Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев

Дошъл с палката в НС, за да се пази от бездомните кучета
252
Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев
Сидеров се срещна с ръководството на БНТ. Снимка: БТА

Ако министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев не може да си върши работата покрай протестите, да подаде оставка, призова лидерът на "Атака" Волен Сидеров и изрази готовност партията му да предложи човек за този пост.

Той отрече хора от "Атака" да са замеряли протестиращи с бутилки и обяви, че е дошъл сутринта в парламента с полицейска палка, за да се пази от бездомните кучета, защото кметът на София Йорданка Фандъкова не се е справила с този проблем.

Според Сидеров, който се срещна с ръководството на БНТ, медиите не отразяват истинското лице на протеста. Той обвини националната телевизия, че отразява тенденциозно случващото се и посочи, че това всъщност са протести на омразата.

От телевизията не показвали как на "Орлов мост" всяка вечер "20-30 пияни младежи се търкалят и пушат марихуана", нито вандалщините, които ставали.

Още по темата

Сидеров възрази срещу това, че в медиите не е имало нищо за нападението срещу депутата от "Атака" Кристиян Димитров и че МВР не изпълнява задълженията си, тъй като още няма задържани за този акт на насилие.

По думите му предсрочни избори в момента биха обслужили само интересите на ГЕРБ.

"Имаме законно правителство, което трябва да се остави да изпълни спешните мерки, които е набелязало", посочи той, цитиран от БТА.

Волен Сидеров заяви, че неговата партия представлява бедстващите хора от народа, които са докарани до това състояние от предишните управления. Според него зад протеста стоят Бойко Борисов и Цветан Цветанов, както и малките партии, оставени от избиратели извън този парламент.

Лидерът на "Атака" нарече антиконституционна проява това, че президентът Росен Плевнелиев е коментирал избора му за председател на Комисията за борба с корупцията и парламентарна етика и заяви, че ще се посъветва със специалисти по конституционно право дали това поведение не е основание за импийчмънт.

"Разбирам поведението му, ако го е страх, че ще извадя кирливите му ризи", посочи националистът.

След сградата на БНТ, шествието на членовете и симпатизанти на "Атака" се отправи към паметника на Васил Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
1
 
0
 
! Отговори
B_Georgieva преди 11 години
Единственият ни път е пътя към запазване на българското!Единствената партия, която работи за българското е партия Атака!Всеки ден е насаждан огромна омраза към тази партия, защото само тя се противопостави на бившите депутати, само тя им търси сметка и само тя иска да бъдат наказани виновните!Волен е гонен и обиждан всеки ден, медиите изкривяват всичко и се опитват да го очернят, защото им се плаща точно от тези бивши депутати, които се страхуват да не бъдат приклещени за мутренските и крадливите си прояви през последните 20 години!
198
1
 
1
 
! Отговори
Az.. преди 11 години
До АнонименОф..... айде стига бе анонимкиии. а той може да затваря Раковска и операта!!! Ако той беше в центъра на тези събития и протести нямаше да пее тази песен, а щеше да затваря, да рути, да чупи денем нощем и когато си поиска без да му дреме!!!
197
2
 
6
 
! Отговори
Силвия Иванова преди 11 години
Този не е за парламента.Вие от БСП срам нямате ли,че да допускате да сте зависими от В.С.
196
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров е прав, не може 100-ина младежи, които си уплътняват времето като "протестират" за дребни стотинки на ГЕРБ да се блокира центъра на София вече 2 седмици. МВР трябда да осигури нормалното функциониране на градския транспорт и да гарантира, че гражданите могат да се придвижват свободно!
195
2
 
3
 
! Отговори
Тезки преди 11 години
До bariera_61Абе "интелигентен" що не писа и трето,че само софиянци да гласуват!?!?!?***!!!!!
194
3
 
7
 
! Отговори
bariera_61 преди 11 години
Изборите трябва да са първо: 50 % мажоритарни и 50 % пропорционални и второ: неграмотните да нямат право да гласуват! Защото няма никаква логика неграмотни, които 100 % са безработни, които нищо не дават на тази държава, а само взимат - социални помощи, не плащат за лечение, крадат, убиват и са само в тежест на обществото да имат и право да определят кой да управлява държавата! Освен това ще се прекрати и плащането за гласуване, което опорочава и обезмисля вота на останалите избиратели!
193
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега комунистите ни докарват фашизъм само и само да крадат
192
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за 23 години такава комуноидна фасадна лъже демокраци се създаде и такъв политически из.од само за да се граби и краде
191
4
 
12
 
! Отговори
ужас преди 11 години
Когато човек с психични отклонения си спре хапчетата и почне да се дрогира съвсем изгубва усет за реалността.Време е да му се потърси сметка за идиотското говорене и действия.На него трябва да се забрани да заема каквито и да е държавни постове тъй като е опасен за държавата и за хората.
190
1
 
2
 
! Отговори
aman преди 11 години
ei nqma takyv lud, w face teche kampaniq da go reportnem kato spam w facebook. taka che koito iska da go reportne. toz ludiq da se maha, kvo wyrvi kato nai golemiq shef, i shte se dyrji taka i s policai i jurnalisti. kato e s imunitet ta da ne e bezsmyrten. da go kwarwat w ludnicata i da se maha ot parlamenta. Nai golemiq kradec i kupuwach na glasowe i Volen Siderov
189
6
 
8
 
! Отговори
Безмълвен преди 11 години
Г-н Сидеров, ако изборите бяха мажоритарни, Вашият 21 годишен депутат, никога нямаше да влезе в Парламента, а така също и 90% от послушните Ви подчинени депутати. Същото важи за много от отрочетата на комунисти, които си платиха, за да бъдат част от ГЕРБ, ДПС и БСП. Затова, уважаеми българи, не очаквайте никаква съществена промяна в изборния кодекс. Кучетата си лаят, керванът си върви, а нашата мила Родина скоро ще удари дъното след 24 години обезкървяване.
188
5
 
12
 
! Отговори
Църнаев и син преди 11 години
Ей *** Сидерски, вземи се скрий в дън земя, че ако те открием ще молиш за прошка, ама ще е късно! Ще ти разширим догановата халка, ще ти вземем парите и ще те натирим към Диарбекир, бе *** ЦИНИЧЕН
187
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е след като журналистите решиха да го игнорират той взе да нахълтва по телевизиите
186
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българи, не омаловажавйте постъпките на сидер! След вчерашните си действия с неговата шпицкоманда той плаче за затвор, а не за лудницата!
185
4
 
13
 
! Отговори
додо преди 11 години
Болене,бегом към лудницата,щом си готов !
184
6
 
20
 
! Отговори
Всички на въжето преди 11 години
Абе *** смотан, за къде си готов ти бе *** ненормален. Този човек не трябва да бъде интервюиран, да няма гласност изобщо.
183
5
 
19
 
! Отговори
преди 11 години
Куче с палка, за да се пази от хората.
182
5
 
19
 
! Отговори
nero43 преди 11 години
луд за връзване.каквото и да правиш след 4г.си аут и направо в лудницата
181
3
 
20
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Дайте на Воленчо и МВР!
180
7
 
32
 
! Отговори
Nasko преди 11 години
Шо Господ, не си прибере вересиите, този Ненормалник и КОМПЛЕКСАР, за пари е готов на всичко!В Този форум тук, има платени Атакисти, които нямат гънки за мислене, така, че нека го заобикаляме това ***, то само ще изсъхне!