Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев

Дошъл с палката в НС, за да се пази от бездомните кучета
252
Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев
Сидеров се срещна с ръководството на БНТ. Снимка: БТА

Ако министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев не може да си върши работата покрай протестите, да подаде оставка, призова лидерът на "Атака" Волен Сидеров и изрази готовност партията му да предложи човек за този пост.

Той отрече хора от "Атака" да са замеряли протестиращи с бутилки и обяви, че е дошъл сутринта в парламента с полицейска палка, за да се пази от бездомните кучета, защото кметът на София Йорданка Фандъкова не се е справила с този проблем.

Според Сидеров, който се срещна с ръководството на БНТ, медиите не отразяват истинското лице на протеста. Той обвини националната телевизия, че отразява тенденциозно случващото се и посочи, че това всъщност са протести на омразата.

От телевизията не показвали как на "Орлов мост" всяка вечер "20-30 пияни младежи се търкалят и пушат марихуана", нито вандалщините, които ставали.

Още по темата

Сидеров възрази срещу това, че в медиите не е имало нищо за нападението срещу депутата от "Атака" Кристиян Димитров и че МВР не изпълнява задълженията си, тъй като още няма задържани за този акт на насилие.

По думите му предсрочни избори в момента биха обслужили само интересите на ГЕРБ.

"Имаме законно правителство, което трябва да се остави да изпълни спешните мерки, които е набелязало", посочи той, цитиран от БТА.

Волен Сидеров заяви, че неговата партия представлява бедстващите хора от народа, които са докарани до това състояние от предишните управления. Според него зад протеста стоят Бойко Борисов и Цветан Цветанов, както и малките партии, оставени от избиратели извън този парламент.

Лидерът на "Атака" нарече антиконституционна проява това, че президентът Росен Плевнелиев е коментирал избора му за председател на Комисията за борба с корупцията и парламентарна етика и заяви, че ще се посъветва със специалисти по конституционно право дали това поведение не е основание за импийчмънт.

"Разбирам поведението му, ако го е страх, че ще извадя кирливите му ризи", посочи националистът.

След сградата на БНТ, шествието на членовете и симпатизанти на "Атака" се отправи към паметника на Васил Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фашизма настъпва все повече в България, най-вече с помощта на станишев и бсп!Какво доживяхме, комунизма да подкрепя открито фашистите???!!!!
178
9
 
27
 
! Отговори
Исмаил преди 11 години
Де се е чуло и видело мюсюлманин шеф на полицията.Волене хайде днес на джамия.
177
5
 
22
 
! Отговори
Anon преди 11 години
... Бях написал дълъг пост ама.. Се сетих че "***" е уместно да се напише и да свърши работа. И този някой ден ще го настигне народната любов...
176
2
 
10
 
! Отговори
Не се очудвам преди 11 години
До Daniela.1Не се очудвам, че има хора, които се тръшкат пред В.С. Все още има хитлеристи, все още има сталинисти. Ако ги няма, психиатрите ще останат без пациенти. Очудвам се как класически хитреци като БСП ио ДПС продължават да се мъчат да балансират върху средния пръст на Болен. Ще се хлъзнат, ще паднат и ще се нанижат.
175
2
 
7
 
! Отговори
ES преди 11 години
nadre milla, kakva darjava
174
4
 
27
 
! Отговори
1 преди 11 години
Подписка за сваляне на М.Миков от председателското място в парламента заради : опит за цензура и натиск върху медиите и опит за настройване на полицията срещу протестиращите
173
6
 
43
 
! Отговори
партия "ЮРУШ&qu преди 11 години
Цацаров няма ли най-сетне да поиска имунитета на този самозабравил се ***-фашизоид, Болен Сидеров? С какво право той и шайката му платени *** ще си вменяват полицейски функции и ще притесняват обикновените минувачи, от чийто данъци и той се издържа барабар с останалите 239 хрантутници, наричани за краткост-депутати???
172
6
 
41
 
! Отговори
Hiram4o преди 11 години
луд човек, какво да се прави! време е вече тоя цирк да свършва, Президентът да разпуска парламента, служебно правителство за три месеца и нови избори! това положение е нетърпимо, обидно е за всеки достоен българин! този *** да се скрие и да спре да лъже, на протестите няма наркомани, верно пие се бира, но това не се брои за алкохол, просто помага от викане да не се дехидратираш, аз лично съм виждал хора от шествието да си изхвърлят шишетата в кошчета това е елитът на нацията гордейте се с тях
171
4
 
36
 
! Отговори
а преди 11 години
кои е отговорен за охраната вътре в народното събрание ,има ли право тоя луд болен, да вкарва *** и пульо обявил се за бодигардист. исках да пиша доста ,но за тоя *** каквото и да напишеш все ще е малко, патрон единствено патрон за тоя и нищо друго
170
3
 
21
 
! Отговори
Шoп преди 11 години
Една хубава снимка на Румпелщилцхен, от която може да видите що за мъж е - физиката му е приблизително като на момичето с червеното палтенце.
169
5
 
48
 
! Отговори
Злопаметна преди 11 години
До РеалистБолен не елуд - той е продажен резидент. Който му плаща - тоз го поръчва. Правилно му казаха "Волен - к.....ва."Вряка и крещя срещу едни новини на турски по 10 минути, а сега като имаме министри изам.министри и губернатори с турски имена скача срещу собствения си народ. Да гори в ада дано.
168
3
 
43
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Болен играе добре ролята си на КЛОУН в този ЦИРК ... Всичко това е сценарий , за да спечелят време тези безочливи КОМУНИСТИ ... ВЪРВЕТЕ СИ ЧЕРВЕНА *** .... !!!
167
5
 
43
 
! Отговори
Злопаметна преди 11 години
Продажник, колко пари взе да идваш за пореден кворум да приемате поредни вице-премиери? Като ти звъннат веднага цъфваш в парламента. Що не каканижиш сега срещу джамия до ЦУм, срещу молитвени килимчета и не ги палиш, и къде е твоята истерия срещу новини на турски език, да те видя? Излизаш срещу собствения си народ, Юда.
166
3
 
24
 
! Отговори
pffhahahaha преди 11 години
... че ще извадя кирливите му ризи", посочи националистът....изввади си резаното нещото от за..ика ефенди,мани тия циркаджилъци...ти си наистина комичен образ...дръж се на ниво в още няколкото оставащи дни на тоя "парлама/ент",щото няма после ...на следващите избори я събрал 1000 гласа ,я не....
165
5
 
35
 
! Отговори
Шoп преди 11 години
Не се доверявайте на бездетно джудже, за него светът свършва с неговата смърт.Да не го оставяме да определя бъдещето на децата ни!Максимум след 20 години Воленчо ще отпътува в небитието, а нашите деца ще трябва да заработват пенсиите на недоносчетата от антуража му.
164
3
 
26
 
! Отговори
Не е Даниела преди 11 години
До Daniela.1Ма Даниела, Защо не си гледаш плетките и рецептите, а си тръгнала да оправяшаш света.Като го харесваш толкова болния, айде вземете се - ще ви венчаем на протестите.
163
0
 
0
 
! Отговори
23 преди 11 години
До АнонименГащите ти скъсани.....ти какво ще пълниш ?
162
54
 
13
 
! Отговори
Daniela.1 преди 11 години
Атака единствена като парламентарна партия се държи като такава!!! Задава неудобните въпроси, търси истината и се опитва да изобличи виновните!Затова толкова яростно я нападат - по сайтове, по медии, пред централата и !Не се учудвам , че министъра на вътрешните работи Цветелин Йовчев не си върши работата!Не се учудвам, че МВР не си върши работата!Не се учудвам, че кмета Фандъкова не спира наглите вандалски протести пред Атака!
161
58
 
12
 
! Отговори
JanaDArk преди 11 години
Атака е единствената адекватна партия в този парламент!!! Грижи се за интересите на гражданите и ги гони докрай - доказвала го е и в момента го доказва!!!Затова поражда агресия и злоба, защото изважда кирливите ризи на досегашните управляващи и на предишните също !!! Правилното решение е да бъдат разобличени всичките заедно с красивият и невероятен Mr. President !!!
160
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО ГЛ. ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ : Този самозабравил се *** нарушава правата на свободно предвижване на гражданите ! НЯМА право да задържа хора ! Веднага да му бъде искан имунитета ! В противен случай ще считаме че това е мръсен сценарий за сриване на Националната сигурност !