Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев

Дошъл с палката в НС, за да се пази от бездомните кучета
252
Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев
Сидеров се срещна с ръководството на БНТ. Снимка: БТА

Ако министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев не може да си върши работата покрай протестите, да подаде оставка, призова лидерът на "Атака" Волен Сидеров и изрази готовност партията му да предложи човек за този пост.

Той отрече хора от "Атака" да са замеряли протестиращи с бутилки и обяви, че е дошъл сутринта в парламента с полицейска палка, за да се пази от бездомните кучета, защото кметът на София Йорданка Фандъкова не се е справила с този проблем.

Според Сидеров, който се срещна с ръководството на БНТ, медиите не отразяват истинското лице на протеста. Той обвини националната телевизия, че отразява тенденциозно случващото се и посочи, че това всъщност са протести на омразата.

От телевизията не показвали как на "Орлов мост" всяка вечер "20-30 пияни младежи се търкалят и пушат марихуана", нито вандалщините, които ставали.

Още по темата

Сидеров възрази срещу това, че в медиите не е имало нищо за нападението срещу депутата от "Атака" Кристиян Димитров и че МВР не изпълнява задълженията си, тъй като още няма задържани за този акт на насилие.

По думите му предсрочни избори в момента биха обслужили само интересите на ГЕРБ.

"Имаме законно правителство, което трябва да се остави да изпълни спешните мерки, които е набелязало", посочи той, цитиран от БТА.

Волен Сидеров заяви, че неговата партия представлява бедстващите хора от народа, които са докарани до това състояние от предишните управления. Според него зад протеста стоят Бойко Борисов и Цветан Цветанов, както и малките партии, оставени от избиратели извън този парламент.

Лидерът на "Атака" нарече антиконституционна проява това, че президентът Росен Плевнелиев е коментирал избора му за председател на Комисията за борба с корупцията и парламентарна етика и заяви, че ще се посъветва със специалисти по конституционно право дали това поведение не е основание за импийчмънт.

"Разбирам поведението му, ако го е страх, че ще извадя кирливите му ризи", посочи националистът.

След сградата на БНТ, шествието на членовете и симпатизанти на "Атака" се отправи към паметника на Васил Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за съжаление сидеров е прави цялата бъркония се далжи на герб с активната помощ на *** като станишевако тези си отидат следващите ще са като гербавите ама още по-нагли това е истинатаи тогава ще има мутри и сикажии на само в енергийните дружества
118
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВОЛЕН Е АБСОЛЮТНО ПАВ, ЗАТОВА МНОГО ГИ БОЛИ. НАЙ-ВЕЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ И БОЙКО. А АКО ОХРАНАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЕМОЖЕ ДА ОСИГУРИ СИГУРНОСТТА НА ПАРЛАМЕНТА И ДЕПУТАТИТЕ- МОЖЕ И МАЛКО КЮТЕК ЗА НАРУШАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И ЗА ОБИДА НА НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО, КАКВОТО Е ПАРЛАМЕНТА
117
6
 
15
 
! Отговори
удри преди 11 години
Изборите трябва да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всички БГ граждани,Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.Все пак около 2 000 000 Българи НЕгласуват а от това печели Доган
116
6
 
23
 
! Отговори
димитрова преди 11 години
Ами Волен си просто луд за връзване. Щом правителството разчита на подкрепата на такива ненормални политици, просто протестите не трябва да спират до оставка на цялото правителство.
115
24
 
6
 
! Отговори
симпатизантка преди 11 години
Най-великият!
114
6
 
27
 
! Отговори
diavolcheto преди 11 години
Ха-ха, страх ли Вие, г-н Сидеров? И преди е имало кучета, но не сте се появявали с полицейска палка!Що се отнася до изказването на Президента на Република България - Г-н Росен Плевнелиев, то той е напълно прав: човек, като Вас, не само не трябва да заема каквито и да е постове в политическото управление на България!Вие не бива да бъдете допускан до никакво управление, никъде и никога!
113
12
 
5
 
! Отговори
ЕДИН НЕУДОБЕН преди 11 години
В БЪЛГАРИЯ СЕ ПОДГОТВЯ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА СЪС АКТИВНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА МЕДИИТЕ.ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕТО СИ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ, СКОРО ЩЕ МОЖЕ ДА МИ ПИШЕ НА МЕЙЛ КАТО МНЕНИЕТО МУ ЩЕ БЪДЕ КАЧЕНО В НЕЗАВИСИМ САЙТ, КЪДЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗТРИТО ИЛИ РЕДАКТИРАНО.АБСОЛЮТНО ВСЯКО МНЕНИЕ ВЪВ ФОРМА КАТО ОТВОРЕНО ПИСМО КЪМ МЕДИИТЕ И ВЛАСТИТЕ ПО ОТНОЩЕНИЕ НА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНО.ТЪРСЯ СПОНСОР ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ДОМЕЙН.
112
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
депутатите плачат за пердах
111
1
 
13
 
! Отговори
безпартиен преди 11 години
ЗА да се оправи България трябва да се вземат следните мерки.герб в затвора!бсп забрана и заточение в сибир.дпс забрана или заточение в Турция!атака в психиатрията за тежки психически разтройства.
110
3
 
12
 
! Отговори
viki123 преди 11 години
Ми айде да ходиме пак. ден 14 ти. ! Надявам се днес да видя порно плакати с Волен, така и така каза че сме дроги и вандали, вече няма нужда да сме интелигентни. На зъл пес, палката в....
109
6
 
13
 
! Отговори
НИКИ преди 11 години
ТОВА Е ТОЛКОВА ЖАЛЪК И ГНУСЕН ЧЕРВЕЙ, ЧЕ МЕ Е ГНУС ДА ГО КОМЕНТИРАМ
108
0
 
12
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
Цялата гьобелсова машина е в ход:лъжа х 100 равно на истина.шпиц комондирепересии по съдебен редКойто не е с нас е против наснема човек - нема проблемКадрите решаават всичко.Цел:Добре угоен фашизъм
107
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ako mu dadat mvr shte znachi grajdanska voina
106
7
 
18
 
! Отговори
bgsoldier преди 11 години
Абе този на къв се прави бе? Той знае ли, че заради хората е там, кой му дава право да прави сцени и циркове - много са си повярвали всичките, и станишев, и местан, и тоя лайньо! Хора, какъв шанс да им даваме на тия - не искам да ги виждам, какво е това нещо, нямат ли срам?
105
5
 
18
 
! Отговори
Тошо преди 11 години
аз не мога да разбера този психопат,видя се че само скандали създава навсякъде питам се къде е полицията да му кажат къде му е мястото,тои дори не е за затвора,само е за 4-ти километър,може би тои забрави,че до преди да влезе в политиката бече говорител в овергас,но като видяха че не става за никакъв х.й се осетиха и го уволниха
104
6
 
19
 
! Отговори
1234 преди 11 години
Българи!!! До кога ще търпим ненормалния Сидеров? Не виждате ли че го прави умишлено тоя психопат?
103
5
 
23
 
! Отговори
отвратен преди 11 години
Драги сънародници-това ли е интелекта на българския политик? Този шизофреник ли е образец на етика? Това ли са професионалистите, които ще вадят страната от "батака"?. Това ли е лицето, което осигурява кворума за да има нормално законотворчество? Започвам да се убеждавам, че щом се подкрепят заедно, следователно всички са си лика прилика. Мисля, че е време с цената на всичко да бъдат изметени. Това е позор за цялата ни нация!
102
15
 
6
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
По тношение на НАТО защо не се направи референдум? Какви са ползите от това членство? Доколокото аз разбирам от икономика на България й е нужно пространство, в което да диша спокойно-сътрудничество с БРИК и Азиатско-тихоокеанския икономически съюз е добро нещо, такава е и идеята на АТАКА! Какво хубаво ни донесе ЕС и НАТО-демографски срив, който не смве имали дори и в разгара на двете световни войни.
101
3
 
10
 
! Отговори
Шoп преди 11 години
До Димитър до ВирджинияТя е рускиня по душа, предполагам от смесен брак. Ако следиш редовно писаниците и, ще хванеш русизмите.Изобщо не се хаби да обясняваш нещо, типичен руско-български ***.Полукровка.
100
5
 
13
 
! Отговори
xxx преди 11 години
До ВиирджинияТи си толкова върджън, колкото Болен Сидеров е нормален!!!