Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи

Лидерът на РЗС намекна, че може да напусне политиката
30 яну 2011 21:49,
771
Янев просълзен: Бойко Борисов е българският Хашим Тачи
Янев намекна, че може да напусне политиката. Снимка: Булфото

Сигурен съм, че рано или късно ще стане ясно, че българският Хашим Тачи* се нарича Бойко Борисов. Убеден съм, че ще излезе всичко, свързано с контрабандата в България през последните години. 

Това заяви в интервю пред Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев.

Още по темата

В момента в България има държавна мафия. България вече не е тази демократична държава, за която всички се борехме през тези 20 години, коментира лидерът на РЗС.

Не знам дали ще продължим по същия начин, дали аз ще бъде лидер на РЗС и дали изобщо ще се занимавам с политика, заяви просълзен пред камерите Янев.

Какво предстои да прави партията щяло да се реши „на шести“, когато ще има заседание на Управителния съвет на РЗС.

В допълнение стана ясно, че годеницата на Янев била „един от малкото хора, които ме карат да продължа напред“.

___________________________________

*министър-председател на Република Косово

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


771
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
627
4
 
8
 
! Отговори
Цецо Патлака преди 13 години
ААА Яньо да ги нямаме такива. Стига с твоите напускания. Тъкмо стане интересно и го прибираш в гащите и се надупваш -тъй направи и при скандала с волен и при вота на недоверие срещу Гоце и в Тази Сутрин по БТВ ,а сега и срещу Боко. Или си мъж или не си-а не да излизаш с големите бакембарди насреща, и да правиш работите на тънките вежди и бенката. Имало натиск срещу семейството ти-ами да си ги записал бе а не да спиш и да се дупиш само.
626
6
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
Тоя животновъд направо исфирясва,пардон, по точно овчар по наследство.Да му се проверят бъдещите сараи в малки Цалим,ще има ли оправдателни документи за средствата които влага в строежа на тая конюшна.
625
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платените клакьори на ГЕРБ са окупирали всички сайтове с коментарни форуми под статиите!Явно приемат нещата насериозно щом хвърлят толкова усилия за информационно противопоставяне в Интернет!Май ще се стигне до ограничаване на достъпа до Мрежата като цяло! Защо ли? Ами защото в учебниците на спецовете по манипулация пише следно:"Едно събитие не се е случило, ако никой не знае за него!"
624
0
 
4
 
! Отговори
deso преди 13 години
ти хапчето взе ли го днес
623
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Един протест на 2 февруари, би събрал много повече привърженици, отколкото на 3 март.Това е БГ. Съжалявам !
622
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Общество, в което хората избират да са жертви, приемат да бъдат подслушвани и контролирани, е абсолютно нормално да прилича на ченгеджийница. През последните седмици чухме как десетки публични фигури, сред които министри, заявиха верноподанически готовността си да бъдат подслушвани. Нямало нищо лошо в подслушването, ако си невинен! След като хората с почти сексуална наслада се отдават на нахлуването на властта в личния им живот, какво друго да очакваме освен полицейщина? Ситуацията е трагикомична, защото поради липса на административен капацитет никой не е в състояние да контролира контролиращите. Няма правила, не е ясно кой дърпа конците, кой кого подслушва и защо. Ние живеем в пародия на полицейска държава.Има консенсус да бъдем несвободни. По всичко личи, че свободата е на последно място в йерархията на ценностите и вече сме я прежалили. Мярката за индивидуален успех не е свободата, а богатството и властта. Мярката за успеха на управлението не е колко свободна среда осигурява за инициативните и предприемчивите, а колко километра магистрали са построени. Безпомощно да постигне морална саморегулация, обществото се обедини около тезата, че единственият начин да бъде въведен някакъв порядък е репресивният - властта трябва да те следи и да те контролира. Маса народ, вкл. и образовани хора, живели в чужбина, се изредиха да ме убеждават, че само полицейско управление ще ни оправи. Окей, получихме си каквото искахме. Сами си произнесохме присъдата, сега ще си я излежаваме.
621
8
 
18
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 13 години
ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ЯНЕ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ..
620
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 649 на 3 МАРТ да свалим ГОЦЕ ли призоваваш аз те подкрепям
619
10
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Ох Яне скрий се вече бе човече!!
618
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
647, понятието "народни хора" е компрометирано.Желая да ни водят обикновени, нормални хора, достатъчно образовани и възпитани да представляват България, уважавани тук и в чужбина, хора които имат ясна представа за нас, света, себе си и нещата с които са се заели.
617
17
 
16
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ние сме в състояние на война с всички бивши агенти на ДС,кредитни милионери,престъпни групировки и олигарси,Гоце,Костов,БСП,РЗС и ДПС!!!Българино сега имаш историческата възможност да подкрепиш усилията на ГЕРБ да смачка червената Мафия и да заживееш в нормална държава!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
616
1
 
10
 
! Отговори
градски преди 13 години
Василев,стига с тая лакомия бе човек!38 лева до тука,а още е 11часа!
615
5
 
7
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Абе не ми забележувайте не си пия редовно хапчеаата, а и снощи пробвах с мъж то си било хубаво, май ша почна ридовно...
614
7
 
8
 
! Отговори
Nonov преди 13 години
Яне мъж....?!?!?! Ти добре ли си ве, ЛЕК........:-))))))))))))
613
1
 
12
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Аз съм американска ***!Гарантирано от МЕН!
612
16
 
12
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Гоце ще те съдим за държавна измяна в полза на Русия и връзката ти с престъпни групировки!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
611
4
 
8
 
! Отговори
ss.ranger преди 13 години
до 649Само внимавайте на 3 март да не ми дойдете със знамена на БКП, СССР, стария герб с житните класове и пр, щото големи шамари ще има! На 3ти март само с трибагреника, иначе шамари..
610
9
 
10
 
! Отговори
Василев преди 13 години
В джипа ми БМВ Х5 съм си сложил икона на скоростния лост на свети Бойко, всеки път преди да тръгна на път му се моля по 30мин. да бди над мен!
609
20
 
15
 
! Отговори
на 3-ти март преди 13 години
Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който желае да подкрепи правителството на ГЕРБ, да сложим край на опитите за дестабилизацияда изринем остатъците от синьо-червената мафия с куфарчетата и флашкитеподкрепете ГЕРБ ...3-ти март пред Парламента
608
14
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ако изгоним всички руски и турски шпиони,както и техните *** ще видите какъв живот ще си живеем!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!