12 независими до кабинета: С вас сме!

"Няма да станете заложник на Сидеров и кукловодите му"
Обновена: 20 юли 2011 22:57 | 20 юли 2011 22:46,
279
12 независими до кабинета: С вас сме!
12 независими "за" кабинета. Снимка: Булфото

12 независими депутати заявиха в декларация, че ще гласуват против внесения вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен Сидеров и кукловодите му", посочват 12-те в декларацията си.

Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".

По всяка вероятност дебатите по вота ще са в понеделник, на извънредно парламентарно заседание. Самото гласуване пък ще е във вторник.

Вече е ясно, че освен парламентарните групи на ДПС и Коалиция за България, вотът ще бъде подкрепен и от депутатите от Синята коалиция и независимите от РЗС. Сметката показва, че те имат общо 94-ма народни представители.

От "Атака" заявиха, че няма да подкрепят вота.

Това ще е третият вот на недоверие, който внасят Коалиция за България и ДПС срещу кабинета "Борисов".

Първият беше за "провала на политиката в сферата на здравеопазването". През юни тази година последва и втори вот, който бе за "провала в антикризисната политика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бре че зор, да си седят на топлои да не поемат отговорност.Как така независими? Ни с тези ни с онези.... Хитро!
169
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Независимите", добре платените независими, са отново на сергията за продан.Той и Болен си върти *** като нощна труженичка.Но ГЕРБ има много пари (за това си има магистрали и Лукоил) и ги купува на килограм.
168
6
 
20
 
! Отговори
бай Ганьо преди 12 години
Тия 12 трябва да напуснат парламента!
167
1
 
4
 
! Отговори
пещар до 187 преди 12 години
Нщо няма дас е промени, докато съзнанието на хората не се промени. А, това включва и да не се допускат вредни за нас наставления отвън, както и да не се лъже, държавата да неодира с високи данъци и цени населението. Свързани и двустранни са нещата. Докато и не изчедне и схвящането на самите търговци, че що ме празник - вдигай цените! Стоката си има себестойност + печалбарски процент, а той не бива дас е вдига до небето! А, тия шмекери сложат три цени отгоре и после ти направят 10% отстъкпка?
166
4
 
6
 
! Отговори
leilq преди 12 години
нищо няма да се промени докато не минат ,толкова поколения ,колкото сме били в комунизъм.-45години поне..Бжежински
165
2
 
6
 
! Отговори
leilq преди 12 години
нищо няма да се промени докато не минат ,толкова поколения ,колкото сме били в комунизъм.-45години поне..Бжежински
164
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички мутри трябва да изчезнат, не само Бойко.
163
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червения мутро-милиционер трябва да си ходи.
162
5
 
20
 
! Отговори
До пост № 177 преди 12 години
Не искам да си притеснен. С "отиването" на Бойко държавата няма да погине. Като него има много други лаладжии. Какво лошо има в това да изберем вместо него Пашата, Маджо, единият от Маргините, Сумиста ? Тези 12 политически *** които ще подкрепят групировката "СИК" няма да са достатъчни за истинския вот на 23 октомври, а и малко по късно.
161
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как няма да са с Бойко, нали ако има предсрочниизбори, никога няма да успеят да се намърдат в Парламента. Все пак става въпрос за още близо 2 години лапане. Иначе и аз смятам, че правителството няма да падне. Пък и вече наистина не знам като падне кой ли ще дойде. Че Бойко не става и е ***, това е ясно, но и останалите играчи са едни.... Боже, пази България, че няма кой друг!
160
7
 
19
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
Всички *** са с ГЕРБ
159
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЕВЕТЕ КОМУНИ ПОЗВОЛЕНО ВИ Е
158
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Бойко си отива,отива си и България.
157
4
 
12
 
! Отговори
KALT преди 12 години
Резултата е 22 на нула срвщу Българите.
156
9
 
14
 
! Отговори
до 170 преди 12 години
Много бля бля... О! И думата "цензура" си научил? Усещам че си възпитаник на АОНСУ :)Ходи сега да се хигиенизираш, или по-популярно - да си подмиеш червеното дупе. Бойко идва! :))
155
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Резултатът е 5 на 3 за ГЕРБ в сайта. Но това са пари от народа. Дали те ни водят до нещо по-добро?
154
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам от агент Гоце повече форумни драскачи! Тука тези са жалка картинка :)Искам и от трактора още драскачи! Тукашните не стават за нищо :)Искам от Яне да даде пари на Патрашко да си направи най-накрая операция за смяна на пола.Искам от Бойко още гавра с червено-турско-синята ***! Те обичат "златен дъжд"! :)
153
6
 
8
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Да 165. Цензурата отдавна трябваше да те редуцира или по - популярно - да те махне от форума. Това е груб език и недастоен за един привържени кна ГЕРБ. Ако си все още в сайта - честита премия. Заработи си я.
152
3
 
3
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
do 167е айде сОветнико вземи ни светни за тия "табулатори на браузерите" :) Китайците са виновни за хора като тебе, от както почнаха да правят кОмпУтри за 100 долара, всякакви "спецове" се навъдихте, ама питай оня с картофите, той ще ти каже, че компотите не са като компУтрите :))
151
2
 
3
 
! Отговори
dert преди 12 години
абе питам се какъв *** трябва да си, за да сложиш - на 146???????!!!!! Какво лошо каза човека? По-статията: всичко добива леко комична осанка:))) Тези независими ги има във всеки парламент, как не се реши тоя проблем досега! Влезнаха с мотото на някоя партия, сега от тях зависи съдбата на страната... но така им е удобно на КУКЛОВОДИТЕ, защото колкото и да викат, че не са, в крайна сметка и те са част от театъра... абе.. оправия няма. Искам хан Крум да се върне ама сега в 21век.