Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти

Гости от ЕНП изразиха подкрепа за ГЕРБ на форума в „Арена Армеец“
Обновена: 7 апр 2013 20:29 | 7 апр 2013 14:31, Веселина Йорданова
917
Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти
Борисов беше посрещнат с аплодисменти на форума на ГЕРБ. Снимка: БТА

Със ставане на крака и бурни аплодисменти близо 14 хиляди делегати на Националната конференция на ГЕРБ посрещнаха председателя на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов на форума на партията в препълнената столична спортна зала "Арена Армеец".

Има засилени мерки за сигурност, автобуси докараха участници във форума от цялата страна.
Пред главния вход на зала "Армеец" е подредена фотоизложба, която представя построеното по време на управленския мандат на ГЕРБ.

Резултатите от управлението на ГЕРБ бяха представени на видеостена. Сред най-големите постижения са 10 млрд. лв. за икономиката за модернизация, финансова стабилност в условията на криза, ограничаване на сивата икономика и повишаване на кредитния рейтинг на страната.

Още по темата

Пътят не беше лесен, беше предизвикателство не само за партията, но и за гражданите, е равносметката от изминалите три години и половина на власт. "Имаме воля" да продължим и да променим България - така беше представен и слоганът на кампанията за предстоящия вот.

ГЕРБ получи подкрепа от чуждестранните гости. Това, което ГЕРБ съгради с усилия, с план за бъдещето, с решителност и с търпение, бързо може да бъде сринато от опортюнистични партии, поставящи собствените си амбиции пред приемствеността и доверието на избирателите, предупреди Антонио Лопез, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП). С политическа воля и държавническо съзнание, основано на политическа мъдрост, правителството на Бойко Борисов превърна България в разумен и предсказуем партньор в Европа. В доверен партньор", каза Лопез.

Подкрепяли сме партията ви и ще продължим да ви подкрепяме, скъпи Бойко Борисов, заяви председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Джоузеф Дол. По думите му стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ.

Според заместник-председателя на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, социалистите биха могли да върнат България назад, да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите.

Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало,  заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз и изрази радост от факта, че „личните отношения надмогват етническите различия“.

Депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели парламентарния вот.
Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите, каза той. Вие не вървяхте по пътя на Кипър, с пране на пари да се стигне до модел, с който държавата не може да функционира. Вие вървяхте до един сериозен, стабилен път, който не води до задлъжняване на България. Затова станахте пример, подчерта депутатът.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ, заяви Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз.„ГЕРБ и Християнсоциалният съюз са свързани в приятелство още от създаването на ГЕРБ. Ето защо понякога ни наричат шеговито акушерката на ГЕРБ. Посяхме нежно цвете. ГЕРБ порасна в едно красиво цвете”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


917
Още по темата: ГЕРБЕНП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
1
 
! Отговори
Язе преди 11 години
До некъфВсе тая. Политическата система е една, управлението е централизирано в Брюксел и пътя начертан.
75
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До всички от ГЕРБ:Кажете ми 5 хубави неща, които Бойко направи за България! И без оправдания, че Бойко нищо е направил за последните 4г, защото БСП му били виновни.
74
2
 
26
 
! Отговори
. преди 11 години
Унищожават държавата и се намират и хора да им ръкопляскат :)
73
2
 
23
 
! Отговори
varg преди 11 години
Сънувах сън сънувах чуден сън как целият наорд с камъни с ръце преби всички политици.
72
1
 
29
 
! Отговори
user преди 11 години
*** се .... това е истината. Сега се опитват да замажат, но няма как да не смърди след такова осиране.
71
2
 
13
 
! Отговори
Антибългарска полити преди 11 години
ЕНП са продължители на официалната западна политика по време на османското робство, особено на Англия-лорд Биконсфийлд е казал по повод на нечуваните турски жестокости след Априлското въстание: "Какво са 100 000 избити българи, пред запазването на Османската империя" Ненапразно първа точка от Програмата на Герб е:"Герб е гарант за влизане на Турция в ЕС" .
70
1
 
14
 
! Отговори
sx преди 11 години
Боко почна като ДПС !
69
1
 
23
 
! Отговори
Гледах... преди 11 години
Тази сутрин гледах как разтоварват публиката на Будака пред зала "Армеец". От община Рила, бяха натоварени на камион. Оглеждаха се като стригани овце. Предполагам, че по голямата част от тях са дошли в София да си купят захарен памук на пръчка. Довечера ще гледам новините, не може някои от тях да не са премачкани от травмваите. Въпреки, че те знаят да се пазят, като прескачат трамвайните релси, за да не ги убие тока.
68
4
 
25
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Никога няма да разбера какви са тези които наистина харесват този наистина много *** човек. Може би защото по време на криза народите избират левите партии, а ГЕРБ са ортодоксални комунисти от най-първичен тип.
67
4
 
37
 
! Отговори
BONN преди 11 години
Българите в чужбина също ще галсуваме против герб
66
4
 
31
 
! Отговори
vfbg преди 11 години
Я кажете колко хиляди автобуса имаше пред залата и колко пари и от кой пари се плаща за тоя селски митинг?
65
2
 
27
 
! Отговори
Az преди 11 години
Ако тези пак спечелят изборите, аз ще направч като умните българи. Ще напусна страната и ще продължа борбата за родината си от там.
64
2
 
27
 
! Отговори
ЕНП подкрепя геноцид преди 11 години
За тлъстите алчни капиталюги няма значение, че Герб ликвидира 1 млн. българи, ликвидира 2/3 от държавните предприятия, 100 000 фирми, умъртви икономиката и направи геноцида над българите почти необратим. ЕНП за 5 евродепутатски гласа са готови да подкрепят изчезването на българската нация, което Герб осигури като класира България на 1 място в света като най-бързо изчезваща нация.
63
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЙКО СИ Е ПИЧ ,АМАТИЯ ПОКРАЙ НЕГО МНОГО КРАДАТ И ГО ЛЪЖАТ
62
2
 
31
 
! Отговори
М да преди 11 години
Циркаджииски номерца ,а главния *** с ръката в джоба!
61
5
 
33
 
! Отговори
ЯЯ преди 11 години
Хубаво се вижте уважаеми герберисти, по помпозност скоро ще надминете и плюената от вас Северна Корея
60
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цяла Европа подкрепи ГЕРБ в зала Армеец, престъпниците от БКП ги подкрепят 5ма платени драскачи. хахахаххахахахахахаххахахахахахахаххааххахахахахахахаххахахахахахахаххахахааххаха
59
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До Българин 51Ти си сгрешил "ника".Би ти приличало името "будала"
58
4
 
37
 
! Отговори
СНИМКАТА Е УНИКАЛНА! преди 11 години
БРАВО НА ФОТОГРАФА. ХВАНАЛ ГО Е ТОЧНО В МОМЕНТА ,ЗА ДА СЕ ВИДИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЯ ***. ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ *** СА ОТСТРАНИ И В ЗАЛАТА ДЕТО ИМ ПОДАВАТ ЛУКЧЕТА КАТО НА МАЙМУНИТЕ.
57
2
 
7
 
! Отговори
Do 42 преди 11 години
I te sa hora i te triabva da hraniat semeystva makar po takav dolen nachin