Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев

Дошъл с палката в НС, за да се пази от бездомните кучета
252
Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев
Сидеров се срещна с ръководството на БНТ. Снимка: БТА

Ако министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев не може да си върши работата покрай протестите, да подаде оставка, призова лидерът на "Атака" Волен Сидеров и изрази готовност партията му да предложи човек за този пост.

Той отрече хора от "Атака" да са замеряли протестиращи с бутилки и обяви, че е дошъл сутринта в парламента с полицейска палка, за да се пази от бездомните кучета, защото кметът на София Йорданка Фандъкова не се е справила с този проблем.

Според Сидеров, който се срещна с ръководството на БНТ, медиите не отразяват истинското лице на протеста. Той обвини националната телевизия, че отразява тенденциозно случващото се и посочи, че това всъщност са протести на омразата.

От телевизията не показвали как на "Орлов мост" всяка вечер "20-30 пияни младежи се търкалят и пушат марихуана", нито вандалщините, които ставали.

Още по темата

Сидеров възрази срещу това, че в медиите не е имало нищо за нападението срещу депутата от "Атака" Кристиян Димитров и че МВР не изпълнява задълженията си, тъй като още няма задържани за този акт на насилие.

По думите му предсрочни избори в момента биха обслужили само интересите на ГЕРБ.

"Имаме законно правителство, което трябва да се остави да изпълни спешните мерки, които е набелязало", посочи той, цитиран от БТА.

Волен Сидеров заяви, че неговата партия представлява бедстващите хора от народа, които са докарани до това състояние от предишните управления. Според него зад протеста стоят Бойко Борисов и Цветан Цветанов, както и малките партии, оставени от избиратели извън този парламент.

Лидерът на "Атака" нарече антиконституционна проява това, че президентът Росен Плевнелиев е коментирал избора му за председател на Комисията за борба с корупцията и парламентарна етика и заяви, че ще се посъветва със специалисти по конституционно право дали това поведение не е основание за импийчмънт.

"Разбирам поведението му, ако го е страх, че ще извадя кирливите му ризи", посочи националистът.

След сградата на БНТ, шествието на членовете и симпатизанти на "Атака" се отправи към паметника на Васил Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото по-бързо има избори ,толкова по-бързо българската политическа сцена ще се отърве от тоя *** Сидеров !!
38
37
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидере, мачкай народните изедници и чуждестранните кърлежи!
37
8
 
30
 
! Отговори
Идиот Глупаков преди 11 години
Болен Лидеров днес се изцепи че протестирали само пияниците и наркоманите.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
koito gi poturchi da im e chestito na nacionalnite predateli.... Neka te da kajat posle kwo sa napravili na tehnite deca ... Da gi e sram..robi
35
5
 
29
 
! Отговори
Кочо преди 11 години
Ето така става, когато не си пият лекарствата...
34
51
 
11
 
! Отговори
anonim преди 11 години
До плювачите на ВоленСидеров ще победи промитите ви мозъци.И на тези избори не очаквахте да го има в параламента, ама 260 000 българи гласуваха за него.
33
9
 
56
 
! Отговори
Рали преди 11 години
Истинското лице на протеста е детското лице,усмихнати млади хора,но на вас г-н Сидеров не ви изнася.Не медиите са виновни , че вашите лица не изглеждат по същия начин.В моите ръце няма палка ,а държа ръката на детето си. А МВР си върши доста добре работата ,след 13 дни не допусна вашите провокатори.
32
50
 
15
 
! Отговори
anonim преди 11 години
Сидеров защитава интересите ви, а вие го плюете, много сте заблудени!
31
6
 
31
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Волене.. мисля си, че Хората достатъчно те търпяха. Много натискаш да се сбиеме с твойте *** ама Сливо.. не си преценил, че тези *** всъщност са нашите безработни приятели!
30
2
 
10
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ АКО ЗНАЕ КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ТОВА ЗЛАТО ЗА КОЕТО СЕ ГОВОРИ НАПОСЛЕДЪК
29
6
 
29
 
! Отговори
не син преди 11 години
Да пътува към лудницата или да го загробят в хранилището за радиоактивни отпадъци !
28
3
 
9
 
! Отговори
:) преди 11 години
До РеволюционерПравилно. Не забравяйте: #игнорволен
27
3
 
15
 
! Отговори
пол преди 11 години
Сидеров, всички сте закононарушители и бесепари, атакисти, гербери, депесари,...Превърнахте и армия и МВР в шуробаджанашки рокади на политици. А уж били деполитизирани? Преди кандидатствувах за уоркинг в БА, щото требва да ви помпим полит. бюрократите с данъчета, но като ви гледам се радвам че не станах воиниче, щеше да е трагедия сда мина на парад марирувайки с петали ревяйки опулено: Служа на родинтъ, БСП, ДПС, ГЕРБ, ЮРУШ, Доган ефенди, Гоце султаноглъ, Сидер паша, хийп хийп ураааа, А-такааааа
26
5
 
40
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Ибричкията, не си си пил хапчетата днеска явно.Взел си си аналния разширител вместо гърнето и кърпата.Май ти е умряла и предпоследната мозъчна клетка и сега само бял шум имаш в главата.
25
8
 
33
 
! Отговори
Дедо поп преди 11 години
.."По думите му предсрочни избори в момента биха обслужили само интересите на ГЕРБ..."Ммммммм да интереса клати феса, феса клати Волен
24
5
 
31
 
! Отговори
. преди 11 години
Мале..ама това наистина ли е, честно ли съществуват чак такива *** като Сидер ага?Отговорете ми.
23
3
 
33
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
Колкото по-малко му обръщаме внимание на този, толкова по-зле за него и по-добре за нас. При очаквано касиране на изборите или следващи избори след четири години, този е аут, заедно с неговата партия, дори и да плаща на *** да гласуват за "Атака", те ще го излъжат, ще вземат паричките и никой няма да гласува за този! Така че спокойно, няма да се притеснявате, дните му са преброени!
22
6
 
8
 
! Отговори
viktor.stoichеv преди 11 години
До ДЮДЮУрунгел ненормален спамещ тук под десетки имена,болен си изроде,лекувай се- "ДЮДЮ,Денислав,патиланец,тъпчо,shop,атака са ци....и" и още десетки имена са на този психопат,но иначе страхливо,няма го ни на протести,ни иска среща на живо с някой......има акъл да се предпазва и инстикт за самосъхранение на жалкото му животче - ха ха До по късно нещастнико страхлив ,като се върна пак ще обладая както преди реално !
21
8
 
32
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
Момчетата с униформите сигурно едвам се сдържат да не го размажат този червей (облякъл като мутра, пък се крие под масата)
20
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли да бъде освидетелстван най-сетне този ***?Защо мълчат големите капацитети -психиатри ,на проф.Миланова не можеш да и затвориш устата друг път,а сега мълчат...