Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
29
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Атакистите са като еничарите, само че без военно образование и го правят доброволно! Не разбрахте ли, че Атака е плод на ДПС с цел вдигане на етническото напрежение, от което се хранят и двете с рейтинг? Струват ли си 30 лв и 2 пици да се излагете така ве, нещастници? Заради Болен, накрая вие първи ще изядете паветата, щото само да ходиш на зала и да биеш анабол не стига! Продажни мръсни! Заради предатели като вас сме били под робство и вие първи ще си получите заслуженото, ***...
145
23
 
4
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Аз не разбирам разликата между ГРОБ и групировката "Ан Нусра", тероризираща Сирия. И двете са отрочета на Ердоган и двете дестабилизират страните, в които се намират, всяват омраза и подклаждат гражданска война.
144
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако един политик тръгне с палка по центъра на София (Столицата на България) това означавали , че аз мога да тргъна с СВД (който разбира той знае кво е това) ?? това означавали , че довечера можем да дойдем на протеста с оръжията си след като Волен може и никой не го санкционира (полицията имам предвид , органите на реда) значи и ние можем да излезнем с оръжиата на улицата и да се почва? това ЛИ ИСКАШ БЕ ПОБЕЛЯЛ НАГЪЛ СТАРЕЦ , ПРЕДАТЕЛ ПРОКЛЕТ СИДЕР АГА , АААААААААААААААА?@!?!!
143
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво друго да очакваме от този Любител на Турски Ласки.
142
35
 
5
 
! Отговори
gost55 преди 11 години
Тая полицейска палка.Бих я използвала за удар по главата на малоумната платена герберска *** от *** бойко медотиев борисов тиквенската мутра .Дано след удара по главата на простите гербери им дойде акъла в кухата кратуна.Макар ще те са прости също като своя лидер мутрата буда.Нали има една поговорка краставите магарета се надушват отдалеч
141
2
 
5
 
! Отговори
гост преди 11 години
до 143пеев... ще ти дaде зaплвтa, кво се косиш
140
4
 
7
 
! Отговори
До are_kulata преди 11 години
Много си *** братле, ако няма двойно гражданоство, по документи да сме сотанали само 5 милиона.
139
3
 
18
 
! Отговори
Боцман преди 11 години
are_kulata, можеш ли да си представи нещо по-популистко от това предложение на Атака.Атака и Сидерогу се о*каха от всякъде и сега се чудят как да се представят пак за защитници на националните интереси.Но... при тях, ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.Да съдим за тях по делата им, а не по намеренията им.Аз лично ви обещавам, че ако ме назначите за КАПИТАН на потъващия кораб "България" ще спася всички пасажери и ще дам Сдероглу на акулите.ТОЧКА!
138
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С тая палка Седероглу турската *** си чеше хемероидите.
137
2
 
26
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
BOLENE KOGO PLASHISH S TAZI PALKA , NA BREMENNI JENI LI SHTE NALITASH PAK ILI NA DECA NA KOGO?
136
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страхува ли те народът, *** долен?
135
28
 
3
 
! Отговори
атакист преди 11 години
Вие какво искате по боксерки ли да ходи когато от протестиращите има *** които си мислят че всичко им е позволено Сидеров има право на мнение и решение и никои няма право "платен" *** да му налага своето мнение.
134
23
 
3
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Билогични единици /***/, които се целуват с Ерздоган и подкрепят по всячески начин турските имперски амбиции и премахват Ботев от учебната програма по БЕЛ се презират от народа и то напълно БЕЗПЛАТНО)))
133
3
 
41
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
ТРЯБВА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СИ НОСЯТ ЕЛЕКТРОШОКОВИ ПАЛКИ ЗАРАДИ ВОЛЕН СИДЕРОВ !!!
132
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие г-н Сидеров ...не сте нормален! Вие сте просто ЛУД!!!!!
131
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страх ли те е,че хукна с палки в ръце:)
130
24
 
5
 
! Отговори
ДА13 преди 11 години
До бобоА кой им дава право на платените"патриори" да го замерят с домати и краставици ?! Не съм му фен, но тази сутрин направи хубаво изказване в парламента. Трябваше някой да каже"Царя е гол"!Пиещите кафе пред парламента не се интересуват колко пари ще се хвърлят на вятъра за нови избори и че следващите избрани ще зароботят след най- малко 4-5 месеца, в които месеци ще цари пълен хаос. Няма работа, няма запла. Мнозина ще умрат от глад. Може би това е целта на тези протести?!!!
129
4
 
28
 
! Отговори
Rummy__ преди 11 години
До ВиирджинияАбе, каква ще да е тая пица, дето ви я раздава Сидера, щом за 1 парче сте склонни като развалени грамофони да дрънкате едно и също от сутрин до вечер. Дреме ни за Бойко, Гойко, пашата, овчаря... Кротнете се малко изпод масата.
128
3
 
30
 
! Отговори
П_Петров преди 11 години
Заваля дъжд и червеите изпълзяха от дупките си.Тази палка я е усетил забравена отзад , чак като е седнал в колата.
127
25
 
8
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
***, вие които се целувате с турските ислямисти, първи братя на Ердоган, които премахнахте Ботев от програмата по БЕЛ какво мислите първо за себе си? Вие хора ли сте или правилно ви оприличават на "биологични единици"!?