Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
22
 
! Отговори
Илиян преди 11 години
Нема такъв шут,тотално се излага вече...
85
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
шизофреник. Волене марш в лудницата! казах!
84
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да се пробваме ако иска Сидер Ага ...аз и мойте момчета срещу вас Сидер Ага... нямате абсолиютно никЪФ проблем аркадаш!! такива като тебе Сидере ..може да питаш ръководителя си от Габрово ..ги гърмим каде ги видим ...питай си лакея Любо колко газови куршуми изяде преди време ...ЩЕ ВИ БИЕМ КАДЕ ВИ ВИДИМ ПОСРЕКОВЦИ И ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИ !! Дразните ме адски много ...ела като си отворен в бълкана царвул такЪФ ...няама да те намерят предател ...никой няма да може да те открие Сидер АГА!
83
1
 
18
 
! Отговори
FullMaster преди 11 години
А бе този на бар ли е тръгнал с тази премяна или за парламента?!
82
3
 
20
 
! Отговори
abfg преди 11 години
До 71Вирджиния, не всички, които не харесват *** болен, са гербаджии - добре е да знаеш това. Освен това се забелязва, че по-скоро ти агонизираш и квичиш като болно животно пред смърт
81
13
 
14
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
До 80Няма по-голяма заплаха за България от ердогановските мекерета, премахвачи на Ботев, и ние гледаме дела, Б.Димитров само спомена, че Турция ни дължи 10 милиарда по силата на Ангорския договор /който е напълно легитимен/ и Тиквата го уволни и изприпка да цунка Ердоган по устичката.
80
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ще кажа ... това момче Сидеров няма да свърши добре ... главния му проблем е тежкото (и влошаващо се) психическо състояние ...за такива хора лудницата е по-добрия вариант ... по-лошия е да продължава с глупостите си защото идва момент когато тези глупости стават неконтролируеми с тежки последствия за всички. Описано е в учебниците по психиатрия.
79
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не палка а ВИБРАТОР!
78
5
 
36
 
! Отговори
светлин преди 11 години
горкия,пак без лекарствата си е тръгнал по улиците
77
3
 
26
 
! Отговори
yulii преди 11 години
Господ да ни опази от психопати като този ,направо срам за нас пред Европа , е това сега какво е не ли провокация срещу народа ще бие народа ли какво??????
76
3
 
26
 
! Отговори
abfg преди 11 години
До аре-кулатаКуче бъхлясало виж, трябва да се гледат хората по делата, а не по думите. Болен ги говори едни, а ги прави съвсем други. Пусна ДПС да управляват страната, няма нормален човек дето да му ги прости това - други действия от негова страна не съм видял, а само думи думи думи
75
4
 
28
 
! Отговори
BlackMamba преди 11 години
Брей, не знаех, че вече правят и вибратори под формата на полицейска палка :)
74
1
 
32
 
! Отговори
viki123 преди 11 години
Тая дизайнерска дрога не е безопасна, очеизвадно
73
3
 
22
 
! Отговори
д-р Психо преди 11 години
Случва се това.Воленът взе едни пари (много пари) и понеже знае,че е политически труп иска да захлеби още и е приел да бъде пушечното месо на БСП и ДПС,затова в следващите епизоди ще го виждате с палки,сурвачки,може дори да се облече като самодива,важното е да влиза кеша.И това е разбираемо,но неарденталците до него са енигмата в този спектакъл.Недопустимо е да си толкова глупав !
72
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ненормалник.....
71
5
 
4
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Това не беше за тук...извинявам се
70
36
 
7
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
Има средства за самоотбрана, палката служи като такава.Волен мисля, че неживее по палати с 3-метрови зидове и 100 човека охрана.По-добре с палка под ръка, отколкото като Борисов с отворена от Ердоган хълка.
69
23
 
7
 
! Отговори
val 789 преди 11 години
Добре,че на ден пускат по 10 статии за Сидеров иначе в сайтовете ще има нулева посещаемост!!! Вчера Сидеров не беше в парламента-РЕВ защо не е бил,днес е в парламента-РЕВ защо е там.Е..ти сеирджийте коментиращи и те България тръгнали да ми оправят!!!!
68
26
 
8
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Ха..ха..прекрасно, така ви се пада ***, като сте интимни с ердоган и премахвате Ботев от учебниците по БЕЛ, сега ще пищите..хайде не се отпускайте, започвайте отново, много е забавно и готино, аз ще ви дам тон, раз-два-три и:"цвви-зви-звии..зви" ха..ха..колко забавно)))
67
6
 
23
 
! Отговори
До 24 преди 11 години
Виирджиния,ти да не си сиамската близначка на Болен,страдате от една диагноза.Те,опасно лудите си приличат.