Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи

Лидерът на РЗС намекна, че може да напусне политиката
30 яну 2011 21:49,
771
Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи
Янев намекна, че може да напусне политиката. Снимка: Булфото

Сигурен съм, че рано или късно ще стане ясно, че българският Хашим Тачи* се нарича Бойко Борисов. Убеден съм, че ще излезе всичко, свързано с контрабандата в България през последните години. 

Това заяви в интервю пред Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев.

Още по темата

В момента в България има държавна мафия. България вече не е тази демократична държава, за която всички се борехме през тези 20 години, коментира лидерът на РЗС.

Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика, заяви просълзен пред камерите Янев.

Какво предстои да прави партията щяло да се реши „на шести“, когато ще има заседание на Управителния съвет на РЗС.

В допълнение стана ясно, че годеницата на Янев била „един от малкото хора, които ме карат да продължа напред“.

___________________________________

*министър-председател на Република Косово

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


771
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
14
 
10
 
! Отговори
до No 1 преди 13 години
Пич, ако има да кажеш нещо, казвай с две думи. Личи си подхода на партийния секретар, ама то действително герберчетата ще се окажат 100% ***.
26
24
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
България няма бъдеще с Мутрата от СИБанкя!!!Яне ,не се предавай,всичко друго е клекнало пред мутрокомунитите Гербави!!!
25
3
 
8
 
! Отговори
do 9 преди 13 години
Koi si ti da oredeljash che naroda e s Jani , ti men pita li me da pishesh ot moe ime !??? Natova otgore i si anonimen !!
24
15
 
18
 
! Отговори
Harakiri преди 13 години
тази вечер разбрах защо нищо хубаво не се случва в тази държава! управляващата партия се интересува единстево от половия живот на опозицията. кой е гей и кой не е. а от това кой се интересува много силно кой е гей, всеки психолог гербави момченца ще ви каже какъв е! толкова се изложихте пред очите ми днес, че не можете да си представите! пълен резил! сбироток от *** и ***. zero интелект. бъдете сигурни, че сте разочаровали и вного от ваши потенциални привърженици! отново спад!
23
3
 
9
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
Абе няма нищо против и Янето, и Бойко, и много други да напуснат политиката и общественото пространство. Типични политически обещания, все си подават оставката и все не го правят. Ама, въййй, какво ще прави народа без тях??? Много просто - ще започне да ходи на театър, където истински артисти играят наистина смешни комедии.
22
5
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Преди време, когато все още съществуваше Национална Служба "Сигурност" имаше регионални звена, чиято абревиатура "съвсем случайно" може би беше РЗС /Регионално звено Сигурност/. Чест парви на ДАНС, че се разделиха със старите си кадри /разбирай, излезли от ковачницата на ДС/....но трудно се къса с миналото...много трудно....Сега сърбаме попарата точно на тия ....низгвернатите....Яне е тяхно чедо...Направиха си политическа формация с идеята да продължат да са на коня, ама тоя път май не познаха
21
23
 
14
 
! Отговори
Kирил Петров преди 13 години
Ей вие двамата,не виждатели че само Яне говори истината,ако продължавате в този стил" ала бойко",България ще стане като в Египет и Тунис,и тъй като ние българите сме малко по различни/по лоши,по подли/ от другите ,ние се убиваме и без ситуация,а преставете си какво ще стане при ситуация като тяхната,много кръв ще се лее,хора -ПРИНУДЕТЕ БОЙКО ДА НАПУСНЕ С ДОБРОТО.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко в тая държава е мафия
19
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янето най накрая разбра че беше просто едно момче за поръчки.Големите играчи като Гоце и Трактора търсеха наивно селянче, подадоха му няколко папки и му обещаха Политическо Бъдеще.Накрая го оставиха сам и омазан с л..а до ушите.Тъжна история на един нещастен *** повярвал на лъжите на големите играчи.
18
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко в тая държава е мафия
17
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Герберастите не виждат какво е изнесено като информация.Те си знаят да плюят.А че боко тиквата че много повече лъже си траят.Герберастията не прощава.
16
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Недей, Яне, недей дорогой, кой ще ни разсмива после? Без теб такава скука ще настане, ще ни липсва твоя патост на уличен оратор от времето на дядо Благоев, твоя чар на дама от двора на френския Луй ХIV, твойте "мъжки" мераци ... Немой Яне, немой бело гърло...По кого Трактора и Тракториста ще си изпращат после посланията и инструкциите? Рано ти бият шута шефовете. Явно си ги разочаровал..
15
9
 
22
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Трактора в гаража,Тракториста реве,май почна основния ремонт..........
14
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Луд, комунист и гей...очудващо добра комбинация:)))))))
13
11
 
20
 
! Отговори
Другото Маке преди 13 години
Аде бе Янке, се оставувай от политиката. Се врати на село да ги пасеш патките. Мене неа да ме боли жилетката ке се си я оставил веке политиката..
12
9
 
27
 
! Отговори
да се готви Станишев преди 13 години
ЕДИН ВОЖД, ЕДНА ПАРТИЯ, ЕДИН НАРОД. Назад към чл.No 1. Опозиция а, бля- бля? Както е казал поета" За мене ти какво си писал,я пред бастуна повтори (сега бухалката).....С Яне е свършено да се готви Станишев.
11
12
 
31
 
! Отговори
Жълта книжка преди 13 години
А е този наистина е за освидетелсвтане, трябва да им искат на бъдещите депутати бележка от психиатър.......
10
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя зе да се сополиви насила,трактора скоро ще го ритне този ***
9
20
 
7
 
! Отговори
до тарктора преди 13 години
Кое е смешното? Или си мазохист? Или не можеш да четеш? Или си облъчен?! *** побъркан!
8
50
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво, Яне! Не се предавай, вади им кирливите ризи на мутро-милиционерчетата, разтривали тодорживковите уши, а сега осъзнали се като антикомунисти. Народът е с теб. Само напред!