Меглена Кунева след изборите. А сега накъде?

15% от читателите на Dnes.bg я сочат за бъдещ премиер
Обновена: 18 ное 2011 17:14 | 18 ное 2011 17:13, Красимир Ангелов
125
Меглена Кунева след изборите. А сега  накъде?
Снимка: БТА

Веднага след президентските избори, където събра 14% от гласовете на избирателите в първия тур, Меглена Кунева тръгна на повторна обиколка из страната.

"С Любомир Христов обещахме да се върнем по всички места, в които сме били по време на кампанията. Това е много работа ще стигне за месеци“, посочи бившият ни еврокомисар и обясни, че така ще се опита да оправдае доверието на хората и да им предостави алтернатива в посока на гражданското общество.

Тези нейни действия логично породиха въпроса "Ще си прави ли Кунева партия?“. Именно това редакцията на Dnes.bg реши да попита своите читатели.

Общо 44% от гласувалите в анкетата не намират особен смисъл в появата на евентуална партия и според тях ново политическо движение няма да предложи на избирателите нищо ново.

Други 6 % от читателите ни смятат, че след като Кунева е загубила изборите за президент, тя няма основание да се пробва с нова партия в политиката.

Още по темата

На фона на тези негативни отговори близо 1/3 от гласувалите -  9 112 души, са категорични, че бившият български еврокомисар трябва да се захване отново сериозно с политиката.

13% от отговорилите в анкетата отчитат факта, че кандидатурата на Кунева е събрала много повече одобрение в сравнение с НДСВ и дори "Синята коалиция", и евентуалното й ново политическо движение може да заеме освободената от двете партии ниша.

Други 15% пък виждат още по-светло политическо бъдеще за новия проект и премиерски пост за Меглена Кунева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Меглена Кунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
13
 
28
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Кунева, ако стане министър председател незабавно ще емигрирам. Последната ми надежда е в ГЕРБ и затова все още съм тук.
40
0
 
14
 
! Отговори
Dedo Petko преди 12 години
Kak na kade be, dyrektna kam dedovya
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина , Кунева, СЕГА НАКЪДЕ ?
38
5
 
25
 
! Отговори
jo преди 12 години
Това на снимката не е ли Меглена Пръмова ? Гнусния комунистически таласъм защо се крие, зад бащиното си име? Гадна червена твар........!!!
37
3
 
21
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
В забвението д-ко Кунева, в музея на социалъзъма!
36
3
 
27
 
! Отговори
интересен факт: преди 12 години
оффф, следващият "СПАСИТЕЛ" на България след Царя и Бойко. ПОРЕДНИЯТ по-скоро е точната дума.
35
3
 
35
 
! Отговори
Велото преди 12 години
Не ви ли омръзна постоянно да лансирате този меко казано *** - Mеглена Кунева /Пръмова /, Кавалова, г-жа Yes
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия червените са като конски мухи умиране има, отървне не.
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Агента Гоце започва все по-явнода подпира отзад Станишко и БСП окончателно стана за резилПревърна се в педеро-манафски водевил! Как ще управлява тази партия на развратакато всички решения се вземат в кревата!то не бяха Вигенин, Меликов и сиеа сега и агента Гоцко се включив червените другарски секс игриЕх, другари *** докъде я докарахтена Доган ага резания даже целувахтеи въпреки това президентството изпуснахтеАбе кво да ви кажа - направо се оакахте!А кресливите платени драскачизавинаги ще си останат мърлячи.С помията която срещу Бойко изливатпродажната си душа поливат и израстват нови червени олигофренибъдещи партийни доайени!
32
0
 
12
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Хич не си ***, всичко което свети написал е точно така, но въпроса е кой имаше полза от това. И това разбира се е БСП. Те смятаха, че при евентуален балотаж гласовете на Пръмова ще отидат при тях.Отново грешка на столетницата обаче. Един единствен път излъгаха народа по тоя безумен начин с царя, за да елиминират , втори път няма да има.
31
0
 
9
 
! Отговори
God преди 12 години
Ами, че тя няма друг шанс, освен да стои в политиката. Какво може да прави, че някой да я наеме на работа. Защо БНП Парибанк не я наеха преди да стане еврокомисар? И сега заради нея и още няколко корумпирани бивши еврокомисари, ЕС ще променя етичният кодекс на еврокомисарите!
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С войнишки кепета не се занимаваме.
29
1
 
18
 
! Отговори
? преди 12 години
Тая не я ли отсвирихме по изборите ?
28
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До кога ще ни занимавате с тази баракуда.
27
2
 
23
 
! Отговори
A преди 12 години
добре защо я харесват хората ? изглежда интилигентно ? ново лице ? какво за Бога намират в тази лобистка на чужди интереси , която вече излъга веднъж че ще става евро депутат а остана комисар и подмени вота на хората гласували за нея
26
0
 
14
 
! Отговори
ТЕЖЪК преди 12 години
сегав канала кадето и е мчстото --- ПЛЪХОТРОН
25
3
 
19
 
! Отговори
ЖОРО преди 12 години
Аз я виждам като бъдеща емигрантка в Пакситан или Албания.Не сме чак такива балъци че да гласуваме за нея ;)
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А сега накъде? Според мен и за магистралата не става. Много е грозна и разкривена.
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Меглена Кунева след изборите. А сега накъде?КЪМ ВЪРГАЛЯНЕ ПО КРЕВАТИТЕ НА ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ,ДАНО ТИ НАПЪЛНЯТ *** НАИ НАКРАЯ СЪС СЕМЕ И ВЗЕМЕШ ТА СЕ МАХНЕШ ОТ ПОГЛЕДИТЕ НИ НАГЛА КУРВЕЛИНО .
22
1
 
19
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Тая комунистическа брантия да не се възприема на сериозно, защото е смешно. Хората понякога гласуват за клоуни, за да изразят протестния си вот. Така беше например преди време за Жорж Ганчев. Така е сега за Светльо Витков и Кунева-Пръмова. Тая беше част от тройната коалиция БКП-БСП, ДПС и НДСВ и освен комунизъм и лъжи нищо не може друго на предложи. Г-жа Да е стара *** и хората я възприемат само за шоуто. Нов бардак със стари ку.ви не се прави. Политически пруп.