Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори

Идната седмица обсъждат с ДПС вот на недоверие към кабинета
4 сеп 2010 16:40,
474
Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев прогнозира, че ще има предсрочни парламентарни избори.

„Продължаваме консултациите за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ с тези парламентарни групи, които не го подкрепят“,  заяви червеният лидер.

Той участва в събор в село Красава по повод на 102-та годишнина от организираното социалистическо движение в Брезнишкия край.

Още по темата

"Моето разбиране е, че колкото по-дълго ГЕРБ е на власт, толкова е по-зле за България", категоричен бе Станишев.

Следващата седмица предстои среща с представители на ДПС.

Сергей Станишев заяви, че има много неща, за които да се иска за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, "като се започне от неуспеха на антикризисната програма, която се усеща на гърба на почти всички българи".

"Здравеопазването е в пълен срив. В някои от болниците от три месеца не се правят планови операции. Недоимъкът е гигантски. Орязват се заплати на лекари и медицински сестри. Държавата не си изпълнява основното задължение – да финансира здравеопазването", заяви БСП лидерът.

По думите му въпросът за какво точно ще се поиска вот на недоверие към кабинета "Борисов" трябва да бъде консултиран с другите парламентарни групи и депутати, които не споделят политиката на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
11
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Давай Серж,с теб сме!
407
7
 
9
 
! Отговори
коко преди 13 години
аз пък съм по-добре при Бойко
406
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И Сер(ящи)гей(ове)!
405
0
 
2
 
! Отговори
педала до дупка преди 13 години
ХаХАХААААХАААХХААХХААХААХАААААА
404
8
 
6
 
! Отговори
Додо преди 13 години
Аве аз си бях по-добре и при Царя и при Станишев,Костово време не го помня много-много,но предполагам и тогава не е било толкова зле като сега,но по-добре изборите да са след зимата,за да има време да се осъзнаят повече хора и на Тиквата,Багера,Винетка и Минетка да им гласуват само платените спамери от форумите
403
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Nikoga pove4e ruski kopileta na4elo na stranata ni.............6 za 60 godini stigat!1.G.Dimitrov2.V.Kolarov3.V. 4ervenkov4.G.Filipov5.A.Lukanov6.S. Stanishev7. Simeon........
402
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dokolkoto znam zatvornicite ne mogat da se kandidatirat za narodni predstaviteli
401
7
 
7
 
! Отговори
Принцеса преди 13 години
Тоя се чуди какво да измисли. Иска да направи мръсно на Бойко.
400
5
 
8
 
! Отговори
Кари преди 13 години
Някой май иска пак да се нагуши.... ама няма да стане! Направи предсрочни да те смачкат тоя път тотално!!!
399
11
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Предсрочни избори трябва да има за да се махне ББ. Слава на Бога, че СС е начело на БСП, та и те няма да имат шанс. Успех на СИНИТЕ!
398
6
 
6
 
! Отговори
Аз Митева преди 13 години
Все пак най-важното е каво би било добро за България. А ,ако трябва да сме откровенни в момента почна да прилича на диктатура. Писна ми като пусна ТВ да гледам само скции с кодово име...незнам си какво,Бойко и данъчния който си изкара едно страхотно моренце замаскирано като уж,че работи....
397
8
 
7
 
! Отговори
Един съвет преди 13 години
Гербери, спрете да *** нета. Вярно, че вашия господ и Господар каза, че работи като вол, ама истинския Бог почива в неделя. И да спамите и да не спамите, и да е Станишев и да е Легнишев все тая.Отидохте та се не видяхте и никой вече не иска да ви види повече никога. Омръзна ни от лъжите ви,от глупостите ви, от простотията ви, от Сибанката и винетските ви, от кметка-салфетка-марионетка, от източването, от недоимъка, от Цецките и Цецковците и цялата крадлива клоунада, която наричате управление
396
2
 
12
 
! Отговори
Интелектуалец преди 13 години
Сер Гейчо, глей ся никой не го интересува какви са ти твоите сънища и нереални мечти, тва за ВОТА на недоверие и предсрочните избори сам не си го вярваш и да стискаш палци, за да се сбъдне нема начин *** такъв... *** са само в приказките вече, а дъртия ви не образован, сляп и заблуден електорат го нема вече... отидоха от тоя свят без даже да се помирисали от всички лъжи дето им ги обещавахте... приказката свърши, затебе власт вече НЕМА добре е да го запомниш *** такъв некадърен!!!
395
5
 
13
 
! Отговори
SorryLol преди 13 години
Да, видяхме какво може Станишев - да окраде България - проекта Цанков камък, проекта АЕЦ Белене, да н****** проектите по еврофондовете - справка магистрала Люлин напр., да даде достатъчно власт на Доган и компания за да си позволяват да наричат българите "***" в Лудогорието, това го видяхме. И кое му е по-добрето да се върне пак????Тези поне се захванаха да разбутват натрупаните л****** - поне се опитват да се борят с престъпниците, видяхме и далаверите на магистрати и прокурори.
394
4
 
8
 
! Отговори
за 413 преди 13 години
"Това е дървена шопска чалго-мутренска глава"По-добре шопска, отколкото пияна руска глава!Поне шопското си е нашенско-българско.А относно гладните-ако беше Станишев и компания наистина сега щяхме да сме много по зле.Те са *** от грабене и лъгане, както кметовете им сега продължават, но и на тях не им остана.
393
10
 
10
 
! Отговори
Василев преди 13 години
По-добре комунистите отколкото некадърниците от Герб.Стига вече с червени,сини,зелени,пембяни и т.н., има можещи и неможещи.Видяхме колко може Станишев, видяхме и Боко какво може.Това е дървена шопска чалго-мутренска глава ,която ни приема ни предава.След 3 год. така ще забатачат държавата, че ще питаме къде *** гладните.
392
4
 
9
 
! Отговори
ристо преди 13 години
Станишев е ***. Ако беше свет нямаше да сме на тоя хал.
391
4
 
11
 
! Отговори
до Нина преди 13 години
Щом не ти харесва управлението на ГЕРБ, може да се изнасяш вече за Северна Корея, Китай или Куба и то за дълго време, защото скоро или по точно никога повече няма да управлявате!
390
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искат избори!Комунист по-честен начин не може да спечели властта!Това го няма никъде в света, комунистическа партия да е спечелила честнно.Въпросът е, защо ли?
389
14
 
5
 
! Отговори
сиким преди 13 години
натискай ги яко,да махнем тия палячовци ГЕРБ И АТАКА не искам да ги виждам на трона