Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
1
 
34
 
! Отговори
Пфууу преди 11 години
Тоя БОЛЕН тип извикал некви тюфлеци и вече охрана имал и гледа лошо ,че и с палка ходи и ОБИЖДА хората наред тоя е най големия клоун и *** в държавата !!!
185
1
 
29
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Той продаде интересите на българия и взе пари от СерГей и Доган (Местан)!*** и дупедавец!Ага, булгария е по-важна от някакви си 30 сребърника...Юруш, още ли го траете това ***?
184
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИЖТЕ, ВИЖТЕ, НАЦИОНАЛИСТИ НА СТРАНАТА НА ПОРОБИТЕЛЯ. НАЦИОНАЛИСТИ СРЕЩУ НАРОДА, ВИЖТЕ, ЗАПОМНЕТЕ...
183
4
 
27
 
! Отговори
хахах преди 11 години
Тоя *** ходи с палки по жълтите павета?! Интересно ми е какви *** могат да гласуват за такъв хахо... Не им е там мястото, след като се движат с бодигардове и средства за самозащита! Вън, поглоги платени!
182
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВОЛЕНЕ ,ИЗВИНИ СА БЕ ,ИЗВИНИ СА БЕ, А БЕ ЧУ ЛИ - ИЗВИНИ СА !
181
1
 
15
 
! Отговори
val 789 преди 11 години
1997-Виденовата зима,2013-Сидеровото лято!!!!! Сценарият-същият,сценаристите-същите,народът-същото стадо без разлика!!!! Промяна ли,нови избори ли,смяна на модел ли за 16 години не израстнахте каквито ТЪПОЪГЪЛНИЦИ бяхте тогава,такива сте и сега!!!! Младите днес не са виновни,просто под салкъм,круша не пада или по-грубо каквото е..ло-такова излязло!
180
4
 
30
 
! Отговори
ИВО преди 11 години
СИДЕРОВ ТИ СИ ПЪЛЕН *** И НЕХРАНИМАЙКО ИЗЧЕЗВАЙ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО
179
5
 
9
 
! Отговори
Бръчков преди 11 години
Нека не забравяме , че герберастите оцеляха заради платената подкрепа на Атака , така , че от Сидеров може да се очаква всичко ...и той е не по-малко корумпиран от средното ниво на политиците ни !
178
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес Болен Лидеров посети детска градина в Младост-4. След посещението, той заяви в прокуратурата, че децата са почнали първи боя.
177
1
 
8
 
! Отговори
МАНИ преди 11 години
До ВиирджинияПредполагам не знаете че г-н Сидеров е дълбоко психопатен и когато е провокиран се оаква и колкото е по голяма публиката толкова повече се омазва.Или трябва да го провокираш ,или да го игнорираш Поведението се изразява в това да те обиди ,смаже и подтиска,с определено поведеннческо разтройство. Може справка с учебник по психиатрия
176
0
 
26
 
! Отговори
salmonela преди 11 години
И по повод палката на Сайдера , в неприетият етичен кодекс на парламента не е ли забранено депутатите да носят секс играчките си на работното място?
175
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ооо тая откачалка пак ли се изевява???!!!!! Като много знае кой на кого плаща, а той да каже от къде взема пари за охрана. То е лесно да се харчат държавни пари.
174
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидер ага,има един последен модел вибратор ,ама изглежда уреда има дефект и затова този пигмей е изнервен до болка....
173
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Волене! Ние сме с тебе за трошене на глави идва време.
172
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВелесТи за слабоумни ли ни мислиш.Толкова сте отвратителни,че телевизора намразих!
171
1
 
24
 
! Отговори
salmonela преди 11 години
Тоя в ляво от Сайдера дали му държи само мегафона или и с други поддръжки му помага? Чудя се колко ли трябва да е алчен човек и да няма никакво достойнство, за да играе по *** на Психаров.
170
1
 
18
 
! Отговори
??? преди 11 години
Че Волен е луд, е очевадно. Чудя се обаче, кой ли е психиатърът, издал му уверение, че е психически здрав едно от необходимите условия, за да се кандидатираш за народен представител. Може и него Сидеров да е направил депутат, както оня гъзомийник, който му даде диплома за богослов за 3 месеца.
169
0
 
27
 
! Отговори
357 преди 11 години
Не вярвайте на журналята!Това му е новия вибратор подарък от Доган и с него се самозадоволява перверзника.
168
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E ,хора,българи от всички етноси!Разбрахте ли сега!С нашите камъни по нашите глави.Ние сме виновни да ни наричат както си искат защото гласувахме за тези"господа".Воленчо(човек без всякакъв морал - за мен) кого ще бие с тази палка..,срещу кого ще насочи този мегафон.Явто към народа,децата ни и внуците ни.Днес мегафон и палки, а утре не се знае какво.Какви са тези народни избраници" пазени от полиция.Такива нагли хора не бях срещала в моя 60 годишен живот.Ти го плюеш, а то мисли ,че дъжд вали.
167
13
 
3
 
! Отговори
Велес преди 11 години
До част от пишещите: Вместо да словоблудствате тук,поне да си бяхте включили телевизорите,радиото,па ако щете и ТВ online и да бяхте чули какво се обсъжда в Н.С.! Може би,щеше да ви текне нещо в кратуните,а?И тогава отново да помислим и поговорим,обаче без излишни партийни пристрастия! За какво сте недоволни?Че се вземат решения за отбраната?Или за безработицата? За икономиката?За ВМЗ и ВПК? Какво искате повече? Хора,да протестираме,когато не се върши нищо или когато то е в ущърб на нацията!