Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
39
 
! Отговори
архангел-1 преди 11 години
ХА-ХА....Тоя сигурно вече не го вд.......га..... няма друга причина да е толкова злостен към младите момичета и жени, особено красивите .. Да влезнат психиатрите!
5
3
 
51
 
! Отговори
архангел-1 преди 11 години
ХА-ХА....Тоя сигурно вече не го вд.......га..... няма друга причина да е толкова злостен към младите момичета и жени, особено красивите .. Да влезнат психиатрите!
4
6
 
80
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Болене отивай на доктор, ментално зле си!!!
3
10
 
105
 
! Отговори
yulii преди 11 години
е кой сега е провокатор ,срам за Бг.
2
5
 
74
 
! Отговори
BlackMamba преди 11 години
, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той . - е това! Смъртоносното изобретение на американците, той, негово величество Домата.
1
11
 
106
 
! Отговори
Уплашена жена преди 11 години
0 0 Палка-бухалка преди 1 секундаСидеров си носи палката и в пленарната зала, с която да разкаже играта на "превратаджиите", които се осмеляват да пият кафе в парламента или извън него...Не пийте кафе! Опасно е за вашето здраве. Преди да посегнете към кафето се огледайте за някой фашистки щурмовак с бухалка. Ако сте бременна жена или красива журналистка, или бутате количката с бебето си, или носите сина си на раменете - забравете този вреден навик, пиене на кафе. Пийте водка Путин.