Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи

Лидерът на РЗС намекна, че може да напусне политиката
30 яну 2011 21:49,
771
Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи
Янев намекна, че може да напусне политиката. Снимка: Булфото

Сигурен съм, че рано или късно ще стане ясно, че българският Хашим Тачи* се нарича Бойко Борисов. Убеден съм, че ще излезе всичко, свързано с контрабандата в България през последните години. 

Това заяви в интервю пред Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев.

Още по темата

В момента в България има държавна мафия. България вече не е тази демократична държава, за която всички се борехме през тези 20 години, коментира лидерът на РЗС.

Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика, заяви просълзен пред камерите Янев.

Какво предстои да прави партията щяло да се реши „на шести“, когато ще има заседание на Управителния съвет на РЗС.

В допълнение стана ясно, че годеницата на Янев била „един от малкото хора, които ме карат да продължа напред“.

___________________________________

*министър-председател на Република Косово

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


771
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
687
5
 
19
 
! Отговори
До 728 преди 13 години
Не си прав за Бойко , *** - не е сексуална ориентация , а тип мъжки характер.
686
15
 
17
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
АУУУУУ,МНОГО ЧЕРВЕН ВОЙ...*** КЕФА
685
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Към 2 февруарският вот на доверие пред централната баня ще се присъединят Янито и Сергей......За Бойко поне не могат да кажат,че е ***,мъжкаря се вижда отдалече,ще избоде очите....
684
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук има много безработни/благодарение на твърдите и решителни действия на ГЕРБ/мутри,трафиканти на дрога,имотни мафиоти,рекетьори,измислени бизнесменчета,чиито бизнес беше да обикалят около назначени разбойници и да гледат страшно....Пишат нашите от сутрин до късна доба,плюейки полиция/най вече, защото до един са неин контингент и не им се иска възкръснала и силна полиция/,като видяха ,че хората удобряват ГЕРБ,предизвикаха скандали с подслушванията,ама сега искам осъдени за опити за дестабилизац
683
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другари и другарки да изразим своето мнение свободно и без задръжки на 2 февруари пред централната баня.
682
21
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Герб реформи:Демокрация по българскиПодслушване-Гарантирано от ГЕРБ!!! Контрабанда-Гарантирано от ГЕРБ!!! Корупция -Гарантирано от ГЕРБ!!! Фалити-Гарантирано от ГЕРБ!!Цените скачат-Гарантирано от ГЕРБ!!! Пари за зпаплати и пенсии няма-Гарантирано от ГЕРБ!!!
681
21
 
25
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЕДИНСТВЕНИЯ ПЛЮС НА ПАРТИЯ ГРОБ Е, ЧЕ ИЗЛЪГА ЕВРОПАТА И ФОНДОВЕТЕ БЯХА ПУСНАТИ.НО С ПАРИТЕ КОИТО ГЕРБ ИЗГУБИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО ЩЯХМЕ ДА МИНЕМ И БЕЗ ФОНДОВЕТЕ.ГЕРБ НЯМА НИКАКВИ ПЛЮСОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
680
23
 
25
 
! Отговори
Hа 3 Mapт преди 13 години
Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!
679
9
 
19
 
! Отговори
До 714 преди 13 години
Какви реформи да им се възхищаваш само. Реформа в пенсиите- пенсии няма.Реформа в здравеопазването- хората умират. Реформа в образованието-учениците неграмотни.Реформа в правосъдието-ширеща се безнаказана контрабанда, корупция от най-ниските до най-високите етажи на властта включително премиер , министри, кметове, шефове на общински съвети.
678
20
 
24
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре.Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.
677
16
 
22
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЕТО Я РЕФОРМАТА НА ГРОББългария изпадна в първата си рецесия от 12 години насамПрез 2010 г. средномесечният брой на безработните, регистрирани в бюрата по труда в страната, е близо 351 хил. души, тоест със 70 хил. безработни повече спрямо 2009
676
4
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
АЗ БЛАГОДАРЯ НАЙ ВЕЧЕ ЧЕ вече е незаконно да се протестира на жълтите павета. Сега който протестира на жълтите павета ще го заведът в МВР :D :D :D
675
13
 
20
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ ГЕРБ УНИЩОЖИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛЯРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛЯТ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ЛЪЖИ ВИ ГОВОРЯТ.
674
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това гнусно човече преиграва страхотно.Чак сълзи пуска.ГНУСНА КУКЛА НА КОНЦИ.Майка му,татко му,бил от род на демосрати.ПЪЛНА ЛЪЖА.Елате в Сандански и питайте за ЛУДОТО ЯНЕ.
673
7
 
29
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
Благодарим ти бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, академиците, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.
672
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви са аргументите на герберите - Яне бил такъв, онакъв , ама е прав човека.Лъжа ли е ,че ЛИДЕРЪТ ВИ е един от СИК? .Лъжа ли е за "консултанските услуги и доходите на ЦЦ"?Лъжа ли са укриваните доходи и далаверите на ИФидосиева?Лъжа ли е за бирата ? Лъжа ли са замразените доходи и 30-40% увеличение на цените; ? Лъжи ли са кризите в здравеопазването, образованиете.. криза в доверието от страна ЕС ?.В ГЕРБ има и един уникат от Народната Милиция , който е със 120 години трудов стаж - е това вече не е лъжа истина е!
671
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е първото правителство от 20 год.,което има политическата воля да проведе реални реформи.Преди 20 год,чедата на партизаните бяха назначени за милионери и със своите знания получени в университети, влезли по специални закони като деца на активни борци против фашизма докараха държавата ни в състояние-дълбоко в турския кинеф.20 год,се строи капитализъм изграждайки структури от мутри,които свалиха китайските си анцунзи и облякоха Версаче-ама ние имаме поговорка-огледал се Илия все в тия!
670
14
 
23
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
САМО КАТО ЧУЯТ ГЛАСА НА ЯНЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ ПОЧВАТ ДА ВИЯТ НА УМРЕЛО :D
669
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гербери, изложихте се , ама много се изложихте,Даже и вашият приятел г-н. Уорлих се скри от срам. Последвайте примерът му, бъдете послушни и не се отвивайте толкова, ще настинете, времето е грипно и с тази криза в здравеопазването...Айде, и до следващото мачле...
668
9
 
21
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ДАВАЙ ЯНЕ ИЗВАДИ ИМ ЧЕРНИТЕ РИЗИ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ НЕКА СЕ ГЪРЧАТ.