Караджова: Водим битка за спазване на закона!

"Така даваме сигнал, че зад отговорните компании стои държавата"
28 юли 2011 11:22,
44
Караджова: Водим битка за спазване на закона!
Нона Караджова. Снимка: Булфото

Водим битки да се спазва законът, заяви министърът на околната среда и водите Нона Карджова по повод прекратяването на действието на лицензите на "Лукойл".

Караджова каза това по време на форум за минерално-суровинната индустрия.

И в околната среда не малко такива битки проведохме, допълни министърът. Тя припомни случаите с "Брикел", ТЕЦ "Перник", ОЦК.

Още по темата

“Ние сме за създаване на правила за лоялна конкуренция, правилата трябва да се спазват от всички, независимо от това дали става дума за рафинерия, ТЕЦ или други предприятия”, каза Караджова.

Министърът изрази увереност, че подобни действия като това от вчера дават увереност на сериозните и отговорни компании, че зад тях стои държавността.

След като втората оповестена среща за преговори между държавата и Лукойл не се проведе, в сила остава отнетият лиценз за управление на данъчни складове "Нефтохим Бургас" и Нефтен терминал "Росенец".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
До AHMED от Macho преди 13 години
Не лъжа , работил съм в производство Фенол около 10 години, когато го закриха ни командироваха тук там из производствата и накрая работих на Газова сяра и всяко от тези производства ЕДИН ПЪТ В ГОДИНАТА ИЗЛИЗАШЕ В РЕМОНТ, НЕЗНАМ ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ. Вярно е че не всички производства спират наведнъж, а наистина само когато има планов ремонт.Спира едно и всяко свързано с него също спира. Колко са останали работещи незнам и не ме интересува.
42
1
 
3
 
! Отговори
СРС преди 13 години
Тел. обаждане на Б.Борисов до В.Танов:тиит..тиитВ.Т.Да г-н ПремиерБ.Б.Ало Танов здравей. Абее обади ми се Вальо Нафтата. Некакви митничари ли са, данъчни ли са, са на проверка в рафинериятаВ.Т.Да г-н Борисов, за измервателните прибориБ.Б.Абее незнам за прибори ли е , за мрибори ли е,ама той ми каза, че ще излизат в планов ремонт...В.Т.Нали Ви казах преди 2 месеца, че трябва да им отнемем лицензаБ.Б.Ами аз за това ти звъня бе Танов, сега да го отнемете ,че след един месец да им го върнем
41
1
 
1
 
! Отговори
дидо преди 13 години
ти си некрофил бе чочи!
40
5
 
2
 
! Отговори
чочи преди 13 години
Най-готината министърка.Перфектна е.Като на 18 изглежда
39
10
 
3
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
TAKA E KARDJOVA 20 GODINI BE6E SAZDAVANO BEZAKONIE NE MOJE ZA DVE GODINI DA SE PREMAHNE..NO STE V PRAV PAT...6TOM I DOGAN DOIDE V PARLAMENTA ...ZNA4I STE ZASEGNALI MNOGO INTERESI..BRAVO NA PRAVITELSTVOTO NA BOIKO
38
5
 
2
 
! Отговори
AHMET преди 13 години
DO 33..RABOTIL SI MOJE BI...NO ZA6TO LAJEJ.PLANOV REMONT NE SE PRAVI VSYAKA GODINA.I SEGA NE E PREDVIDEN
37
2
 
7
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Ае оти все битки водят,войни!ЩО ПРОСТО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ РАБОТАТА ЗА КОЯТО ВИ СЕ ПЛАЩА!
36
2
 
15
 
! Отговори
ЛИЦЕМЕРИЕ преди 13 години
Като сте такива пазители на закона, защо не го спазвате в следните няколко случая :1. Юлен и кражбата на Пирин !2. Шистовия газ и липсата на екологична оценка !3. Ада тепе и добива на злато със замърсяващи за векове природата остарели технологии !4. Мега Боровец, Рилски езера и прочее унищожение на Рила !5. Супер Перелик и дрън-дрън !и още безобразно много щети на българската природа, започнали от времето на сегашната заместничка на Нонето, Евдокия Манева...
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Една голяма водка за министърката... не, 2 големи водки, че една няма да й стигне!
34
3
 
10
 
! Отговори
Macho преди 13 години
месец Лукойл ще имат и лиценз и всичко необходимо. Със здраве на всички вярващи и не вярващи на това което написах.
33
2
 
15
 
! Отговори
Macho преди 13 години
Работил съм 17 години в Лукойл-Нефтохим и мога смело да заявя, че това си е чиста РЕКЛАМА от страна на правителството. Всяка година комбинатът излиза в планов ремонт и затова от там помолиха за отсрочка, но не им се даде и когато свърши ремонтът ще има поставено ВСИЧКО, това е договорката на Боко и Вальо. Спокойно момчета и момичета , всички п...ят в едно гърне и ако не си правят РЕКЛАМА какво ще стане. Само се ядосвам от тази шумотевица в медиите, голяма работа направило правителството, а след
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Та като говорим за околна среда кой сече и "изнася" ПОГОЛОВНО държавната гората в СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ?
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази е на 3 мастики!
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая спазвала закона, а в някои случаи - го и променя с цел спазването му!Дали ще се промени закона за Лукойл както ще го променят за Юлен?Някой да иска да залага на "НЕ"? Аз не бих се набутал!
29
12
 
10
 
! Отговори
БГ Съдия преди 13 години
Аз знам само, че щом Доган отиде до парламента, значи много го е страх.
28
1
 
14
 
! Отговори
Везни за вас и нас преди 13 години
Спазването на Закона е най - голямата новина в България.
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно не са им бутнали колкото трябва знаци /$$$$$$$$/ и сега водят битка
26
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НОНЧЕ Я СИ СИПИ ЕДНА ГОЛЯМА ВОДКА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ!
25
4
 
21
 
! Отговори
Каква наглост преди 13 години
Какъв популизъм и безочие - същата, която иска промяна на закона за да пасне на Цековия, ще говори за битки и за налагане на законност !!! Нагла крава !Съвсем ни имат за ***.
24
1
 
7
 
! Отговори
дидо преди 13 години
Самодоволството прилича на висока кула, на чийто връх се е покачил надменен глупец. Там се е затворил той в гордо уединение, ненаблюдаван от никого освен от самия себе си.