Борисов щял да изпълни със съдържание президентството

Избори "3 в 1" били възможни технически, смята Бъчварова
Обновена: 26 май 2011 10:21 | 26 май 2011 10:20,
157
Борисов щял да изпълни със съдържание президентството
Снимка: БТА

Най-големият позитив от кандидатирането на Бойко Борисов за президент е, че политик с неговия авторитет ще изпълни с ново съдържание президентския пост. Това заяви пред БНТ началникът на кабинета на премиера Румяна Бъчварова.

Тя не смята, че кандидатирането на Борисов за държавен глава е изкушение. Бъчварова отбеляза, че не е взето такова решение, но ако бъде – това ще доведе до промяна на цялата политическа картина и би довело до преразпределяне на отговорностите в управляващата партия.

Според Бъчварова обаче няма основание за такова решение. Президентският пост бил по-висок, но давал по-малки възможности за влияние.

"Провеждането на предсрочни парламентарни избори е възможно технически, но не политически", заяви още началникът на кабинета на премиера по повод изказването му, че наесен са възможни избори 3 в 1.
Бъчварова обаче смята, че всяка уважаваща себе си партия трябва да бъде готова за такъв вот.

По повод евентуалното оттегляне на подкрепата на „Атака“ към ГЕРБ съветничката на Борисов коментира, че тя винаги е била на принципна основа и не е имало търгуване.

Още по темата

„Не трябва да се търсят някакви аргументи за скрита игра между ГЕРБ и „Атака”, заяви Румяна Бъчварова.

„Аз бих окачествила събитията от последните дни и поведението на Волен Сидеров в последно време като едни доста категорично ясни, прозрачни маневри, предизборни, за запазване на политически образ”, добави началникът на кабинета на премиера.

Тя предположи още, че една от причините за действията на Сидеров е фактът, че се прави опит в момента да се сформира една партия, която да отнеме гласове от „Атака“.

Това била партията, която се учредява около телевизия „Скат” и нейния собственик. Според Бъчварова правителството на Бойко Борисов има достатъчно ясна подкрепа, за да провежда своята политика и без „Атака“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
46
 
16
 
! Отговори
анкета преди 13 години
Ще гласувате ли за Синята Коалиция ?Да +Не -
12
3
 
33
 
! Отговори
! преди 13 години
Борисов щял да изпълни със съдържание президентствотоПОМОЩ!!!
11
3
 
33
 
! Отговори
не и не преди 13 години
Това не трябва да се допуска. ББ страда от високомерна простотия. Необразоваността си той иска да превърне в модел за подражание! Той просто не знае ккаво прави, освен да се снима, да говори празни приказки, сякаш е в селска кръчма, и да си пълни сметките в банката разбира се.
10
37
 
30
 
! Отговори
анкета преди 13 години
Ще гласувате ли за БСП ?Да +Не -
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Със съдържание??? На желе от тиква? Не, благодарим! Будалите, дето МУ се вързаха, вече поумняха. Останаха само платените МУ ***
8
59
 
12
 
! Отговори
анкета преди 13 години
Ще гласувате ли за ГЕРБ ?Да +Не -
7
3
 
30
 
! Отговори
хех преди 13 години
ББ и съдържание - добър виц :)))
6
40
 
10
 
! Отговори
ИЗБОРИ ..."3 в преди 13 години
НЯМА ПРОБЛЕМИ ---ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ ....С РЪЦЕ И КРАКА!НЯМА ДРУГ ,КОЙТО ДА ПРАВИ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ!НЯМА И ДА СЕ НАМЕРИ...!ДРУГИТЕ СА ....ЛАЛАДЖИЙ...САМО "ВЕЛИКИ ПРИКАЗКИ",ДОКАТО СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА, ЗА ДА ПОЧНАТА ДА ТОЧАТ ОТ ХАЗНАТА НА ДЪРЖАВАТА!КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
4
 
38
 
! Отговори
БМ-13 преди 13 години
Боцко, провъзгласявам те за император на Млечния път.
4
5
 
24
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 13 години
"Борисов щял да изпълни със съдържание президентския пост"ША *** ИСПЪЛНА СЪС МУТРЕНСКУ САДЪРЖАНИЕ ПРИЗИДЕНТСКИА СТОЛКОЛКУ СЪМ ЧЕСТНА КРИМИНА МУТРА...КОЛКУ СЪМ УБАВА КВАДРАТНА КРАТУНА...УТРЕ ША ИСКАМ ДА *** ИЗБИРЕТИ И ЗА ЦАР, ДА МИ СА КЛАНЯТЕ И БУГУТВУРИТЕ...АС СЪМ ВАШИА БОКВ ИМИЕТУ НА БОЙКУ, СИБАНКЯ И СВЕТИА ИПОН, АМИН...
3
3
 
27
 
! Отговори
галактика преди 13 години
към заглавието - На обем -да !
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На нашто момче, скоро нема да можем длъжност! Трябва да му търсим друга галактика :)))
1
5
 
43
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
"политик с неговия авторитет..." - какъв авторитет бе Румянке? Не прочете ли пресата? Вместо да подаде незабавно оставка продължава да се рее в облаците и да се цели в президентския пост! Страната ни се срина дотам, че повече няма накъде!