Аз зад Първанов – пълни измишльотини!

Обмислям варианта да разширя ГЕРБ с 3 листи, пошегува се Борисов
15 яну 2014 09:36,
54
Аз зад Първанов – пълни измишльотини!
Снимка: Impact Press Group

Абсолютно нищо общо нямам с проекта на Георги Първанов - АБВ, обяви на влизане в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Тръгнат Реформаторският блок да правят нещо – Борисов стои зад тях. Тръгна Първанов да прави нещо - Борисов стои зад всичко", каза той и обобщи: "Аз стоя за всичко!"

За пореден път той подчерта, че Георги Първанов е сериозен противник, за разлика от Сергей Станишев.

"Станишев съм го побеждавал на всички избори, откакто се занимавам с избори. Къде виждате и зад кое да стоим ние зад Първанов, пълни измишльотини, както и тези, че е идвал до нас. Никакви срещи, никога не е идвал в Банкя", категоричен бе той.

"И аз обмислям варианта да разширя ГЕРБ с 3 листи, да се разширим максимално", пошегува се лидерът на партията с двете листи вляво - на БСП и АБВ.

Обърна внимание и на журналистите за обстановката пред парламента в първия работен ден на депутатите за новата година.

"Вижте, полицията е на митинг", пошегува се той, като посочи обръча от униформени пред Народното събрание.

"Положението е като в Бейрут – пожарни, линейки, полиция", изреди Борисов и заключи: "Страшно нещо!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
titi преди 10 години
Ama ot kade zapo4vat s tezi izmislici ? da ne vidiat Borisov 4e razgovaria s niakogo i vednaga mu lepvat 4e bil s edni ili s drugi ???? Kakvi hora me ?
46
1
 
2
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ти,че нямаш контакти с Гоцето е ясно,ама не споменаваш какво те свързва с него.И не само тебе.Става въпрос за външна намеса(сега),а ти иначе въобще не си опицветския Тарикат,така ли(p).Ами случая Мирослава в Перник! И още... *** си Борисов,по-добре си затваряй устата,че да не се Спукат Флашките и тогава-щеш не-щеш-ЦСЗ.Не очаквай да се върнеш на бял кон.Просто си хроничен разбойник.
45
2
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Има една арабска поговорка-никога не се доверявай на човек с жълтеникаво лице! Колко са били прави само! Жълтата тиква ако има изгода не с Първанов а с Ердоган ще се обедини, единственото условие да го направи е да е сигурен че ще е задкулисно и обществото няма да узнае никога! Аз пък докато давам този пример ми изникна в ума, че вече го е правил!
44
1
 
8
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
България се превърна в територия заграбена от мутри, олигарси, тикви, трипери, съсели, сополи и всекаква друга политическа *** ! Сами сме си виновни, 24 години оставихме да ни правят на *** и ни се качиха на главата, вместо да са по затворите, те си играят на управляващи и опозиция и грабежа не спира. Няма и да спре скоро.
43
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най тоя *** на снимката бойко медотиев борисов ще му каза само едно нещо *** ,*** ,българоубийец и най голямата лъжлива *** в България
42
12
 
17
 
! Отговори
у преди 10 години
Хаххахаха,всичко каквото се случи в тая държава все Бойко е замесен......как да нему симпатизира човек?
41
6
 
12
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Бля,Бля,Бля! Плю, Плю, Плю! Всички сте големи писачи и големи отворковци. Айде станете направете нещо. Щом всички имат кусури, защо седите пред клавиатурата и коментирате кой колко е ***. Действайте! Отидете и се докажете, че сте по-умни от Първанов, Бойко и другите бивши и настоящи управляващи. Ама не ви стиска. Затова ще си останете с плюването и ще тънете в мизерта, а *** ще се размножават и ще ви използват труда. Умници мамини!
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шурла Бурла !
39
11
 
14
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Айде скрий се бе недоразумение!
38
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Колегите отново се сработиха, агент Буда отива с агент Гоце на Евроизбори, обикновенния българин, това знаете ли колко го топли, точно НУЛА!
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Най-сетне гербоухите пИдали разбраха, че със смешните и скъпи протести както и УКОпацията на няколкото редкобради наркоманчета, въргалящи се по банките в СУ, целта няма да бъде постигната.
36
6
 
8
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Аман от глупости тия всичките в парламента са достойни за посмешище , а пожарникарчето Борисов вместо да си гледа мачлетата и да не се занимава с неприсъщи му неща , защото за да бъдеш качествен политик се иска и акъл а при него изобщо липсва .
35
8
 
1
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До стои зад Първанов к.2Може, ако му го е натряскал ?
34
5
 
12
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Па-ля-чо и национален предател!
33
7
 
1
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До А според к.18Днеска Моника Ви прецака, дала ви е само една точка !
32
5
 
6
 
! Отговори
до17 и 18 преди 10 години
Бате ви бойко още се цупи и не ще да си върне партийната книжка , па вие си вярвайте че ви вярват. хаха
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борбата за власт е на децата и внуците на слугите на комунистите.Обаче кучето никога няма да стане касапин !
30
4
 
7
 
! Отговори
RRR преди 10 години
Моят свекър имаше една много мъдра приказка, че коренът на всички е в БКП/БСП/ само дето си сменят цвета и то всеки път различен.
29
8
 
17
 
! Отговори
ай сиктир преди 10 години
Престанете да ни занимавате с този ***! Банкянската мутра е политически труп! Не мафията, ако ще марсианците да го бутат по-далече от бунището няма да стигне. Ненаяла се *** - малко ли краде, та искаш още??? Или политиката ти е имунитет срещу затвора, където ти е мястото!
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 32 В случая един комунист ще види сметката на друг. Но това няма как да стане, защото в нашия политически пейзаж са само гнусни ***-чавета на червената дърта номенклатура и ченгета. Всички са на софрата и делят баницата, а народеца рупа трева и прави пърформанси срещу тоя дето духа. Така няма да стане,вече 24 г. е ясно!!!