Махат барбекюто от Догановите сараи

Изтече срокът за доброволното му събаряне заедно с оградата и КПП-то
Обновена: 9 мар 2011 06:26 | 8 мар 2011 22:32,
119
Махат барбекюто от Догановите сараи
Ахмед Доган. Снимка: Булфото

Днес изтича срокът за доброволното премахване на барбекюто, оградата и пропускателния пункт на "Догановите сараи" в Бояна. До два месеца те ще бъдат премахнати принудително, съобщи bTV.

Скрито зад 4-метрова ограда, незаконното барбекю продължава да стои непокътнато. И според ДНСК, и според петчленен състав на Върховния административен съд постройката със санитарен възел, масивната ограда и контролнопропускателния пункт хотел е напълно незаконна. Собственикът имаше 14 дни, за да събори доброволно барбекюто.

Ако до утре барбекюто, контролнопропускателният пункт и двете масивни огради не бъдат съборени, ДНСК ще избере фирма, която да бутне незаконните постройки. Междувременно фирмата, стопанисваща хотела – Делта Епсилон, е изпратила писмо до ДНСК, с което иска удължаване с 14 дни на срока за доброволно премахване на незаконните строежи.

Причината е, че обектът се охранява от НСО и трябва да се предприемат съответните действия, за да се осигури охраната. От НСО признаха, че пазят целия частен хотел, независимо че това не е типична практика за службата. Всъщност те пазели дома на депутата Ахмед Доган, който неведнъж беше заплашван.

До месец-месец и половина ДНСК ще избере с конкурс фирма, която да бутне незаконните части от Боянските сараи. И най-късно до средата на май месец прословутото Доганово барбекю би трябвало да се изравни със земята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
0
 
! Отговори
жтвр преди 13 години
GERBAR по-скоро като Ози Озбърн и Обама ;)
71
0
 
6
 
! Отговори
да добавя преди 13 години
Страшно *** овце има в тази държава. И българи и турци. Пък и се карат :D
70
0
 
11
 
! Отговори
жътвар преди 13 години
Анти-Барбекюист==Като начало така нареченото барбекю не е скара. Оттам и прави сам сметка колко си ***.На второ място това е поредния цирк на държавна сигурност. Като няма хляб има зрелища. А оста ДПС - Анти ДПС е най-зрелищна в държавата.По-добре си съсредоточете енергията върху тока и парното, защото там са занчителна част от проблемите Ви.Муха ги ухапала кукловодите с барбекюто. То даже не е и на доган. Той няма нищо, но това е друга тема.
69
0
 
7
 
! Отговори
Анти-Барбекюист преди 13 години
мдааааааа.......все едно мавзолея ще бутат, не една скара..........
68
1
 
8
 
! Отговори
Krum преди 13 години
Заплата взима от нашите данаци,а един път не се яви в парламента
67
0
 
1
 
! Отговори
temenyga преди 13 години
q ne se zabravqite,glypav bulgarski narodeeeee
66
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ БО-БО!!!
65
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"БАРБЕКЮТО" ТРЯБВА, ДА ГО БУТНЕ НАРОДА, А ВИЕ КЪДЕ СТЕ, НАРОДЕ ?
64
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ е несломима сила! Дори такъв мафиотски бос като Доган не можа да си защити заграбеното пред неистовият устрем на волята на г-н Борисов!
63
1
 
4
 
! Отговори
barbekjuto преди 13 години
i kude shte me slojat?
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къде ще си пече пържолите агента Доган сега когато няма да има барбекю в сараите? Ще трябва по рядко да ходи там, горкия човек....
61
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бойко се равнява, като политик до Чърчил, Рузвелт, Кенеди!"Именно! От одавна казвах, че Бойко мина и задмина Левски, Ботев и Раковски още есента на миналата година! Вече по цялото земно полукълбо няма много хора да се равняват Нему!Ще изтъшка кумунизите за отрицателно време и тогава ще се оправиме! Още малко остана!Или както казваме ние в кварталната организация:"Днес барбекюто на Доган, утре Първанов на барбекюто!"Слава на ГЕРБ!
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Днес изтича срокът за доброволното премахване на барбекюто, оградата и пропускателния пункт на "Догановите сараи" в Бояна."- То е смешно и трагикомично направо! Какво ли ще му стане на Доган ако му съборят барбекюто, оградата и вишката на пазача на някаква къща в която не е ясно кога е ходил за последен път?
59
0
 
14
 
! Отговори
Доктур иксперт преди 13 години
Работата е много дребнава ,символична и хептен милиционерска .Туй заптие Ахметчу,тъй ли не можа да намери няколко лева и да им запуши устите и на кадиите и на бейовете бе джанъм,та сега да ни занимават с два дувара и 3 кюмбета ?Оставете ни на рахатлък бе чоджум,аман вече от полит комисарска ,чикиджийска самодейност.
58
16
 
3
 
! Отговори
GERBAR преди 13 години
Бойко се равнява, като политик до Чърчил, Рузвелт, Кенеди! Гласувайте за Бойко и за всички гербери! Те са най-почтените, некорумпирани, справедливи, най-честните и мислещи за благото и за последният българин!
57
1
 
19
 
! Отговори
вимпел преди 13 години
Боли го базуката Доган, че ще му съборят скарата . . .
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
или боко ще го уха или доган ,който доживее ще види.
55
1
 
0
 
! Отговори
az преди 13 години
ти под мен , доста *** и глупав коментар си направил
54
5
 
6
 
! Отговори
до 51 преди 13 години
Ей *** отворен, като започнаха, да бутат незаконни бараки до язовира, ти и гоцевистите питахте, кога ще бутнат барбекюто на доган, а защо тогава не каза за неговите 20 хотела , *** си щом си го прикривал досега.
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
da e 6iv i zdrav ahmet dogan nie turcite sme zat tep vinagi podariavameti turkbulgaria