Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти

Гости от ЕНП изразиха подкрепа за ГЕРБ на форума в „Арена Армеец“
Обновена: 7 апр 2013 20:29 | 7 апр 2013 14:31, Веселина Йорданова
917
Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти
Борисов беше посрещнат с аплодисменти на форума на ГЕРБ. Снимка: БТА

Със ставане на крака и бурни аплодисменти близо 14 хиляди делегати на Националната конференция на ГЕРБ посрещнаха председателя на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов на форума на партията в препълнената столична спортна зала "Арена Армеец".

Има засилени мерки за сигурност, автобуси докараха участници във форума от цялата страна.
Пред главния вход на зала "Армеец" е подредена фотоизложба, която представя построеното по време на управленския мандат на ГЕРБ.

Резултатите от управлението на ГЕРБ бяха представени на видеостена. Сред най-големите постижения са 10 млрд. лв. за икономиката за модернизация, финансова стабилност в условията на криза, ограничаване на сивата икономика и повишаване на кредитния рейтинг на страната.

Още по темата

Пътят не беше лесен, беше предизвикателство не само за партията, но и за гражданите, е равносметката от изминалите три години и половина на власт. "Имаме воля" да продължим и да променим България - така беше представен и слоганът на кампанията за предстоящия вот.

ГЕРБ получи подкрепа от чуждестранните гости. Това, което ГЕРБ съгради с усилия, с план за бъдещето, с решителност и с търпение, бързо може да бъде сринато от опортюнистични партии, поставящи собствените си амбиции пред приемствеността и доверието на избирателите, предупреди Антонио Лопез, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП). С политическа воля и държавническо съзнание, основано на политическа мъдрост, правителството на Бойко Борисов превърна България в разумен и предсказуем партньор в Европа. В доверен партньор", каза Лопез.

Подкрепяли сме партията ви и ще продължим да ви подкрепяме, скъпи Бойко Борисов, заяви председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Джоузеф Дол. По думите му стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ.

Според заместник-председателя на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, социалистите биха могли да върнат България назад, да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите.

Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало,  заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз и изрази радост от факта, че „личните отношения надмогват етническите различия“.

Депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели парламентарния вот.
Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите, каза той. Вие не вървяхте по пътя на Кипър, с пране на пари да се стигне до модел, с който държавата не може да функционира. Вие вървяхте до един сериозен, стабилен път, който не води до задлъжняване на България. Затова станахте пример, подчерта депутатът.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ, заяви Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз.„ГЕРБ и Християнсоциалният съюз са свързани в приятелство още от създаването на ГЕРБ. Ето защо понякога ни наричат шеговито акушерката на ГЕРБ. Посяхме нежно цвете. ГЕРБ порасна в едно красиво цвете”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


917
Още по темата: ГЕРБЕНП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
5
 
! Отговори
ДО111 преди 11 години
Бнаскалий и свинари на 66 пленум на ЦК на БКП... -------------------------------------------АМИ ТИ КОЙ ИСКАШ ДА ДОЙДАТ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ ЛИ
95
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доповръща ми се
94
4
 
33
 
! Отговори
1313 преди 11 години
Добре, че Конгресът на ЦК на ГЕРБ не е в делничен ден, защото в държавната администрация нямаше да има служители, нали всички са герберчета. Днешният сектантски събор може да конкурира изявите на комунистическите лидери от близко и далечно минало. Направо ми се догади като ги гледах! Ужас! Дано да оцелее тази държава!
93
5
 
36
 
! Отговори
asd преди 11 години
14 000 гъзоблизци надяващи се на парченце от пая. Същата работа с конгресите на другите партии. Като ги питам какво направи Тиквата за 4 години управление повтарят като папагали за магистралите и стабилността по време на криза. А за стотиците хиляди нови безработни, за унищожаването на бизнеса, за демографската криза и т.н. все предишните са им виновни. Като някаква секта са, баси хората, ще ни обрекът още 4 години на мутро-полицейщина.
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vyn vsi4ki PARTIIIIIIIIII ot 23g. nasam, ako ste typi BYLGARI, sysipaha dyrzavata. razberete ...........
91
37
 
4
 
! Отговори
AAA преди 11 години
Я да Bдим колко гербера има в този форум? Харесай ако си гербер.
90
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха, добра снимка! Мутрата гледа самовлюбено и високомерно с ръка в джоба. "Конгратюлейшънс Борисов".
89
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прасетата дойдоха ли , щото гледам че говедата барабар с говедарите са там и мучат
88
6
 
23
 
! Отговори
idiots преди 11 години
Изберете си го пак ,то и без това повече от година няма да изкара!
87
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЪЛГАРИТЕ НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВАТ ДОГАН ,МЕСТАН И СТАНИШЕВ ДА ГИ ОПРАВЛЯВАТ ЦЯЛ ЖИВОТ И КАТО ВИ ОМРЪЗНЕ СИ ИЗБЕРЕТЕ КОСТОВ
86
3
 
28
 
! Отговори
вв преди 11 години
Кой как и откъде плати автобусите от провинцията ? Да не говорим какви хора пътуваха и чии са фирмите превозвачи .
85
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народът съвсем изтрещя - да посрещат Борисов на крака - това не е нормално
84
4
 
27
 
! Отговори
pege преди 11 години
хайде стига измама. който толкова много си го иска да си го вземе мо заедно с *** около него наречена МС
83
8
 
25
 
! Отговори
До 91 преди 11 години
Сидеров каза, че, ако Герб се поправят, Атака пак ще ги подкрепи, както им крепеше мнозинството 3 години, надявайки се на някой подхвърлен кокал.
82
28
 
16
 
! Отговори
ДО 84 преди 11 години
Я кажете колко хиляди автобуса имаше пред залата и колко пари и от кой пари се плаща за тоя селски митинг-----------------------------------------ПО ДОБРЕ АВТОБУСИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДА ДОЙДАТДА ПОДКРЕПЪТ БОЙКО ,ОТКОЛКОТО АВТОБУСИ ОТ ТУЦИЯ ДА ПОДКРЕПЯТ ДОГАНЯВНО СМЯТАШ ЧЕ ТЕЗИ КОЙТО ИДВАТ С АВТОБУСИ В СОФИЯ НЕ СА ХОРА
81
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сензация: Борисов влиза в Къртицата и ВИП Брадър!
80
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА МНОГО ДОБРЕ УПРАВЛЯВАХА ОТ ГЕРБ. ТОЛКОВА ДОБРЕ ЧЕ АКО УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ 4 ГОДИНИ НИЕ В БГ ЩЕ СТАНЕМЕ ПЪРВИТЕ В СВЕТА С НАЙ ДОБЪР ЖИВОТ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ. ПЛЮСОВЕТЕ ОТ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАТ.МАГИСТРАЛИ КАТО СЛЪНЦЕ. ВИСОКИ ПЕНСИЙ И ЗАПЛАТИ. ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА СА ПО 60 СТ. ЗА ЛИТЪР. НАРОДА ХОДИ НА МОРЕ НА ПЛАНИНА ПО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА КАКТО БЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО.ЗАТОВА ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАШЕТО СЛЪНЦЕ. А МОЖЕ И ЗА серГЕЙЧО. ИМА И ОЩЕ ЕДИН КОЙТО ЩЕ ДАДЕ ПО 500 ЛВ ПЕНСИЙ И ПО 1000 ЛВ ЗАПЛАТИ.
79
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
hiljadi posreshtat MYTRATA. kolko e typ byl. narod
78
2
 
31
 
! Отговори
Бай Ставри преди 11 години
Борисов,Дянков и Цветанов ще бьдат съдени за геноцид към Българския народ.Рано или късно.
77
18
 
2
 
! Отговори
Do 68 преди 11 години
Za razlika ot vas platenite nie go pravim bezplatno zashtoto znaem che niama druga alternativa osven GERB. Nie mislim za stranata si a ne mislim kak da po barzo da e srinem.