Станишев: Не е смешно, тъжно е!

Поредната порция СРС-та разбуни духовете в НС
Обновена: 26 яну 2011 14:38 | 26 яну 2011 14:19,
267
Станишев: Не е смешно, тъжно е!
Снимка: Булфото

Въпреки юридическите съмнения от БСП опипват почвата за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ.

„Ще проведем разговор с представители на парламентарните групи. Изход от тази ситуация е оставка на правителството, защото по този начин не може да има доверие това правителство. То няма авторитета и уважението да управлява страната”, заяви пред журналисти лидерът на партията Сергей Станишев в коментар за най-новите СРС-та.

„Последният запис, който изтече, щеше да е много смешен, ако не беше тъжен”, обяви Станишев, подчертавайки, че не злорадства.

Не това обаче видя депутатът от ГЕРБ Анастас Анастасов. В качеството си и на шеф на вътрешната комисия той обяви, че не е изненадан от изкарването на поредна порция компромати и то „в определени медии, доста услужливи”.

„За мен кампанията, предизборната, започна. Само че с компромати, а не с идеи”, каза Анастасов, който предупреди, че няма да коментира обширно темата.

„Трябва да се отговори категорично на тези въпроси. Те не могат да продължат да висят по този начин в обществото”, поиска обаче съпредседателят на „Синята коалиция” Мартин Димитров.

Според него, ако премиерът Бойко Борисов се скрие от темата, тя ще продължи да го преследва.

На същото мнение е и бившият министър-председател Станишев. Той припомни, че вотът на доверие не решава проблема на правителството.

Червеният лидер допълни информацията за генезиса на скандала със СРС-тата.

Още по темата

„Очевидно е, че Ваньо Танов е бил на разработка. Много сериозни са подозренията, че това е станало заради конфликт с министъра на вътрешните работи. С тези мотиви вероятно е закачен и слушан с цел да бъде дискредитиран заедно със семейството му”, обясни бившият премиер.

В подкрепа на тезата си той припомни публичното изслушване на бившия служител на ДАНС Росен Миленов, който направил подробни изявления пред подкомисията за контрол на СРС-тата.

Станишев увери, че е осведомен подробно за случилото се на изслушването на Миленов от депутата Михаил Миков, който е член на съответната подкомисия.

Председателят на БСП обаче отказа повече информация с аргумента, че очаква депутатите от подкомисията да свършат работата си съвестно.

В противен случай от БСП нямало да имат задръжки да оповестят публично казаното от Миленов.

Стотици хиляди хора се подслушват всяка година, сподели още Сергей Станишев. Той направи проста сметка – заявените СРС-та за една година са 20000. А всеки човек говори поне с 50 други, които биват прихванати.

Единственият начин да бъде решен проблемът според Сергей Станишев е институциите и най-вече прокуратурата да си свършат работата.

Председателят на БСП не изключи възможността обвинението да се бави, за да даде време на пряко въвлечените в СРС-тата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pavel , къде ти е дразненето? Около анусчето ти ли, Педи?
238
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наесен след изборите ще ти стане още по-тъжно *** такъв!
237
3
 
3
 
! Отговори
Безпристрастен преди 13 години
До 253Приятелю, не позволявай злобата да те "води". Теб може да не те интересуват СРС,но другите искат да знаят истините.Искаме да знаем и за такива на Първанов ,Станишев ,Доган и т. н.ако ги има.Никой не пречи на правителството,то само си пречи,защото е пълно с неграмотници.що се отнася до прословутите комунисти ,гарантирам,че ти си бил такъв.
236
2
 
1
 
! Отговори
Прашкова преди 13 години
в. "Галерия" не е подписал Етичния кодекс на българските медии
235
2
 
3
 
! Отговори
Siromahov преди 13 години
Kakav naroda-takiva i upravliavahtite.Ne im se sardete.
234
7
 
7
 
! Отговори
poohy преди 13 години
С.С. и неговата усмивчица - станало му тъжно!?!?!?
233
14
 
16
 
! Отговори
!!!!! преди 13 години
Благодаря ви *** комунисти след тия атаки над правителството дето правите след всичките глупости ... след като виждам как не искате България да се оправи след като не оставяте правителството да работи ... САМО МЕ УБЕДИХТЕ ПАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ...
232
11
 
16
 
! Отговори
Станишев в ЧУКОТКА!! преди 13 години
Писна ми от тия червени *** ... взеха им властта , спряха им кранчето с лапаницата ... и не спряха да атакуват правителството , не спряха с глупостите си ... НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ТЪПИТЕ ВИ ЗАПИСИ и особено тези дето Ал.Петров е държал с тях цялата държава!!! Защо не покажи СРС-та на Първанов или Станишев или Доган? Мислите че няма ли? ОСТАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА РАБОТИ *** КОМУНИСТИ , има много важни работи за решаване от тъпите ви СРС-та !!!
231
4
 
6
 
! Отговори
"Курт капан&quo преди 13 години
Боке толкова искаше "импийчмънт", е те ти това е "импийчмънт" същий "Курт капан"....нема лабаво и нема мърдане
230
3
 
6
 
! Отговори
елка преди 13 години
Каква борба на идеи, като на Тикжата идеите са му "строеж на магистрали, метро и стадиони".
229
1
 
11
 
! Отговори
Царо е гол!! преди 13 години
Ееее спасението Му Станишев свърши. Станишев това, Станишев онова, Станишев виновен, режеше лентички на направеното от Станишев ама всичко свърши и вече видехме, че Царо е гол!! А иначе и при Желева беше така трудничко, ама си отиде...
228
9
 
8
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Не е смешно, тъжно е! Обръчът от съдии се пропука и присъдите ще завалят над Станишев и компания! СРС-тата може да си ги сложи другарят Национален предател отзад, той си знае къде.
227
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
SASEL SKRII SE V DUPKATA
226
5
 
5
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
1990-ТА: И МВР ЩЕ НАПУСНА НО ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ НЕ ПОДПИСВАМ.БСП ДА НЕ ПЛЮЕ ТЕХНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ БРАТ ГЕРБ.
225
1
 
5
 
! Отговори
ADIOS преди 13 години
Пич, може и да си прав, ама не е редно да се изсилваш.Времето ще си каже думата.
224
0
 
5
 
! Отговори
ADIOS преди 13 години
Е, как да им пука като са шамандури и потуването няма да ги сбърка!
223
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
samo Stanishev! dolu nai golemia komunist - pojarnikar Borisov i fizkulturnika Cvetanov. A vsi4ki koito gi podkrepqt sa nai golemite naivnici i balami na sveta
222
10
 
16
 
! Отговори
ох, боли преди 13 години
Не харесвам Сергей, Царя и Доган, но при тях страната беше стабилна. Тези уникати сега ни разкатаха фамилията. Най гадното е, че който ги смени, ще се възползва от тъпашкото им управление и ще твърди, че 10 години не може да им оправи бакиите. На нас пак ще ни е вътре, уви. Така, че кораба потъва нормално, вода има.. Само на привържениците на ГЕРБ не им пука, те и без това са основно маргинали, те ще са си винаги зле,ама сега поне вожда им е като тях, разбирам ги..
221
10
 
10
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
- " Ей,СерГей-чо ,прокуратурата ще си свърши по-добре работата ако започне от тебе и твоето предишно управление.След Мургина и Лупи ти трябва да си следващия.Е, пък след тебе има и други-списъка е дълъг"...
220
7
 
12
 
! Отговори
ехиден преди 13 години
Мургина получи 4 години, лупито Томов получи 9 години... на зор е Серго че както е тръгнало може всичките комункрадци да ги приберат. Давай Серго мъчи да сваляш ГЕРБ че инак специализирани съдилища затвори ви чакат хехехехехее