Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има много пари за крадене и не могат за един мандат хората ! ПРОЯВЕТЕ РАЗБИРАНЕ !
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прочетох го като "Демокрацията е в опасност, но не и управлението". Грешката е вярна
35
2
 
11
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ЦЕЦООООООООООООООО ТОЧНО ЗАРАДИ ТИКВЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ДЕМОКРАЦИЯТА Е В ОПАСНОСТ!ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАПОЧВА ДА ВИ ПАРИ ПОД КРАКАТА !А СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ТИ СЕ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ!
34
0
 
18
 
! Отговори
На Ханко брат му БУД преди 11 години
Казах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.Защо бе братя нискочелиизбрахте тоя главанак.Не го ли виждате-не фели,не става даже за чирак.Дадохте му много време,да седне да се обучава.Но къде ти, няма начин,свикнал е да поучава.Проблеми купища се трупат.Прииждат нови на пълчища.А министрите нещастни,са като пи
33
0
 
7
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Цаньо, кога ДАНС ще влезе в ДКЕВР и ЕРД тата?
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нищо не се е променило от 1950 година до сега Тодор Живковия МОДЕЛ си продължава , за винаги
31
0
 
20
 
! Отговори
Брееееее преди 11 години
Цвъчко Цвъчко...май гуменка те е праснала в главата....Демокрацията е несъвместима с управлението на самовлюбени дерибеи.....
30
0
 
2
 
! Отговори
gft преди 11 години
и кому беше нужно да се констатора, поредната публична тайна,по - интересно е какво правите по въпроса, оо забрапвих вие нищо не можете да направите, въпреки, че от 4 години цялата власт е у вас.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
стига с тоя бойк бе не разбрахте ли че е параван на американските мекерета цветанов велчев и дянков от него никога нищо не е зависело и няма да зависиа им се опъне и ще литне
28
8
 
1
 
! Отговори
mutkurov преди 11 години
***... се възбудиха много.... да взем да ги освободим поне..
27
2
 
26
 
! Отговори
Бунт преди 11 години
Днес ходих да гледам "Клетниците". Не мога да повярвам, колко е актуален този филм. Нашият народ, а и не само нашият народ, е докаран до ситуацията на хората по време на ФЕОДАЛИЗМА?Днес нямаме Цар- имаме Тиква!Нямаме аристократи- имаме монополисти!Нямаме крепостно робство- имаме банково робство!Пак има гладни, пак има бедни, пак едни умират други преяждат, а управниците нехаят. Тиквата най-вероятно, както Мария-Антоанета си мисли, че народа като няма хляб яде пасти...Време е за барикадите!
26
0
 
28
 
! Отговори
98 преди 11 години
ХАНКО БРАТ КАЖИ КАК С ДЪРЖАВНА РАБОТА ИМАШ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тя е в опасност откакто сте на властно дано я опазим
24
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов ясно демонстрира, че е безмозъчна тиква. Лицемерна, умствено кастрирана и интелектуално малформирана ***.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kapitalizam i demokracia,komynizam i ravenstvo ti mai redovno ne si piesh xapchetata ,pii gi be chovek inache si za lydnicata ,q kaji ti li pysna dosieto na borisov hahaha.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпоглавия иска да каже, че му трябва доживотен мандат. Но не смее.
21
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
самият Тодор Живков беше най-големия селанин тип-Талибан
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кривоглавия нарушава Конституцията и даже се хвали.
19
3
 
15
 
! Отговори
.. преди 11 години
Тва сега ли го откри бе кокосова черупко ? Как все пред избори ги правите тия сензационни открития ??? Цял мандат какво направи за да не е така !?????
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ ще осигурят средства и за ремонт на апартаментите на Цветанов от държавната субсидия за ГЕРБ.