Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи

Лидерът на РЗС намекна, че може да напусне политиката
30 яну 2011 21:49,
771
Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи
Янев намекна, че може да напусне политиката. Снимка: Булфото

Сигурен съм, че рано или късно ще стане ясно, че българският Хашим Тачи* се нарича Бойко Борисов. Убеден съм, че ще излезе всичко, свързано с контрабандата в България през последните години. 

Това заяви в интервю пред Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев.

Още по темата

В момента в България има държавна мафия. България вече не е тази демократична държава, за която всички се борехме през тези 20 години, коментира лидерът на РЗС.

Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика, заяви просълзен пред камерите Янев.

Какво предстои да прави партията щяло да се реши „на шести“, когато ще има заседание на Управителния съвет на РЗС.

В допълнение стана ясно, че годеницата на Янев била „един от малкото хора, които ме карат да продължа напред“.

___________________________________

*министър-председател на Република Косово

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


771
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
7
 
! Отговори
Пътник преди 13 години
Як спам върви тука. Едно или няколко лица бълват глупости и пълнят форума
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
44-ти : БДСМ (на английски: BDSM) е абревиатура, състояща се от имената на следните 3 съставляващи: BD (Bondage & Discipline Връзване и Дисциплина (Възпитание)), DS (Domination & Submission Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism Садизъм и Мазохизъм).Направо ме разби хехехехеххехехехе
45
7
 
17
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Янета,Вагини,Трактори,БМВ-та,флашки,магнитни носители,Червени прашки......свържете тези иначе толкова различни неща и ще стигнете до ковачницата на Партията,там дето леят мечовете на класовата борба
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
капитУлира.
43
8
 
11
 
! Отговори
Vigenin преди 13 години
Jane e Azis v balgarskata politika !!!
42
11
 
16
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
Яне наМЕКНА??!!!Той си е МЕК,от където и да го погледне човек.Нали щеше да има свадба...И ми тръгнал да рита срещу ръжена (Борисов)...Янеее,,,поредната грешка си в политическия ни живот-политически труп.
41
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой пита ли се къде е главният прокурор. Защото стана ясно, че не Яне казва, че записите са истински, най-голямата френска лаборараторич по криминологич го казва. Къде е прокуратурата по точещата се имотна проверка на Цветанов.Къде са независимите ни журналисти - почти никой не спомена за резултатите от френската лаборатория - а който го направи, го банализира.Нито прокуратура,нито журналистика ... кой е опозиция на политическата криминалност в България. Правовата държава капитолира пред мутрите, в случая в костюми и често анцузи...
40
17
 
15
 
! Отговори
Пътник преди 13 години
Ако наистина ГЕРБ са използвали държавни органи да притискат Яне работата е много зле. И нищо чудно да е било така. Алексей Петров от година го вътят из следствието. Няколко депутати на РЗС напуснаха при съмнителни обстоятелства
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янке в ДАНС май е имало яко BDSM ахахахахахахахахаххахахахахахахахахаххаха
38
6
 
20
 
! Отговори
Садо Мазо преди 13 години
Янко да не би да плачеш, че ти откраднаха албумите с горещи снимки , как те *** с камшик в стойка "партер"....)))))
37
9
 
19
 
! Отговори
Иван преди 13 години
"Бойко Борисов е българският Хашим Тачи"Браво Яне! А предишните преди Бойко са били същински майки Терези!А ти си едно нищо, което от утре нататък ще е още по-голямо нищо...
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На трактора не му излязоха сметките и сега Янка ще е потърпевш ,при толкова доноси и скандали и да си с 3% има няма е смешно,имаше едно интервю с трактора когато каза ще се кандидатира за президен срещу Борисов ,но сметките тракторови излезнаха криви
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да се маха тоя ,политиката е игра, която не търпи чуствителни сълзливковци,пожелавам му успешна кариера в клиповете на азис, където му е мястото.
34
3
 
9
 
! Отговори
Prokuror преди 13 години
Jane si e prost i glupavichak..da sravnjavach Boiko Borisov s kosovskija glavorez e osobeno obidno i podsadimo!!!Jane, shte te slogim sas shefa ti Goze v edna kilija !!
33
1
 
4
 
! Отговори
до sanchoка преди 13 години
...не и истинските.
32
3
 
13
 
! Отговори
----> преди 13 години
Мамини ненагледни хейтърчета ... 20 години плюете, ако не е тоя, ще е оня другия, или третия, матриал има много за оплюване, ей, гадно племенце сме, немаме равни.
31
3
 
9
 
! Отговори
sanchoка преди 13 години
мъжете също плачат
30
7
 
21
 
! Отговори
до Кирил Петров преди 13 години
Кирчо кое точно му е чак пък толкова лошото че да ставаме като в Тунис?Не преиграваш ли малко?Айде по сериозно и без сълзлива революционна риторика, нищо страшно и лошо не е станало.За сега правителството се справя криво ляво и което е по важното - не виждам кой би се справил по добре.Така вместо да пускаш *** призиви за бунтове и революции по добре помисли и ми посочи алтернатива.
29
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ахахаххахахахахха, кво стана веееее Янкеее ахахахаххаха... Клоунът бяга като бит ***...ас.
28
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жив да го ожали човек Яне, много тежко понася загубата на чисто новата си X6-ца. Не плачи Яне, Трактора ще ти купи нова.