Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
3
 
49
 
! Отговори
патриот преди 11 години
Гоисподи, този наистина е луд !
205
1
 
45
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Във всяка нормална държава с нормално население елемент като този Сидеров би бил въдворен във психиатрия или трайно настанен във най близката до него ортопедия! ...дали все пак сме нормални ако имаме такива разюздани депутати пълни с комплекси и мераци за подражаване на едни други герои в една мислех отминала епоха на "борците"?!?
204
2
 
61
 
! Отговори
Jerry преди 11 години
Сидера днес си е донесъл от вкъщи интимната играчка- плицейска палка. Ах тоя палавник неедин.
203
2
 
51
 
! Отговори
aaa преди 11 години
Кой ще биеш с тази палка бе *** мръсен.Хората заради който си в парламента ли бе ???СидероФФ пожелавам ти бавна и мъчителна смърт и след това лично ще уринирам на гроба ти
202
6
 
47
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Жалко за България при такъв водач на партия и депутат!Защо прокуратурата не му иска имунитета и го вкарат в психиатрията?Този човек, Сидеров, е опасен за обществото!
201
38
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така се действа твърдо и целенасочено срещу турско-цигансктие клоаки БТВ,НОВА,БНТ1 и Тв7
200
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Volen efendi iskam taka da se razhodi6 s tazi palka i tezi ohraniteli iz Lulin i da obizda6 horata da vidi6 kude 6te ti se ozove palkata.
199
6
 
40
 
! Отговори
kostandb преди 11 години
Болене, взимай си парите и с рейса за Анадола преди да е станало късно
198
1
 
16
 
! Отговори
az преди 11 години
naroda li shte nalagash s tazi palka be nenormalnik tozi triabva da se razpane na krast pred djamia
197
2
 
17
 
! Отговори
Азъ преди 11 години
А! А масите де са !?!?
196
13
 
3
 
! Отговори
Макс Демидж преди 11 години
Волене а кеде е Глока от който напълниха гащите ония дето те блъснаха на магистрала Тракия? Да те светна че твоя модел не го хващат детекторите по летищата така че можеш да влезеш в парламента с него вместо с тая пластмасова бухалка. Да ги видим тогава ще знаят ли по много разните тикви и бадеми и други такива *** в тая сграда.
195
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боленчо разбра, че яко се прецака и сега не иска да пусне кокала, защото при нови избори сигурно и субсидия няма да вземе. И без субсидийка кой ще му плаща воаяжитев Париж с любовницата му. И тези 20-30 мутри които го пазят с чий пари си мислите, че са им платили. С държавната субсидия, която идва от джоба на Бъларските данъкоплатци. Излиза че той плаща на мутрите с нашите пари за да се пази от нас.
194
2
 
16
 
! Отговори
Chovek преди 11 години
*** gaden nali rano ili kasno shte ti svarshi mandatcheto togava da vidim veche koi shte glasuva za tebe gaden prodajnik sreshtu naroda li si tragnal s tazi palka be fashist mrasen
193
1
 
8
 
! Отговори
мак преди 11 години
Да спонсорираме лична охрана на всеки депутат. Така ще имат 100% гаранции за сигурността си и ще ходят спокойно на работа.
192
3
 
25
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Най-необходима промяна в изборния кодекс - освидетелстване на депутатите от лекарски консилиум в състав от поне 12 специалисти психиатри!
191
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не напишат черно на бяло в новата конституция че гражданите имат право да притежават оръжие за самозащита, и защита на частната собственост и най вече защита на България от антибългари като тия в парламента, живота ви ще е напразно в тая ***, колкото и помия да ви дават или сено за временна радост, евентуално ще бъдете заколани и изядени на поредния пир....Същото каквото е станало през 1945, комунистическите еврей заграбиха всичко а раята я поробиха да работи безплатно.
190
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли коя институция да се самосезира и да прибере този "БОЛЕН" човек където му е мятото. Не може един човек с очевидни ........ отклонения да разиграва цялата държава и да прави циркове, камо ли дапродължава да бъде депутат. Ми то ако е така утре да изпишат всички от 4-ти километър и направо в парламента да му правят компания. На мен лично ми писна да слушам за него по новините. Да престанат даму обръщат медийте такова внимание и хората с белите претилки да идат да си го приберат.
189
3
 
41
 
! Отговори
Anon преди 11 години
Май са почнали да му пробутват от скапния хероин, дето има отрова за мишки в него. Като гледам, вече кара на 5-те останали мозъчни клетки, и скоро от него ще остане само една нашивка със свастика и обикновен слабоумен.
188
2
 
19
 
! Отговори
loko преди 11 години
toq psixopat nqmali koi da go gramne.PREDATAL
187
2
 
36
 
! Отговори
Сидеров с дилдо преди 11 години
Това не е палка , а дилдо :)