Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!

Вчера "Атака" не дошла в НС заради протестите
Обновена: 27 юни 2013 14:17 | 27 юни 2013 10:20,
421
Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя на тезата си, че чужди монополи, които източват милиарди от държавата, стоят зад протестите на "превратаджиите".

В декларация от парламентарната трибуна той обвини държавните медии, че изкривяват протеста и го подкрепят.

"Те помагат на чужда поръчка - поръчката идва и от чужди монополи", категоричен бе той.

Още по темата
По думите му тези монополи, застрашени от евентуалните мерки на новото правителство, хвърлят милиони, за да продължат "колониалното загробване на България".

"Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика", коментира още той.

"Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече Сидеров.

Националистът обясни от трибуната и защо "Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента.

Именно заради този факт вчерашното парламентарно заседание бе прекратено, тъй като в пленарната зала нямаше необходимия кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
2
 
12
 
! Отговори
удри преди 11 години
От началото на прехода БСП е първа или втора сила а ДПС трета.И като добава Гоце за 10 години и голия Цар който мафията го доведе вие какво очаквате?
259
7
 
7
 
! Отговори
Баба ви Куна преди 11 години
До удриАбе тия глупости откъде ви идват? Как ще ЗАДЪЛЖИШ някой да гласува, ти демокрация знаеш ли какво значи? А ако някой ме принуди (което е невъзможно) винаги мога да си пусна невалидна бюлетина. И недей призовава другите да мислят, когато самият ти не си го направил.
258
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Виирджиния (158)Той май по-скоро към организацяита ИБРИК се обърна. Недей така, всички знаем, че си от ПР центъра на АТАКА. Ще ти кажа нещо - аз гласувах за Волен и АТАКА и повярвах на това, което говореше преди изборите. Но сега просто тотално се самодискредитира и се продаде за пари. Инвестициите са само червени и само в неговия джоб, а на теб ти честитя учебниците по майчин език и експертите от новото правителство!
257
2
 
8
 
! Отговори
удри преди 11 години
До 286......Мрънкаш че си беден и нещастен.Мрънкаш че нямаш работа а пенсията ти е малко.Мрънкаш че политиците са слаби Ми кво мрънкаш като неси гласувал за никой.Помни че ти си един от виновниците тая даржава да е бедна.Помни че си го заслужаваш
256
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болене защо не излезе вчера пред хората да кажеш защо не смееш да влезеш или обмисляше поредният си лумпенски ход пред парламента.ще бъда доволен ако само ти и твоята измислена партия състояща се от 300 ненормалници си отидите пък нека останат БСП и турците
255
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na Siderov mu sa obeshtani 10 miliona evro ,prez 6 meseca shte mu se prevedat po 3 miliona leva zatova nedeyte 4aka tova pravitelstvo da pada
254
1
 
5
 
! Отговори
удри преди 11 години
До 286...Страх ли те е а турче.Пони ми думата че изборите един ден ще са задължителни както е в Гърция.
253
7
 
10
 
! Отговори
удри преди 11 години
Копуването на гласове ще спре ако изборите са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.Тогава ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.Колко е елементарно.Замислете се
252
4
 
8
 
! Отговори
удри преди 11 години
Волен добре знае че падне ли правителството той повече няма да влезе в парламента.Ще бъде много трудно.И трите партий недават власта
251
4
 
12
 
! Отговори
удри преди 11 години
Изборите трябва да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всички БГ граждани,Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.Все пак около 2 000 000 Българи НЕгласуват а от това печели Доган
250
4
 
15
 
! Отговори
salmonela преди 11 години
На мен ми е интересно Атака фактурира ли ли са 30-те лв. на пикльовците около Операта, а и пиците и Цацаров да не спи, ами да се провери с държавната субсидия давана от веки данъкоплатец или от тъмна черна каса идват парите на платените атакисти.
249
7
 
27
 
! Отговори
yulii преди 11 години
АТАКА е бита карта ,но Доган ще му даде акъл на Волен как пак да под *** народа като го махнат от парламента.
248
9
 
32
 
! Отговори
Мекере! преди 11 години
СИДЕРЕ!КУЧЕ!АНАТЕМА!
247
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А БЕ ТОЗИ КЛОУН СМЕШЕН СЕ ВЗЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО.АЙДЕ БЕГАЙ ПОД МАСАТА
246
5
 
35
 
! Отговори
IVO преди 11 години
ДОКОГА 6ТЕ ГЛЕДАМЕ ТОЗИ КЛОУН ?????
245
3
 
19
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
tova veche ne e dyrjava naistina ludia bolen da vliza vyorajen v parlamenta tova veche ne e normalno , mahma se ot Bulgaria tova ne e normalno deputat da hodi na rabota s policeiska palka
244
6
 
33
 
! Отговори
Жалък е! преди 11 години
Тоя повече власт никога няма да ЗЪРНЕ ,дори ,толкова е зле ,че сигурно му правят изкуствено дишане за дето се задушава от злоба ,ама сам сие виновен!
243
6
 
25
 
! Отговори
nero43 преди 11 години
за малко хората си помислиха че този *** взе да се оправя но уви показа си шизофреничното поведение отново.този човек е наистина луд,но БСП и турците го държат за главна опора не само за рамо на Орешарски.рано или късно ще паднете под натиска на народа горкият народ пътува си не отреагира и не знае какви години на заграбване на даържават го чакат докато "спи"
242
5
 
23
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
До пумен221Вземи да дадеш линк това, дето си публикувал. Сигурен съм че последното изречение е твое - всички платени драскачи на Атака - СМЕШНИ СТЕ!!!Засрамете се и се скрийте под масата.
241
5
 
41
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
Какви гербери мачка? Той Болен така се наведе на турската и комунистическата партия, че има синки по коленете. Пълен лицемер-***.