Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гнусна долна малка гнида
105
4
 
24
 
! Отговори
Калоян преди 11 години
Сидеров, *** долна, които нож вади от нож умира нали знаеш? Той онзи от горе гледа и твоята съдба ще е по лоша и от тази на другарчетата ти от ДПС, защото ти си по-голям фес и от тях, а уж трябва друга кауза да пазиш! Като те вида ми иде да се изповръщам, долен си, мазен си, отвратителн си! Гаден за гледане и слушане, господ да помага на тея който ти вярват все още!
104
4
 
16
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
А маса нямаше ли ,да се скрие под нея ? Имам чувството ,че ако е сам на улицата и някой му тропне с крак ,ще бяга като изоглавен заек.
103
5
 
4
 
! Отговори
до вожда Сидеров преди 11 години
Удриии!
102
21
 
11
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
На всички е ясно, че тези "протести" са организирани от ердогановците, яд ги е, че Ботев остава в програмата по БЕЛ.
101
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОТ ТОЗИ ОЛИГОВРЕН СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ
100
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахахаххаа...СМЕШЕН, ЖАЛЪК ЛИЛИПУТ!
99
4
 
30
 
! Отговори
бобо преди 11 години
Какъв си ти бе!!!!!!!! Кой му дава право на този лудия да ходи с палка в ръка!!!!Защо не се намеси полицията????*** такъв!!!!!!!Ей мамул такъв.Един националист не би ходил с страх,охрана и хладни оражия....... Националист става в ТУРЦИЯ
98
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами тва е то. Управлявани сме от психично болни, хора със съмнителна сексуална ориентация, мутри-охранители и за десерт- турчин
97
2
 
21
 
! Отговори
Долен Фес Сидерезак преди 11 години
Сидерезаков какво отново писка като ***. Абсолютна турска ***. Щурмфюрер вон ***. Най-интересното е че 90% от атакистите приличат на ***. Това че ходят с комплексарски бърснати крака и голи тикви не ги спасява. Чист *** си е чист ***. Поне да не бяха с кецове ментаци на Адидас от Филиповци.А Щурмфюрера е главният ***. Легитимира мохамеданската партия ДПС. Сидерезаков. Колко си жалък. А тая палка скоро ще ти го заврат точно там където трябва. Башибозук.
96
1
 
6
 
! Отговори
abfg преди 11 години
До 91 Ти 3-та сила ли я виждаш ДПС в България? Момче ти от чужбина ли пишеш?
95
3
 
21
 
! Отговори
аз преди 11 години
Да се самосезират компетентните органи от 4-ти километър и да се приключва с това смешно човече, че както ни забавлява с изцепките си ежедневно, като нищо ще направи беля. Не е възможно да няма начин да си го приберат, да го освидетелстват и да си седи мирен и кротък в усмирителна риза в заключена стая с решетки. И да си му дават необходимата и разрешена от закона медицина, че сега кой го знае на какви нелегални медикаменти е. Луд!
94
2
 
25
 
! Отговори
полудевам полечка преди 11 години
Не трябва ли да работиш за благото на народа, както обещаваше.За какво ти е тази тояга тогава ?
93
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 68Да гледа ние да не тръгнеме с калашниците, щото тая палка тогава ще трябва да си я слага оцад на живо по БНТ и Бтв за да си спаси малкия животец. Ная вероятно си му е сувенир от снощи, сигурно са си играли на стражар и палавник със СърГей СтаниКенефШев.
92
3
 
10
 
! Отговори
niki преди 11 години
Айн, Цвайн, Полицай..... макар, че по подходящо за него е Уаааааай Ем Си Ай.....
91
1
 
23
 
! Отговори
yulii преди 11 години
вчера с маса, днес с палка ( вибратор), утре с какво ли ?
90
3
 
30
 
! Отговори
Aston Villa преди 11 години
Веднъж бях гласувал за този изкуфялник, леле колко наивен съм бил. Абе този в какъв филм се е вкарал не знам. Как я мисли да я кара. Те и на Аруба ги намират.
89
7
 
21
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 11 години
Луд, луд, ама прави милиони от вашите гласове :) Не знам кой е по-луд :)
88
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До медиите и всички останали: Спрете да определяте Атака с прозвището "националистите". Разбрахме вече че партията е плод на ДПС, така че не ги въздигайте като националисти.
87
11
 
7
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
До abfgScooby, по-спокойно, нали трябва да сме спокойни, не луди като Болен.За справка от 12 май: ДПС е 3-та политическа сила в България.Това си го набий в главата, че има хора които гласуват за ДПС и нищо не може да се направи докато Тиквата Борисов отхвърла да се махне двойното гражданство, това рабираш ли го?!?