12 независими до кабинета: С вас сме!

"Няма да станете заложник на Сидеров и кукловодите му"
Обновена: 20 юли 2011 22:57 | 20 юли 2011 22:46,
279
12 независими до кабинета: С вас сме!
12 независими "за" кабинета. Снимка: Булфото

12 независими депутати заявиха в декларация, че ще гласуват против внесения вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен Сидеров и кукловодите му", посочват 12-те в декларацията си.

Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".

По всяка вероятност дебатите по вота ще са в понеделник, на извънредно парламентарно заседание. Самото гласуване пък ще е във вторник.

Вече е ясно, че освен парламентарните групи на ДПС и Коалиция за България, вотът ще бъде подкрепен и от депутатите от Синята коалиция и независимите от РЗС. Сметката показва, че те имат общо 94-ма народни представители.

От "Атака" заявиха, че няма да подкрепят вота.

Това ще е третият вот на недоверие, който внасят Коалиция за България и ДПС срещу кабинета "Борисов".

Първият беше за "провала на политиката в сферата на здравеопазването". През юни тази година последва и втори вот, който бе за "провала в антикризисната политика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
5
 
7
 
! Отговори
до 165 преди 12 години
за целта требва да почне от неговото си дупе, че то мнооого червено :)
149
7
 
5
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
Мариике,вероятно имаш пред вид ББ, щото нали той стана генерал по предложение на Доган бей :) не не съм му фен на тиката
148
6
 
6
 
! Отговори
до 159 преди 12 години
нормално е за привърженик на мутрата да си мислиш, че като отвориш три табулатора на браузера, както ти се изразяваш. ще можеш да г;асуваш 3-пъти :)))той затова ББ ви чете бавно за да схванете :))) ама на ЦЦЦ
147
3
 
3
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
do 158аз само да попитам, кой от двамата пед***си управлявали БГ през последните 8 години върти по пед*****ки номера на електората ?
146
4
 
13
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛИ преди 12 години
Защо предавате България за жълти стотинки господа независими депутати ???
145
5
 
10
 
! Отговори
до 150 преди 12 години
дали съм *** "селски ***" или учено "градско дупе" е се тая, фактите са си факти :)))Мутрата от Банкя ни върна 10 години назад:) и междо другото, вече ме е срам да кажа че живея в Банкя
144
7
 
10
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
ГЕРБерите са ми много интересни има някаква особенна форма на мазохизъм в тях, чудя се само дали е мазохизъм или шизофренизъм :)неможе да вземеш що годе читава държава, да я лащкаш 2 години на "тука има тука нема" ........ и после да рзачиташ на некакви 12 продажници за да оцелееш :) абе смешна работа:) ги е страх да се яват на избори :)
143
2
 
9
 
! Отговори
НСИ преди 12 години
Тези, които пишат в подкрепа на статуквото, са доста ограничени. Изберете ограничените или мислещите. С - да за ББ. С + за останалите
142
10
 
6
 
! Отговори
ВИНАГИ ДОЛУ БСП преди 12 години
*** КОМУНИСТИ И МОШЕННИЦИ, НЕ МОЖЕТЕ ДА КРАДЕТЕ, ВСЕКИ ДЕН ВИ ХВАЩАТ В ИЗМАМИ И ПОЛУДЯВАТЕ НАЛИ?НЯМА КАК ДА ПЕРЕТЕ ПАРИЧКИ И ОТКАЧАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО БОЙКО.ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРЕ И СИ ИЗХАКАЙТЕ ГЛАВИТЕ В НЯКОЙ СТЪЛ - ХЕПТЕМ ВИ ДОЙДЕ МОЗЪКА В ГЛАВИТЕ :)
141
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Темата е 12 преориентирали се, ако не сте забравили. И как оценявате тяхната постъпка. С да -; с не +
140
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички дупетати трябват да работят за народа а не за кабинета
139
4
 
5
 
! Отговори
na 21 преди 12 години
moga da kaja s raka na sarceto 4e otkakto boko e na vlast ima golqma razlika i tq e kam dobro ot 16 godini rabotq po moreto sas vsqka izminala godina se vdigat iziskvaniq vsi4ko ako ne ste zabelqzali ot 2 godini se govori za zavedeniq po moreto za oboroti .. i tem podobni rabotil sam 2 godini v magazin koito praveshe 354 oborot za 3 meseca ot tezi pari 70% ne bqxa minali prez kasoviq aparat a sega sashtiq magazin se *** vsi4ko nared
138
4
 
2
 
! Отговори
За Бащата преди 12 години
Ей БАЩА...Работа има..ама кой да я работи бре>???
137
5
 
8
 
! Отговори
Бачкатор преди 12 години
до 138селски ще викаш на някой от твоето село :) ако не познаваш такъв тогава на бащата ти :) ако не го знаеш кой е, тогава на *** :)лично аз не познавам един човек накойто да му се е подобрило финансовото състояние, преди да дойде на власт ББ безработицата беше 5 % и немаше проблем човек да бачка сега официалната е 11 % а не официалната над 30 %, бензина ми е 2,60 , тока ми е с близо 20 %, а магистрали продължава да няма, останалите пътища не са виждали ремонт с години:(
136
4
 
9
 
! Отговори
Баща преди 12 години
Прав си 137. Заплати и пенсии замразени. Расте цената на тока и съответно на всички продукти. ЕС ни казва, че сме назад, а ние се хвалим с волята за реформи. Само надбавката към пенсиите на бабите е 2 лв. Стига вече полуусмихнати манипулатори!! Децата ми искат да живеят не по магистралите, а в собствено жилище и тук в България. Защото искат да имат работа и ясно бъдеще не в държава на прерязаните ленти, а в държава на осъществените мечти.
135
9
 
6
 
! Отговори
повторение му е преди 12 години
И пак казвам:Изгубим ли Бойко-губим България.
134
3
 
4
 
! Отговори
до Бачкатора преди 12 години
Пич, защо трябва да се лъжем бе!?При Съсела заплатата ми беше 567 лв.и некви стинки.А сега взимам 891,37лв.Кой лъжеш?
133
6
 
5
 
! Отговори
na 21 преди 12 години
БОКО НЕ Е КИТКА НО В СРАВНЕНИЕ С *** ТУРСКИ КАРАБИНИ И ЧЕРВЕНИ *** Е ПО ДОБРЕ
132
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новата тройна коалиция: Партия на 12 ренегати + ГЕРБ + Атака= БСП + НДСВ + ДПС
131
9
 
10
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 12 години
Всеки, който не подкрепи вота, е душманин, обричащ собствения си народ! ОСТАВКА НА ГЕРБ!