Това е моят глас, но разговорът е монтаж!

Вмъкнати са цели пасажи, има и шумове, каза Фидосова
Обновена: 18 яну 2011 14:34 | 17 яну 2011 09:45,
780
Това е моят глас, но разговорът е монтаж!
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова беше категорична, че разпространеният й разговор с шефа на Митниците Ваньо Танов е манипулиран.

"Не потвърждавам съдържанието на разпространения разговор, защото на мен ми прави впечатление, че на много места са продължени цели изречения. Навсякъде има шумове на важни места. Това е манипулиран разговор, половината е заглушен", заяви тя пред bTV.

Фидосова призна, че това е нейният глас и че многократно е разговаряла с Ваньо Танов, но били вмъкнати думи.

Тя говорила с шефа на Митниците едва, когато конкурсът е приключил и оценките вече са били факт, защото имала информация от свои съграждани за корупция.

"Многократно бях информирана от граждани за съмнителния стандарт на шефа на митницата в Лом и затова се интересувах от конкурса", каза Фидосова.

Според нея изречението "Значи ние тука 20 общини обиколихме" е добавяно и тя не го е казвала в рамките на разпространения разговор.

Още по темата

Същото се отнасяло и до думите: "То оценките се пишат според поръчката", категорична беше Фидосова.

Миналата седмица РЗС разпространи записи, за които твърди, че са на депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова. От тях става ясно, че двете са лобирали за митнически назначения в Лом и Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още по темата: СРС-таИскра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
664
0
 
4
 
! Отговори
Това е начина преди 13 години
Тези записи трябва да се слушат от всички.Не бива да се коментират от никого.Просто нека ги слушаме.И в ден на избори всеки да си направи реален ,според това какво е чул.Това трябва да се узакони.
663
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Появата на поверителна информация в сайта "Уикилийкс" може да е довело до падането на режима на Бен Али в Тунис, смятат редица американски издания, сред които в. "Ню Йорк таймс" и сп. "Форин полиси", предаде ИТАР-ТАСС."Грами на американски дипломати от Тунис свидетелстват за все по-противоречивото отношение (на САЩ) към режима на Зин ал Абидин бен Али", пише "Ню Йорк таймс".От една страна в оповестените документи "се изказва безпокойство от повсеместното недоволство, породено от драстични факти на корупция в семейството на президента", а от друга се изказва "признателност на Бен Али за сътрудничеството му в борбата с тероризма и за поддържането на дълъг период на стабилност".Според автора на статията публикуването на поверителните дипломатически документи е дало тласък и е станало една от причините за масовите размирици в страната. Сп. "Форин полиси" окачествява преврата в Тунис като "първата революция на "Уикилийкс". БТА
662
0
 
1
 
! Отговори
Sravnenie преди 13 години
Predi dve godini premiera n aSeverna Irlandia dade ostavka, zashtoto liubovnika n ajen amu e poluchil kredit s telefonno obajdane na jena mu. Toi i predstava niama za tova, che jena mu kryshka i pomaga na liubovnika si d aotvori zavedenie v centyra na Belfast. Maldeja si obslujva kredita syvestno. No go e poluchil s pomosht. HAide sega sravnete tozi sluchai s BG. Kyd esme nie kyde sa te?????
661
0
 
1
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Е па срой си там, където си. Точно това искат от ДС, всичко в България да е тяхно. Получават Дедовия
660
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БА СИ ДЪРЖАВНИЦИТЕ БА СИ ДЪРЖАВАТАЕ КАК ДА СЕ ВЪРНА А
659
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що се пишеш трактор пикчърс бре? Пиши си се направо "Бойко Мутраген сенчъри фокс"!
658
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дебела лъжлива ***, спри да ни правиш на ***. Оакани сте отвсякъде и вземайте да си подавате оставките. Нещастни бандити такива! Ная народа кръв не му остана от такива кръволоци като вас!
657
3
 
0
 
! Отговори
Яко весел преди 13 години
Групичката около тракторчето що не даде флашките за експертиза ? Ми щото знае че са фалшиви ...........Слагам 5 кинта, че утре ще ревнат , че са ''откраднати'''..........баси тъпия *** е тоз, ама като чета прав форума си е за него щото рибите у нас не са свършили :))
656
1
 
0
 
! Отговори
Трактор Пикчърс преди 13 години
Се извинява за некачествените монтажи и работи по нови сапунки в интерес на клиентите си , пардон глупаците :)))
655
0
 
4
 
! Отговори
ангел преди 13 години
"ъмм.... то тва са мойте ***, ама акото вътре не е мойто". тия съвсем ни взеха за ***.
654
0
 
3
 
! Отговори
Санди преди 13 години
Ами твоят глас е ,не е моят.След като е твоят,значи ти си провела този разговор и какво сега се увърташ.Сутринта,като те слушах по БТВ, се притесних да не отслабнеш от съклет.По-кротко.Ние зрителите не сме израстнали в саксия.
653
2
 
0
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Да, те са монтирани. Дори вече се знае кой ги е правил.
652
0
 
0
 
! Отговори
джоко преди 13 години
Вервам ли и?
651
0
 
1
 
! Отговори
Гага преди 13 години
Разбира се, че всички до един от поместените разговори ще се окажат "монтирани"! Има си хас ББ и сие да допуснат друго!!!
650
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко + ГЕРБ = Мафия + ДС + БКП.Във връзка с последната порция лъжи на Бойко Борисов, че едва ли не оповестяването на лобистките му телефонни разговори с шефа на митниците Ваньо Танов са ответен удар на разформированата преди повече от 20 години Държавна сигурност, Политическият съвет на РЗС заявява следното: Едва ли Бургас е най-подходящото място, където Борисов може да се разграничи от Държавна сигурност, поради два безспорни факта: Първо, ГЕРБ има мажоритарно избран депутат в този избирателен район и това е агентът на ДС Божидар Димитров, чрез който премиерът контролира контрабандните канали за износ на антики от България. И второ, областен управител на Бургас е дългогодишният щатен служител на ДС Константин Гребенаров, водещ офицер на бивш лидер на СДС с агентурен псевдоним Сотир, чрез който и понастоящем се оказва влияние върху определени кръгове в т. нар. стара десница, включително сегашния кмет на Бургас. Възниква и нов основателен въпрос: ако наистина ДС толкова много му пречи и аршинът не е двоен, поради каква причина държи на оперативни и ръководни длъжности в ДАНС и МВР близо две хиляди бивши агенти и кадрови служители на тоталитарните специални служби?Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.1.Дотогава Борисов следва публично да отговори на следните въпроси:2.Какво му говори агентурният псевдоним на ДС Буда?3.Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?4.На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?Очакваме отговорите на премиера преди обществеността да ги научи от друг източник, като го призоваваме този път да не се кълне в децата си.РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов, се казва в изявление на РЗС.
649
0
 
0
 
! Отговори
Лиляна Андреева преди 13 години
На нас ни ограбиха по 1 500 лева с монтаж на гласовете на наши близки хора!- били в болницата- блъснали хора с колатаи т.н.Сега дойде ред и на големците да ги ударят с модерната техника!
648
0
 
2
 
! Отговори
онзи преди 13 години
Що си мислят, че някой им се връзва на плиткоумните обяснения.
647
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква експертиза извън България бе АЛОО? На съда всичко е ясно да влезе умрелия!
646
0
 
0
 
! Отговори
Събудете се!!! преди 13 години
Настъпиха години на равносметка. Дойде време, в което по влиятелните държави определят случващото се в държави като нашата. АЗ НЕ ИСКАМ нечий посланик да определя живота ми АЗ НЕ ИСКАМ да решават съдбата на детето ми по телевизията АЗ НЕ ИСКАМ да продължават да ми хвърлят прах в очитеАЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ, а не в бегло нейно подобие. КАКВО ИСКАТЕ ВИЕ? Бъди с мен и ти. На 21.01.2011г. в 12:00ч. ИЗЛЕЗ и сложи карамфил на най близкото кръстовище. Покажи, че си ЖИВ
645
0
 
0
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Е де. Нещо по- оригинално няма ли да измислите?