересуват ни гейове ни догани.Аз бях по-добре при Станишев и ще гласумвам за БСП.Който е по-добре сега да си гласува за ГЕРПА и за бат си Бойко.
374
12
 
8
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
Въобще не ме интересувате.Доган-моган и всичките ви глупости и тъпотии.Яз гледам джоба си, а джоба ми беше по-пълен по времето на Станишев.Затова ще гласувам за БСП.
373
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***
372
6
 
3
 
! Отговори
roki преди 13 години
nai posle v parlamenta se osaznaha.odavna tribvashe da se iska vot na nedoverie i predsrochni izbori.takav genocid kam balgarskia narod nikoga ne e imalo.vav sveta sme parvi po bezrabotica no tova uspeshno se prikriva. cenite rastat lavinoobrazno vseki mesec.zaplatite i pensiite sa zastoporeni ot samozabravilata se vihrushka.balgarskiat narod niama sigurnost nikade nito vkashti nito na ulicata navsikade go debnat prestapni grupirovki.pravitelstvoto bavno no sigurno vodi bg naroda na smrt.
371
13
 
6
 
! Отговори
p.djuf преди 13 години
Псувайте си колкото щете.Аз бях по-добре при Станишев, и ще гласувам за БСП.
370
4
 
9
 
! Отговори
мхм преди 13 години
Тоя па, *** къде си тръгнал да пикаш срещу ветъра бе :) гладна кокошка просо сънува :))))
369
6
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Щом се готви за избори - как може да стане това: - освен Доган рязаната карабина, ще са му нужни и Костов предателя, Мартинчо мижитурката и Янеплямпалото, но и всички те няма да са му достатъчни...