Това е моят глас, но разговорът е монтаж!

Вмъкнати са цели пасажи, има и шумове, каза Фидосова
Обновена: 18 яну 2011 14:34 | 17 яну 2011 09:45,
780
Това е моят глас, но разговорът е монтаж!
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова беше категорична, че разпространеният й разговор с шефа на Митниците Ваньо Танов е манипулиран.

"Не потвърждавам съдържанието на разпространения разговор, защото на мен ми прави впечатление, че на много места са продължени цели изречения. Навсякъде има шумове на важни места. Това е манипулиран разговор, половината е заглушен", заяви тя пред bTV.

Фидосова призна, че това е нейният глас и че многократно е разговаряла с Ваньо Танов, но били вмъкнати думи.

Тя говорила с шефа на Митниците едва, когато конкурсът е приключил и оценките вече са били факт, защото имала информация от свои съграждани за корупция.

"Многократно бях информирана от граждани за съмнителния стандарт на шефа на митницата в Лом и затова се интересувах от конкурса", каза Фидосова.

Според нея изречението "Значи ние тука 20 общини обиколихме" е добавяно и тя не го е казвала в рамките на разпространения разговор.

Още по темата

Същото се отнасяло и до думите: "То оценките се пишат според поръчката", категорична беше Фидосова.

Миналата седмица РЗС разпространи записи, за които твърди, че са на депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова. От тях става ясно, че двете са лобирали за митнически назначения в Лом и Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още по темата: СРС-таИскра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
25
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Припомняме:Първият закон внесен, гласуван и удобрен в това НС беше специално за г-жа. Фидосова - законът беше приет за да може тя да бъде и депутат и нотариус едновременно. ХВАЛА НА ГЕРБЕРСКАТА ВЛАСТ!
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Танов каза , че разговора с Фидосова е 99% истински, миналата седмица и тя не го отрече.Сега като, чу тактиката на ББ "всичко е монтаж" запя друга песен.Проблема им е ,че никой вече не им вярва!
22
0
 
25
 
! Отговори
pege преди 13 години
на т'ва му се вика гьон сурат!!!!
21
4
 
22
 
! Отговори
електорат преди 13 години
И аз така си мислех и гласувах за тях - за съжаление !На изборите ще гласувам за Синята Коалиция - не са участвали в скандали през последните години...То тука Калинки ,апартаменти на Цветанов,имоти на Андрей Иванов,телефони -подаръци и фалшиви дипломи...Ужас просто...
20
0
 
28
 
! Отговори
Донита преди 13 години
Трябва да демонстрираме най - накрая привързаността си. Тази г-жа явно пропусна, че макар тя да отрича, друг вече потвърди разговора...
19
2
 
29
 
! Отговори
ПЕНЕ преди 13 години
Те , по твоите думи , Искренце , и тебе щяха да "вмъкнат" , но то е физически НЕВЪЗМОЖНО ! ! ! Щото тебе могат да те вмъкнат само с плаващ кран ! И само в огромен контейнеровоз ! ! !А не с магнетофон в запис ! ! ! :)
18
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лъжи , лъжи и само лъжи от страна на управляващите!Скоро май ще Ви застигне "народната любов"!
17
2
 
11
 
! Отговори
dido преди 13 години
ax ti debela lujliva svinqa takava nete lie sram tova neti e monteto vuv montana da qde6 po 10 porcii i da vika6 4e celtatie da stane6 bogat 4ovek a vsi4ki sa bokluci
16
4
 
38
 
! Отговори
Безсрамници преди 13 години
Малииииии ,тези хора и с камера да ги снимаш пак ще кажат ,че е монтаж.Много се смея като казват на черното-бяло хахахахаха еййййй нямат срама ц ц ц ц ц
15
5
 
39
 
! Отговори
123 преди 13 години
Операция наглите трябва да се проведе, ама вътре в правителството и институциите! Аз пък си мислех, че тия са различни и наистина ще поработят малко за България, не само за себе си:(
14
106
 
23
 
! Отговори
анкета преди 13 години
Ще гласувате ли за ГЕРБ на Президентските и местните избори ?Да - палец нагоре !Не - палец надолу !
13
11
 
44
 
! Отговори
Аз преди 13 години
ФидосиЕва, ти самата си монтаж!
12
13
 
73
 
! Отговори
вили преди 13 години
Глупости на търкала. Тази *** смени в Монтана всички директори. Като се започне от директора на Болницата, РИОКОЗ,Общински фирми за чиастота, ВиК,Енерго и се стигне до Митницата. Брутална, нагла, безсрамна. Освен Нотариалната канторо притежава в града и култувия ресторант"Монтанезиум" Там сервитьорите се разбягага защото Искра ги подлага на секс тормоз. Един сервитьор бил притиснат на една хижа, разказва че едва се е измъкнал.И повърнал.
11
15
 
65
 
! Отговори
abc преди 13 години
Даааааааааааа, май наистина не е твоят глас, иначе щяхме да чуваме ето това: "Грух грух квииик, грух грух...."!!! Срамота сте за България, махайте се всичките най-после и да станем колония на някоя нормална държава, това заслужаваме накрая, щом не сме кадър да избираме!!!
10
28
 
74
 
! Отговори
Време е преди 13 години
Хора събудете се ! Това са ***, които се гаврят с нас и унищожават майка България !
9
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая няма ли някое племе да я свари в казана, доста мръвка има в нея!
8
19
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мале каква е охранена и яка, тази :):)
7
22
 
61
 
! Отговори
SJ преди 13 години
Не,голямо нещо,заглушили са само грухтенето !
6
27
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фидосова , затвори вратата на Парламента от външната страна и повече никога не стъпвай там. Направи го - нека поне един от ГЕРБ прояви ДОСТОЙНСТВО
5
17
 
53
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
СеРеСе - Това е твоят глас!