Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле такава наглост никога не е имало в българската политика. Народен представител с палка.
125
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ти мислиш ли, че тая палка ще те спаси бе психооо, камо ли и тия *** до тебе....
124
8
 
26
 
! Отговори
..... преди 11 години
Боже опази ....
123
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не напишат черно на бяло в новата конституция че гражданите имат право да притежават оръжие за самозащита, и защита на частната собственост и най вече защита на България от антибългари като тия в парламента, живота ви ще е напразно в тая ***, колкото и помия да ви дават или сено за временна радост, евентуално ще бъдете заколяни и изядени на поредния пир. ...Същото каквото е станало през 1945, комунистическите еврей заграбиха всичко а раята я поробиха да работи безплатно.
122
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Немога да разбера едно. Това нормално държание ли е от политик? Какъв е този абсурд ....**** чудото ...такова нещо никога не е било ...хората да ти викат да си ходиш а ти да скачаш и да викаш "Хората не са добре... те са *** и терористи"... и да ходиш с охрана и да провокираш нормалното население като ги убиждаш и зяждаш с тях ..това не е нормално държание на нормален човек ...този е **** ненормалното същество , психично разстроиство ..има нужда от медицинска помощ ..не е добре психически!
121
8
 
39
 
! Отговори
Протестант преди 11 години
Какви терористи, бе, Волене ти си една *** откачалка !!!!!!
120
7
 
24
 
! Отговори
Сотир преди 11 години
Болен да си купи един немски танк от Втората световна и на работа с него :)
119
29
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
2007 АТАКА внася проект за изменение и допълнение в закона за ОТПАДАНЕ на двойното гражданство в България !!!!!!!Това тиквените ви мозъци, могат ли да разберат какво значи?Да не могат да гласуват АНАДОЛЦИТЕ или отпадане на ДПС от България !!!Който сложи минус е откровена будала и заслужава мизерия !
118
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен е човекът, който ще поведе битката срещу богаташчетата, които уж протестират срещу лошото положение в БГ, а снимат ли снимат със скъпите си смартфони. Платени измекярчета, иска ви се и на вас в НС, ама възможностите ви са само в мислите ви.... посредственост и малодушие лъха отвсякъде !
117
29
 
8
 
! Отговори
Apostola_1 преди 11 години
Атака поражда омраза, защото на Волен му стиска да казва истината и да задава неудобните въпроси, като на ония плазмодии Президента, който на нищо не прилича , но да лети и да тъпче офшорки може :) Айде стига луд бил, той и Аристотел бил луд, ама накрая го признаха и се оказа, че доста от нещата които е казал са верни !!!!
116
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
уаааахахаха погледнете го, ама само го погледнете какъв е ***. Джуджето със съмнителната сексуална ориентация тръгнал на работа с палка. Дори тея двама други помаци на снимката не го правят по-страшен. Бе няма ли кой да му лепне един фес на главата на тоя канален плъх?! Ашколсун, Ага Сидер.
115
14
 
4
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
До Daniela.1Не се оптивай да им обясняваш, пред нас има фанатизирани ердоганови, гейбераски "хора", които посегнаха дори и на Ботев. С тези не се говори нормално, можеш само да си правиш майтап с тях. Това са първични същества, аз много пъти съм ги оприличавала на повстанциите в Сирия и то по-скоро на групировката "Ан Нусра". Е, така е, Сирия си има "Ан Нусра", а ние си имаме ***, приликите между тях са много, не само спонсорството от Ердоган, и едните и другите са просто "биологични еди
114
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз щях да ходя с палка и да пазя от ненормалните гербери/***
113
4
 
29
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
Кой ще биеш с тази палка бе Волене? Утре протестиращите ще те застрелят жив! Да не би да си мислиш, че протестиращите не са въоръжени и няма да ти отвърнат, а ще търпят да ги биеш? Мястото ти е в лудницата! Жал ми е за хората, които те вкараха в това народно събрание. Те сигурно съжаляват вече, но късно. То и сега има още атакисти, които не са платени, Волен трябва тях да бие. Той наби доста хора, които са гласували за "Атака" и протестираха пред централата на "Атака". Гласуваш за "Атака" и бой!
112
4
 
22
 
! Отговори
yulii преди 11 години
най добре е да си взема масата и марш за анадола ,че на другите избори ще е наистина в психото .
111
3
 
25
 
! Отговори
antracit преди 11 години
Този *** си търси белята много упорито обаче. *** е на кантонерски петел и въобще не допуска че като взема пари от БСП в един момент ще бъде така лошо надупен че немското порно ще му се види романтичен сериал.
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Daniela.1Думите на са доказателство. От всичките приказки, които изплямпа ония цикраджия - няма едно реално действие и няма и да има, защото не е това целта.
109
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Довечера протестите трябва да минат и през Атака ...но със сопи , кирки и лопати ...да му *** майката на тоя долен предател доносник!!! гадна нагла гнида !!
108
13
 
8
 
! Отговори
Apostola_1 преди 11 години
Толкова прозрачно ясно е, че ГЕРБ им се спряха толкова потока на пари, че полудяха !!! Готови са да смачкат българина, нови ибори, нови пари от бедният българин само и само да се докопат до властта!!! Вие мислите ли си, че в следващото НС няма да е по-страшно ГЕРБ, РЗС, И отново ДПС - защото ДПС си има твърд електорат, за разлика от нас те са задружни, затова ни го на..ват винаги!!!
107
2
 
24
 
! Отговори
сък преди 11 години
Бритчеда на снимката си е чисто луд...утре може и с въдица под ръка да мине по паважа жълт...е зависи все пак от амфетките де