Подписването със „Синьо единство” – невъзможно

Радан Кънев коментира коалиционното споразумение на Реформаторите
Обновена: 15 дек 2013 15:34 | 15 дек 2013 15:30,
60
 Подписването със „Синьо единство” – невъзможно
Радан Кънев. Снимка: архив Булфото

Подписване на коалиционно споразумение със „Синьо единство” на този етап не е възможно, категоричен е лидерът на ДСБ Радан Кънев пред БНР.

Той потвърди появилата се информация, че има предложение до колегите си от Реформаторския блок да се спрат преговорите със съюза на бившите седесари.

Реформаторският блок е пред взрив броени дни преди очакваното коалиционно споразумение, което да го превърне в "траен политически съюз". „Синьо единство” има различни виждания за бъдещето на блока. Кънев днес постави под съмнение желанието на формацията да се присъедини.

Дори имам съмнение, че всички хора там имат желание да подпишат такова споразумение, заяви той.

Той разкритикува медийни изяви на Нейнски, които първо нарушават договорки да не се коментират преговорите, докато те текат и поставянето на разделение на десни и либерални части на Реформаторския блок.

Искам да кажа, че категорично подобни противопоставяния няма да бъдат допуснати в рамките на блока и няма да се допусне в името на някакви политически теми, свързани с разположение на силите в блока и нареждане на листи, да се използва медиен натиск.

Това не е война. Когато шест души преговарят и единият не е готов да участва, нормално е да продължат пет, каза Кънев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Деян преди 10 години
С или без "Синьо единство", Реформаторският блок си остава най-смислената формация в България. То е ясно, че няма да се разпадне, но дано освен това да преодолеят всички противоречия и да обърнат нова страница от историята на държавата.
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво е ДСБ
53
3
 
6
 
! Отговори
:) преди 10 години
Време беше - и без това се чудех как още толерират безпардонното поведение на Надежда Нейнски, която явно така и не успя да си изясни дали е част от блока, или ще продължава да плюе по членовете му. А злобните й нападки към г-жа Кунева са чиста проба женска злоба - доказа се многократно, че Меглена е с повече успехи и влияние в Европа и България.Успех на рефпрматорите!
52
3
 
7
 
! Отговори
Коце преди 10 години
Браво, заради подобни мъдри решения съм още по уверен, че Реформаторският блок е алтернативата. Неински ме притесняваше още отначало, защото тя е от хората, които са готови на всичко, за да се докопат до власт. С освобождаването от нея РБ доказва, че умее да си чисти организма.
51
1
 
8
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Леле!Баба Яга се изрусила!
50
6
 
7
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Тия като ги видя, все едно гледам зомби-апокалипсис.Всички изгнили политически трупове от всичките СДС-та станали от гробищата и ходят между живите.За 24 години преход направиха 30 СДС-та и пак не се наядоха, а още търсят какво да "реформират", като го съсипят и продадат на Запада за 1 лев. Ама народа поумня вече, може да имаме малко, но за разграбване и съсипване не даваме вече НИЩО, тия люспи ще си умрат в кожата с половин процент на следващите избори.Рамадан Кънев мистър Половин процент
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Тези не спряха да обикалят телевизиите и колкото повече се показват толкова по-опротивяват на хората.....няма да се очудя някрая, пак да са с нула-цяло и някви си проценти, ако да са китка....
48
3
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
реаниматорите туку фанат 3.5% и пак нема да им влезе :D
47
8
 
7
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Тия искат да реформират потока от пари от бюджета и еврофондовете към тех...
46
8
 
7
 
! Отговори
Избори 2014 преди 10 години
ОБРАТНИЯТ ПРОЕКТ : РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК ГЛАСУВАШ за Костов, ПОЛУЧАВАШ Борисов !
45
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Реформаторски блок е нов бардак със стари ****ви.
44
10
 
9
 
! Отговори
Митата преди 10 години
Хората помнят времето на Костов и хубавото Наде. Сега пак му се иска да е в светлината на прожекторите. Много им се иска да лапат парите на народа.Не се ли наядоха, докато управляваха. За Кунева е върха на нахалството да говори за реформи. На нея дължим затварянето на блоковете на Козлодуй. То не беше с комунистите, с царя - сега ще опрява своите бакии. Много умни глави в този Реформаторски блок.
43
0
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Христо Панчугов е най-безличният лидер в РБ, а оказва се и с най-големи претенции. Това могат посредствените - да пречат. Браво на Радан! Чистете се от такива.
42
7
 
8
 
! Отговори
българин преди 10 години
мумиите възкръсват -5 частпредлагам за почетни техни членове одисеи и гърчии двамата фашизирани дъртаци -милеещи за младоста си в костов югенд
41
6
 
9
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Всички *** сте герои от театъра на абсурда и невъзможното, Рамадане Кънев, не е само Синьо единство. За какви блокове, какви коалиции говорите, като за 24 години направихте 30 СДС-та, ДСБ-та, ССД-та, ЛДП-та, Зелени, ***, Геюве...На народа отдавна му е ясно какви сте сбирщина пропаднали люспи, събрани от кол и въже, зяпнали да лапнат топло местенце! Няма да ви огрее, предатели и ***, народът български ПОМНИ кой му съсипа държавата през последните 24 години!
40
7
 
8
 
! Отговори
Стига простотии ! преди 10 години
Пак няма да влязат в Парламента. Или ако влязат ще са фикуса на Мутрака. Гласувал съм винаги за СДС/ДСБ, но сега съжалявам.
39
3
 
17
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Нямам нищо против да се опитат да се измъкнат от *** на историята в който ги набута народа. А българският *** е много гаден и никой не знае какво квазимодо може да се пръкне оттам :)Все пак, докато там е кривата гъба Кунева и протежетата на Ердоган нищо хубаво няма да излезе.
38
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
още не са дошли изборите и вече се разпърдяха, като на предишните! тия ще изчезнат тотално от политическия хоризонт, ако им спрат субсидиите!
37
16
 
6
 
! Отговори
монархист преди 10 години
С Кунева не, без нея да, с надето без надето, ще гласувам няма са гласувам :) . Затова си гласувам за Царя, може и 100 човека да сме, но поне си отстоявам принципите ;)
36
9
 
14
 
! Отговори
Говедарин преди 10 години
Радане, Раданекой къде те фане,кеф да му стане...