Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
19
 
! Отговори
е преди 13 години
Недопустимо е да се буташ в телевизора всеки ден ведно с бати Бойко- няма миру от вас, ей!
37
10
 
5
 
! Отговори
избирател преди 13 години
Стига сме плюли по сегашнато правителство,ами знаеете ли новината,преди малко съобщиха по телевизия СКАТ , че Станишев колабирал в парламента !
36
1
 
16
 
! Отговори
коко преди 13 години
Като не иска да го подслушват да научи китайски.Нали сега е демокрация и всички са равни?Еди кой си каза че сестра ти е хубавица,значи е така.Ти разправяй после ,че нямаш сестра.Този на снимката подслушва шефа си и после разправя,че Фантомас прави това.Бойко ,дръпни му ушите на това момче,хората не са чак толкова прости.
35
5
 
22
 
! Отговори
земеделеца преди 13 години
Оригиналът на фалшификата на германската диплома на бившата шефка на ДФ "Земеделие" Калина Илиева е изчезнал и най-вероятно е бил унищожен в навечерието на скандала, когато берлинският Институт за техника и икономика потвърди, че документът е подправенЦЕЦО ВЪРНЕТЕ ДИПЛОМАТА , НЕ Я КРИЙТЕ, СРАМОТА БЕ ... НАГЛА РАБОТА ...ОСТАВКА БЕ ЩО СЕ ПРИКРИВАТЕ ЕДИН ДРУГ
34
3
 
14
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Тва на снимката СРС ли е?Или Ц.Ц. не се е усетил,че го следят?
33
2
 
15
 
! Отговори
До № 12 преди 13 години
Искам да припомня, че по времето на мракобесника Живков имаше само един политически затворник в Ловеч, един десидент (Илия Минев) извън затвора и около 50 български турци-терористи. Малка част от турците бяха избити, по голямата част от тях останаха живи, за което съжалявам. Твоите брътвежи за прасетата, вицовете за Тато и т.н. можеш да споделяш с деца до една годишна възраст. Иначе подценяваш другите участници във форума.
32
10
 
31
 
! Отговори
Марио преди 13 години
Цвъцко, подавай оставка, че стана съвсем за смях!
31
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Цецо,само Бойко, само Герб !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30
10
 
22
 
! Отговори
ПРОДАЖНИК преди 13 години
Не подценявайте Цветанов , той може да е с физкултурно образование , но или е понаучил нещо за стажа си в МВР или има що годе добри съветници. Непосредствено след скандала Горна Оряховица и след скандала с имотите му , започнаха да излизат едни записи на Ваньо Танов и Премиера. Цялото обществено,че и международно внимание се насочи към тези записи. Цветанов започна да се чувства комфортно и имаше време да донареди пъзела си с прокуратурата. Какъв ще да е тоя министър на вътрешните работи , който ще даде курбан Премиера за да потули своите си далавери. ЕТО ТАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В ПРАВИТЕЛСТВОТО , А И ВЪОБЩЕ В ПОЛИТИКАТА.
29
31
 
13
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Аз не се срамувам, че съм гласувал за Герб. Доволен съм от всичко. Всеки ден се радвам как червените *** и гадните крадливи депесари реват като на заколение. Това е радост за моите уши. Всеки ден хващат контрабандисти, нарко дилъри, перачници и престъпността в България намалява. Така, че изобщо не ме е срам.
28
6
 
29
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Абе вифаджия-задочник, я се скрий. Ти вече месец не можеш да се сетиш подписвал ли си заповед за подслушване не на филанкишията, а на ДИРЕКТОРА на митниците, вече месец не можеш да разбереш откъде са изтекли, вече месец повтаряш едно и също- манипулация, манипулация. Сигурно и френския анализ, доказващ, че батя ти Боко е плямпало, и той е манипулация? Щото французите не знаят български...Хахаха
27
5
 
30
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Цецо Тъпецо, писна ми от тебе. Няма значение кой и защо го е направил, важното е какво има на тези записи, пърдящо животно такова."които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност". С тези думи сам себе си поставяш, ти си първият който трябва да подаде оставка, заради некомпетентността ти.
26
3
 
27
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Цуцик, що не го направиш като в Турция бре? Там който каже нещо накриво против Ердоган, директно го вкарват в затвора. На вас също ще ви отива този вид "демократичност", не смяташ ли? А в Турция забраниха Youtube само защото някой е бил качил видео как един депутат от меджелиса "оправя" една дама - представителка на най-старата професия.
25
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Туй Цвете смърди.Всъщност това не е цвете,а плевел.Тоест-***.
24
4
 
26
 
! Отговори
хахо преди 13 години
премиера и вие г -н цветанов ,нали сте най честните ,какво ви пука че са ви пуснали в нета
23
2
 
12
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
I za6to ne.Normalno e NARODA da razbere kakvi gi vyr6ite KORUMPIRANI i samozabravili se gospoda ot GERB i ot vsi4ki drugii partii. A ti Cvycko ako si myj,izlezni i kaji za6to pokrovitelstva6 kontrabandata, koi ti e kuklovoda pyk ako ima6 topki v ga6tite razkaji i za tiq predi teb ot pravitelstvata na Stani6ev, Carq, Kostov i t.n., koito dyrjava kontrabandata. Ako ne jelae6 da kaje6, NARODA trqbva da se nadigne i da vi potyrsi otgovornost.Pliuq na vas otrepki takiva. Gniite v ADA s mrysnite pari!
22
50
 
12
 
! Отговори
ЕДИН ИЗБИРАТЕЛ преди 13 години
БРАВО ЦЕЦО ,БРАВО БОЙКО ,ЗАТОВА НАРОДА ВИ ОБИЧА ,ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ ,ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ
21
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А аз мисля, че ВИЕ трябва да обясни своето присъствие в парламента.
20
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разбира се, че е допустимо, на всички световни лидери речите и разговорите са ПУБЛИЧНИ. Друг е въпросът, ако някой има да крие нещо...
19
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми къде да се слушат - в дискотеките ли?Че то вече на рап ги обърнаха.Ако ги направят и в фолк вариант може и по "Планета" да ги пуснат