Бойко президент, ама другия път

"Ще изкарам 1 мандат, още половината от другия и тогава"
Обновена: 8 юни 2011 15:27 | 8 юни 2011 14:23,
251
Бойко президент, ама другия път
Снимка: Булфото

"Аз ще се кандидатирам за следващите президентски избори", обяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.

Той обаче побърза да уточни, че го казва сега, за да знаят медиите и да спрат да го питат дали ще се кандидатира за държавен глава на вота тази есен.

Още по темата

"Ще изкарам един мандат, още половината от другия и тогава ще се кандидатирам", заяви премиерът.

Така на практика той за пореден път обяви, че няма да е номинацията на ГЕРБ, след като в края на май пресметна, че вероятността да смени Дондуков 1 с Дондуков 2 е 0,001%.

Номинацията му обаче бе лансирана от шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов като една от обсъжданите три кандидатури в партията.

Днес министър-председателят и лидер на ГЕРБ отново повтори, че партията ще съобщи кой ще бъде нейният кандидат-президент през септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
0
 
! Отговори
uncle преди 13 години
в българия ще стане"политиците са критерий колко цивилизовано и мъдро е нашето общество" Това е
241
1
 
0
 
! Отговори
унцле преди 13 години
Хей хора я се усетете.Какви ги пишете. Избрахме Бойко за6тото нямаше алтернатива , поне не такава която да вдъхва доверие.Той дойде на власт в най трудния момент и да кайете 4е нищо не бил направил, засрамете се.мислите ли 4е за 2.5 години мойе да ни изкара от *** в които ни оставиха 3-та коалиция.Само мрънкате и се оплаквате, но то българина само му дай да се оплаква и това е.Има поговорка"затворниците са критерий до колко е цивилизовано дадено общество"
240
1
 
0
 
! Отговори
JANA преди 13 години
***DO 245***BRAVO***SABYDETE SE XORA***4ETETE/ 777 ALAJE/ SA POSLANATA OT KOCMOCA***
239
1
 
3
 
! Отговори
mda преди 13 години
блажени са верващитене му стиска просто, щото ако се кандидатира ще стане прекалено бързо ясно що чини и за кво го мислят хората
238
0
 
0
 
! Отговори
hamter преди 13 години
Eeee, sled kato i bat bojko se otkazasamo az vi ostanah :)
237
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20 точки на партия АТАКА Печат1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.Да върнем България на българите!
236
0
 
0
 
! Отговори
M.Kjuneva: преди 13 години
samo az i nikoj drug!!!sichko drugo e *** :)
235
2
 
0
 
! Отговори
hahahaha преди 13 години
Само Бойко!
234
2
 
4
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 13 години
ХОРА, НЕ СЕ ДРАЗНЕНЕТЕ !!!НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ, ЧЕ ТОЗИ ОРЪФЛЕК СЕ ОПИТВА ДА СЕ БЪЗИКА С ВАС !!!ТОЙ ВЕЧЕ Е СВЪРШИЛ И ВСИЧКИ - ЧУЖДИ И НЕГОВИ МУ ГЛЕДАТ СЕИРА, ДОКАТО СЛАДКО РЪФЪТ ОТ СТАРИ И НОВИ ФОНДОВЕ !!!
233
1
 
2
 
! Отговори
УФСЪ преди 13 години
блаженни са вярващите тяхно е царството небесно! амин!!
232
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От това разбирам, че БоБО не вярва неговият кандидат сега, ако спечели, да изтрае два мандата на президентския пост и на следващите избори ГЕРБ ще контракандудатура на настоящата си, която, няма спор, ще бъде Фандъкова....
231
4
 
10
 
! Отговори
На дали преди 13 години
Бройко,едно е ти да иска да станеш президент,друго е аз да ти кажа ,че ще го д...хащ!!!!МИРИШАТ ТИ ЧОРАПИТЕ БРЕ МОМЧЕ ,УСЕТИ СЕ МАЛКО!!!Та то и господ на бодлива крава ,рога не дава!!!!
230
7
 
20
 
! Отговори
бонжуар преди 13 години
АХ, НЕДЕЙ! САМО МАЛКО СЛЕД КАТО СЕ СРУТИ ОТ ВЛАСТ,ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА СИ СПОМНЯ ЗА НЕГО. ТОЙ СЕГА НЯМА ШАНС ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,КАМО ЛИ "ДРУГИЯ ПЪТ". ЩЕ СТАНЕ АМА ДРУГ ПЪТ.НЕМА БАЛАМИ.АРЕ ТРАЙ СИ, БОКО.СТИГА ИЗЛАГАЛ,СТИГА ИЗЛАГАЛ.КОЙ ЛИ ТЕ БРЪСНЕ ЗА НЕЩО.
229
5
 
17
 
! Отговори
Kras преди 13 години
Браво Боко . Ако станеш президент България ще стане една голяма магистрала, по която всекидневно ще се върви трафика с дрогата. Пенсионери няма да има, щото всички ще са измрели преди пенсионна възраст. Млади хора няма да има , щото всички ще са напуснали страната. Цената на горивата ще се е покачила главоломно и хората няма да имат коли ,който да се движат по новите ти магистрали. и деца няма да има, щото майките им трябва да връщат пари на държавата за дето са ги родили. С една дума ще си през
228
11
 
8
 
! Отговори
боков преди 13 години
Може да не ВИ ХАРЕСВАМоже да НЕ МУ ОТИВА Може да НЕ ЗАСЛУЖАВАНО МОЖЕ И ТАКА ДА БЪДЕ...Имам усещането , че с цялата си мъдрост ще подкрепите БСП и ДПС и архитект Първанов , който след два мандата продължава да говори поучително и в бъдеще време. С какво ПОЛУЖИТЕЛНО запонихме МАНДАТА НА президента и предното правителство ?
227
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
хм..тоя кариерист президентството ще го види ама през крив макарон...айде да си ходи и да свършва клоуниядата че вече ни идва в повече
226
1
 
21
 
! Отговори
рада преди 13 години
То и татко каза ,че ще ми купи колело ,ама друг път пъ вече станах на 50!
225
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов има нищожни шансове да си изкара целия мандат, а прави планове за следващия. Трябва много да лъжеш, за да могат поне малко да ти повярват!
224
1
 
7
 
! Отговори
kartof4o преди 13 години
jalko za toq zelen4uk:)da te sr1vnqvat s boko...........gadno
223
2
 
21
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Когато Борисов каже че грее слънце,не е лошо да погледнете небето...Ако перефразираме известната от казармата максима,то "всяко мое мнение е препоследно",хаха..Така че нищо чудно до октомври да чуем поне още пет пъти различни изказвания по тая тема...