Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи

Лидерът на РЗС намекна, че може да напусне политиката
30 яну 2011 21:49,
771
Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи
Янев намекна, че може да напусне политиката. Снимка: Булфото

Сигурен съм, че рано или късно ще стане ясно, че българският Хашим Тачи* се нарича Бойко Борисов. Убеден съм, че ще излезе всичко, свързано с контрабандата в България през последните години. 

Това заяви в интервю пред Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев.

Още по темата

В момента в България има държавна мафия. България вече не е тази демократична държава, за която всички се борехме през тези 20 години, коментира лидерът на РЗС.

Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика, заяви просълзен пред камерите Янев.

Какво предстои да прави партията щяло да се реши „на шести“, когато ще има заседание на Управителния съвет на РЗС.

В допълнение стана ясно, че годеницата на Янев била „един от малкото хора, които ме карат да продължа напред“.

___________________________________

*министър-председател на Република Косово

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


771
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
647
11
 
12
 
! Отговори
Кочо преди 13 години
Яне, *** OFF!
646
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
годеницата на Яне? кой е годеницата на Яне? да не е Азис?Яне, Яне ... тия, за които работеше, сега ще те очистят. защото се провали. а и защото са същите долни *** като самият тебе. сам се забърка в помията. сега сам ще си го отнесеш ...да си мислил малко повечко с кои се хващаш на хорото. а, честито!
645
5
 
6
 
! Отговори
..::whAZZzup::.. преди 13 години
G-точката му е в гърлото... те макетата песен са направили за него.... "Яяяяяянеее, Яне ле, бело гъъъърлооооо..."
644
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЛЕЛЕ тука е пълно с полицай да драскат глупости и си мислят ,че на някои му харесва това което пишат !!!БОЙКО е техния идол ,но не и на НАРОДА
643
4
 
8
 
! Отговори
До 684 преди 13 години
И каква е истината, че Бойко наредил да му откраднат джипа, защото знаел че Янка си е забравила флашките със супер важна информация и олеле мале колко невероятно само- забравил си личния телефон, е това е върха на простотията. И цяла нощ тоя циркаджия не е разбрал че му няма личния телефон, ами нали всяка вечер пожелава лека нощ на благодетеля си г-н Тракторов.
642
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може ли някой да каже къде е G точката на Яне Янев! Ще му бъда благодарен за информацията - много е спешно!
641
12
 
16
 
! Отговори
Яне, ле преди 13 години
Когато лъже човек не плаче. Яне казва истината.
640
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЯНЕВ Е ЛУД...ЗАБРАВЕТЕ ГО
639
12
 
23
 
! Отговори
ввв преди 13 години
може мнооого да не ви изнася,ама всичко казано от Яне е истина,проумейте го най-после,и вземете та се събудете докато наистина не стане късно - аз участвах в събирането на подписката и вече ми искаха обяснения на работата,защо и кога съм участвала в мероприятието,аз обясних,че в свободното си време ще правя каквото си искам,съответно ми наложиха административно наказание,което ще обжалвам.Не ме е страх,че ще остана без работа,това което мога,го мога,НО НЯМА НИКОЙ ДА МИ НАЛАГА ОГРАНИЧЕНИЯ
638
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Марко Семов ще замести Янка в леглото на Трактора, сега той е новата му тръпка.
637
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Би-и-и-и-и-и-п-пп! От пресцентъра на МВР Ви съобщават, че в момента нямате връзка с този номер.
636
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човек трябва да е от глупав по-глупав за да се върже на лъжите на тоя п_дал.
635
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-големия циркаджия на Балканския полуостров е Янка Янев, тоя е готов за Оскар.
634
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Излизането на Яне от политиката е лош знак за Бойко.Това означава, че му готвят истински конкурент, а не изхабени лица, не можещи да минат 5 %... А да се твърди, че няма кой да наследи Бойко, значи да приемем, че тук са се свършили хората завършили СПТУ и са останали само социално слаби, бъзаци и коприва.
633
6
 
17
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Основната маса необлагаеми цигари се внасят отвън, не се правят тукИменно за тази контрабанда се борят Борисов, Цветанов, Дянков, ТановКой да прибира неплатения акцизКойто според мои сметки вече стига до 3,5 - 4 млрд. лева на година
632
4
 
16
 
! Отговори
mougli преди 13 години
От 3 години със семейството ми живеем извън България но имам бизнес тук и често пътувам. Искам да живея в бг. но едва когато станем изцяло полицеиска държава както е например в САЩ за да бъда спокоен за сигурността на децата си.
631
5
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Да не вземе да се окаже Бойко прав за човешкият материал в България???Пенсионери,***,***,разбойници,мошенници и руски ***!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
630
10
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
ПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕВОООДНО КОЛЕЕЕЕЛООООООПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕБЕЕМВЕ ХИКС ШЕЕЕЕЕЕЕСССТ
629
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Овчедушието на един народОт танковата реплика на Младенов до днешните фрази на Борисов са минали и заминали не просто години. Тогава българите различаваха демокрацията от не-демокрацията. Днес те дори не се питат дали е нужно да правят разлика. Най-скандалното в скандала със сересетата дори не са те самите, а пасивността, с която хората го възприемат. От един месец се знае, че правителството се е впуснало в масово подслушване, че премиерът насърчава омразата между министрите, разпъва чадър над нарушители и се меси в кадровата политика на държавните органи до най-ниско ниво, но това не буди никаква реакция. Няма искания за незабавни оставки, още по-малко има протести по улиците.Сега знаем за Бойко Борисов много повече от това, което тогава знаехме за Петър Младенов. И го знаем не за друго, а защото самият премиер настоява да сме в течение на неговите схващания за управлението. Тъкмо той пита реторично какво му е лошото на подслушването, тъкмо той твърди, че иска министрите му да се мразят, и тъкмо той заявява, че помага на нарушителите и преназначава низши служители от едно място на друго, защото играят с него футбол. Той не казва това в нелегално изнесени записи, лансирани от вероятен противник, а направо от трибуната на парламента и в пряко предаване по телевизията.
628
7
 
13
 
! Отговори
Българче преди 13 години
Да кажеш сбогом, в известен смисъл значи да умреш. Яне не трябва да се отказва от политиката, защото тя е извистна част от кръвта му и го прави жизнен и буден българин.