Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!

Вчера "Атака" не дошла в НС заради протестите
Обновена: 27 юни 2013 14:17 | 27 юни 2013 10:20,
421
Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя на тезата си, че чужди монополи, които източват милиарди от държавата, стоят зад протестите на "превратаджиите".

В декларация от парламентарната трибуна той обвини държавните медии, че изкривяват протеста и го подкрепят.

"Те помагат на чужда поръчка - поръчката идва и от чужди монополи", категоричен бе той.

Още по темата
По думите му тези монополи, застрашени от евентуалните мерки на новото правителство, хвърлят милиони, за да продължат "колониалното загробване на България".

"Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика", коментира още той.

"Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече Сидеров.

Националистът обясни от трибуната и защо "Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента.

Именно заради този факт вчерашното парламентарно заседание бе прекратено, тъй като в пленарната зала нямаше необходимия кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
1
 
14
 
! Отговори
dim преди 10 години
ако мвр си вършеше работата сега болен штеше да е сам на протестите си
319
18
 
6
 
! Отговори
Сталин преди 10 години
Протестите се организират от фондацийте на Сорос и местни предатели.....
318
5
 
18
 
! Отговори
нормален преди 10 години
бойната банда на ДПС- АТАКА започна акция срещу българския народ
317
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-голямата болка на фашизоида е, че не стана президент. Единствено там го сърби и е решен да гони всички президенти до дупка!Другата страшна истина е, че депутатите от БСП, които готвят дневния ред, са оставили избирателния закон за последния ден преди отпуската си, за да не бъдат изгонени по-рано. Те ще пробутват всички други закони преди този и са решили да изчезнат веднага след него по морето и чужбина. *** ги гони! Човекът, който ходи с палка в НС, обвинява другите в насилие.
316
6
 
21
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Този е психопат отвсякъде
315
14
 
9
 
! Отговори
шанс преди 10 години
няма за какво орешарски да дава оставка. ако не си изпълни програмата, която обещава,ще му я поискаме. но още от сега, при самия старт на правителството- просто не е редно. това, че някои политически партии - герб и сините не са на власт, си е техен проблем, да се сърдят на себе си и да си вземат поука. борим се за демокрация, за върховенство на закона,а допускаме са се щурмува парламента за да се вземе властта. това ни връща години назад. властта т/а да се вземе по-най-демократичния начин, чрез спазване на закона, не чрез фалшификации и не чрез болшевишки прийоми.
314
1
 
20
 
! Отговори
hm преди 10 години
Правят всичко възможно за да има насилствено сваляне на Бея гея и злодея! После да не ревете?!!!
313
8
 
33
 
! Отговори
монопола преди 10 години
Волен да покаже документ за психично здраве
312
3
 
25
 
! Отговори
гешев преди 10 години
вместо да блокираме улици, по - добре да блокираме частните фирми на депутатите! ще има по - голям ефект!
311
6
 
36
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Факт е, че новообрязания *** гюьотферен сидер ага подкрепя правителството на Гея и Бея - ФАКТ за кой ли път вече! Юруш, това допада ли ви - в коалиция с ДПС?Някога майче поне говорехте против нея. Сега ви го слагат и на вас и на Станишката ви харесва. Аз обичам България и това положение не ми харесва.От провинцията съм и разбрах, че да станеш член на Юруш вече трябва да се обрежеш и да искаш да се правиш на бабаит пред българите! Това е "доблестна" постъпка на "патриотите" от Юруш.ОСТАВКА!
310
5
 
16
 
! Отговори
гешев преди 10 години
преди сидеровото рамо е имало местаново мъдо за болния!
309
24
 
12
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До moli 340Какви комунисти бълнуваш бе.Комунистите са в ГЕРБ и бойкотират Парламента.Не повтаряйте като " мантра" глупостите на несбъднатите "сини" , "тъмно сини" "спасители". Видяхме ги. Те крадоха и грабиха България ,тъй "както турчин " не е грабил.Митингуващите не са нищо освен платени клакьори на Б.Б. ,на " Скат"на хора ,които не им пука за България. Дано го разберете с време ,защото жалко за България.
308
8
 
32
 
! Отговори
Буба преди 10 години
До АзззМного съм съгласна с тебе. Слава богу не направих и аз тази грешка да гласувам за тях, а много се чудех и се колебаех. Волен така тотално се прецака, че просто не знам дали изобщо ще влезе в следващия парламент.
307
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съгласен съм с това, че националистическа партия трябва да има в парламента. Много от Вижданията на Сидеров считам, че са правилни, НО не може да се отрича всичко и всички. Има мислещи хора в страната ни. Какво беше това при президента на КСНС. Пълен резил. Нито му е мястото нито времето за това. Нали е председател на една много отговорна комисия. Докажи си твърденията там и готово. А дебелата му глава само провали един добър опит за диалог.
306
36
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 10 години
Всички,които пишат срещу Сидеров виждат,че говори истината и е прав,само че не искат да го признаят и от злоба и завист пишат глупости - не ви ли е ясно че националистическа партия винаги трябва да има в Народното събрание.Трябва да се срамуваме и от това че една религиозна антиконституционна партия има повече депутати от нашата националистическа,а това е така защото сме лош матрял и стадо от ***.
305
9
 
46
 
! Отговори
Аззз преди 10 години
Сидеров *** обаче не знам дали осъзнава какъв автогол си вкара с подкрепата съм БСП и особено ДПС-великия нациналист.Реално съсипа "Атака" като политическа сила.Дали ще има предсрочни избори не знам,но когато и да се проведат за "Атака" ще гласуват МАКСИМУМ 20% от тези подкрепили ги на изминалите избори.Не съм бил привърженик на "Атака" но не мога да повярвам как Волен се надупи на БСП и ДПС-не мога и да си представя,ако им бях симпатизант и бях гласувал за тях-как щях да се чувствам сега
304
45
 
16
 
! Отговори
Петя преди 10 години
Сидеров даде пример на ГЕРБ как се държи депутат, изпратен в парламента за да работи... Принудителното безделие на парламента и правителството обслужва интересите само на герберите, които не могат да приемат отпадането си от властта...
303
51
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА!!!Волен Сидеров Премиер!!!
302
6
 
28
 
! Отговори
БОРИС преди 10 години
НАЛИ ЗНАЕТЕ КОИ СЕ ОПРАВДАВАТ С ВРЕМЕТО ИЛИ ,ЧЕ СА БИЛИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИ = *** И ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!
301
11
 
33
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Волен Сидеров на митинг на "Атака" през 2006-та година:"Те си мислеха, че като вляза в парламента и като стъпя на меките килими, аз ще стана друг. Нали си спомняте какво говориха и какво писаха? Той Сидеров ще се промени, той ще се култивира, той ще се опитоми, той ще стане един от нас, един от тарикатите, от играчите, от крадците, от измамниците, с които заедно ще си играем игричките. Не, не, никога няма да стана такъв, никога няма да стана, защото аз дадох клетва пред вас !!!"ПРЕДАТЕЛ !!!